G gokyuzu_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2018 328 555 53 11 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi rumus #41 yeniden başlamışsınız ve sürekli eski konuları açmak ona sürekli sizden neden soğuduğunu hatırlatıyor yeni bi başlangıç böyle yapmamalısınız. oyun konusunda da online oyunlar değilse olabilir ama online olanlar baya tehlikeli..
yeniden başlamışsınız ve sürekli eski konuları açmak ona sürekli sizden neden soğuduğunu hatırlatıyor yeni bi başlangıç böyle yapmamalısınız. oyun konusunda da online oyunlar değilse olabilir ama online olanlar baya tehlikeli..
R rumus Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 1 Ekim 2012 1.282 584 333 11 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi rumus #42 gokyuzu_ .!.: yeniden başlamışsınız ve sürekli eski konuları açmak ona sürekli sizden neden soğuduğunu hatırlatıyor yeni bi başlangıç böyle yapmamalısınız. oyun konusunda da online oyunlar değilse olabilir ama online olanlar baya tehlikeli.. Genişletmek için tıkla... Aslında başlamadan bitti gibi oldu sadece bir hafta konuştuk o da çat pat yazmadı bile. pubg ve o tarz oyunlardı.
gokyuzu_ .!.: yeniden başlamışsınız ve sürekli eski konuları açmak ona sürekli sizden neden soğuduğunu hatırlatıyor yeni bi başlangıç böyle yapmamalısınız. oyun konusunda da online oyunlar değilse olabilir ama online olanlar baya tehlikeli.. Genişletmek için tıkla... Aslında başlamadan bitti gibi oldu sadece bir hafta konuştuk o da çat pat yazmadı bile. pubg ve o tarz oyunlardı.
Kajmery34 Arrivederci KK❤️ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Nisan 2012 11.496 21.253 398 11 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi rumus #43 Daha ortada ciddi tek bir adım yok ve şimdiden paranın derdine düşmüş. Koşarak , en hızlı şekilde bu tipten uzaklaş.
Daha ortada ciddi tek bir adım yok ve şimdiden paranın derdine düşmüş. Koşarak , en hızlı şekilde bu tipten uzaklaş.
R rumus Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 1 Ekim 2012 1.282 584 333 11 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi rumus #44 Kajmery34 .!.: Daha ortada ciddi tek bir adım yok ve şimdiden paranın derdine düşmüş. Koşarak , en hızlı şekilde bu tipten uzaklaş. Genişletmek için tıkla... Emekleyerek de olsa uzaklaşmak istiyorum. Değer parayla olmuyo ama tavrı o kadar kaygı doğuruyo ki insanda ister istemez sorguluyosunuz.
Kajmery34 .!.: Daha ortada ciddi tek bir adım yok ve şimdiden paranın derdine düşmüş. Koşarak , en hızlı şekilde bu tipten uzaklaş. Genişletmek için tıkla... Emekleyerek de olsa uzaklaşmak istiyorum. Değer parayla olmuyo ama tavrı o kadar kaygı doğuruyo ki insanda ister istemez sorguluyosunuz.