Ona mantıken iyi bir seçenek olabilir misin?
Ona mantıken iyi bir seçenek olabilir misin?
Sizi manipüle ediyor. Asıl hakaret eden o kirayı da kendin için istiyordum değil mi diyerek. Paragöz diyor. Kunduz bunun yanında hiçbir şey. Alındığı, kızgın olduğu filan da yok. Sizi sevmiyor. Tatmin oluyor. Sevildiğinden emin. Salın gitsin.
Tabi detayları bilmiyorum sadece ilk yazınızı okudumama maddiyatçı vs bulurken mantık ne derece düşünülür bilmiyorum
Ee sana göre de paragöz çok büyük bir hakaret olabilir o zaman? Kunduza benziyorsa aksine düşünemezsin ne demek yani. Uzlaşmaya niyeti yok çünkü sana büyük hisleri yok bu. Ona desen hislerim olmasa evlenmek ister miyim der vs. tercih senin. Köpek çeken kızlara aşık olup her hakaretini çekerler ama. Kim kime dişini geçirirse işte.Sorsanız tipini eleştirmek çok daha büyük bir şey onu beğenmediğimin göstergesi.Ben kirayı alması gerektiğini söylemişsem aksini düşünemezmiş.
Bu adamin bi tarafi fazla kalkmis bir an önce indirin tekrar. Sizin barismak istediginiz sürelerde hayatinda biri varmis sonra ondan ayrilinca size dönmüs gibime geldi. Kunduz lafindan o kadar alinilimi ya resmen bahane
Bu adamin bi tarafi fazla kalkmis bir an önce indirin tekrar. Sizin barismak istediginiz sürelerde hayatinda biri varmis sonra ondan ayrilinca size dönmüs gibime geldi. Kunduz lafindan o kadar alinilimi ya resmen bahane
Ee sana göre de paragöz çok büyük bir hakaret olabilir o zaman? Kunduza benziyorsa aksine düşünemezsin ne demek yani. Uzlaşmaya niyeti yok çünkü sana büyük hisleri yok bu. Ona desen hislerim olmasa evlenmek ister miyim der vs. tercih senin. Köpek çeken kızlara aşık olup her hakaretini çekerler ama. Kim kime dişini geçirirse işte.
Aynısını yaşıyorum şuan konuşmuyoruz gelip gidiyor sürekli ne yapmaya çalışıyorlar anlamadımDöndü ama şöyle sadece konuştuk tekrar ilişkiye başlasak mı diye kritik yaptık diyeyim değerlendirme gibi.Söylemleriyle tepkileri birbirini tutmuyo hep bi ipin ucunda tavrı var bu da beni tatmin etmiyor.Yani tekrar yazdı ama ilgi yok.Olmazsa olmaz kafasında bu kafadaysa niye tekrar geliyor zaten bitmişti.
Aynısını yaşıyorum şuan konuşmuyoruz gelip gidiyor sürekli ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım
Bu erkeklere hiç acımıcan yok kirayı mı alsan ay nasıl yapcaz demicen ben şu gelinliği şu oteli istiyorum dicen tektaş almazsa da teklifi kabul etmicen. Şımardıkça şımardı bu erkek milleti
Ara yorumlarda kendinize cevap vermişsiniz aslında.
Daha iyisini bulamam diye düşünüp bildiği birine dönmüş gibi. Ama ne pişman ne de sizi seviyor.
Çok saçma bir alınganlık göstermiş (çünkü aslında hesap kitap işlerini kendi yapıyor ki yarasına dokunmuşsunuz)
Siz de soğumuşsunuz bu süreçte belli ki. Sizi kaybetmekten korkmayan insanı siz de kaybetmeye korkmayın.
İki sözle hayatınıza girebileceğini düşünüyorken kendisine kapıyı gösterin bence
Ara yorumlarda kendinize cevap vermişsiniz aslında.
Daha iyisini bulamam diye düşünüp bildiği birine dönmüş gibi. Ama ne pişman ne de sizi seviyor.
Çok saçma bir alınganlık göstermiş (çünkü aslında hesap kitap işlerini kendi yapıyor ki yarasına dokunmuşsunuz)
Siz de soğumuşsunuz bu süreçte belli ki. Sizi kaybetmekten korkmayan insanı siz de kaybetmeye korkmayın.
İki sözle hayatınıza girebileceğini düşünüyorken kendisine kapıyı gösterin bence
Ben olsam inadına paragöz gibi davranıp uçuk şeylerden bahsedip kaçırırdım onu hayatımdançünkü aslında hesap kitap işlerini kendi yapıyor ki yarasına dokunmuşsunuz .
Bunu ona aynen ilettim maddiyatçı olan sensin ki bana daha ilişkinin başında gelinlik konusunu açıyosun diye.Kendi maddi kaygılarını bana yansıtıp bana paragöz diyo.
Ben olsam inadına paragöz gibi davranıp uçuk şeylerden bahsedip kaçırırdım onu hayatımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?