kaybetmekten öyle korkuyorum ki..

Cilekreceliii3

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2017
151
26
48
31
Hepimiz eşlerimize sevgililerimize aşığız. Siz de çok seviyorsunuz biliyorum. Annem de babama aşık, teyzem de enişteme aşık. Fakat benimki korkunç bir boyutta. O kadar korkuyorum ki kaybetmekten. Belki de önceden bi kez kaybettiğim, ayrılmak zorunda kaldığımız için. Sezen Aksu gibi, pamuklara sarıp sitem bile etmeden bebeğimmiş gibi seviyorum. Ne uzun süre kızıyorum ne zorlanıcağı bişey istiyorum. Kısıtlama kıskançlık nerdeyse yok denebilir. Allah var o da bana aşık, biliyorum. O da uzun süre kızmaz, kavgalarımız uzun sürmez, öper sever sarılır. Sevgisi dilinden düşmez. Ama benimki acı verici bi boyutta. Şöyle anlatayım size, arkadaşımın sevgilisiyle kısa bi konuda mesajlaşsam ve ona haber vermesem, ay diyorum öğrenirse naparım. Ayrılmaz bu sebepten mesela farkında olsam da onu kızdırmak ya da üzmek hayatımı zindan ediyor. Hep mutlu olsun istiyorum. Her şey hep yolunda olsun. Eski sevgilim mesaj atıyor mesela, ağlamaya başlıyorum. Cevap bile vermeden engellediğim halde korkuyorum gitmesinden. Daha önce ayrılığımıza bu sebep oldu. Ağlaya ağlaya aradım. Arkadaşlarıyla buluşmuştu korktu o da. Korkma bitanem, tabiki sana inanıyorum, aşığım ben sana korkma. Muhteşem rahatlatma cümleleri. İçimde sancı kaç gün gitmedi. En ufak şeyde hayatım zindan oluyor. Nolucak bu işler. Lütfen fikir verin

sizin işiniz gücünüz başka arkadaşınız var mı o adam dışında? Tamamen ona sarmışsınız da çünkü.

Bu hastalık boyutunda sevgi, inan bana ne seni ne onu mutlu etmez. Ancak zarar verir, sevmenin de bi sınırı var. Bu kadar bağımlı olmayın, sadece erkeğe demiyorum anneye babaya kardeşe dünyalık hiç bir şeye bu derece bağlanmamak lazım. Sonra kaybederseniz yıkılırsınız. Ki zaten 3 günlük dünya başımıza ne geleceği hiç belli değil.

İlginç olan da bu ya, geniş bi arkadaş ortamım, yoğun bir tempom var. Öyle saatlerce konuşalım tutkum yok sadece aşırı kaybetme korkusu

Sevgilin niye korktu senden mi ?? Kötü bişey yapacağından mı korktu??

Çok fena halde abartıyorsun..
Hiç bir kadın kendisini bu kadar herşeyini A'dan B'ye kadar rapor vermemeli..
Sanki sevgilin sana bu kadar rapor veriyor mu??

Birde şu erkeklere bu kadar değer vermeyin yahu..
Yazık kendini üzüyorsun..
Hastalık derecesine gelmişsin...

Böyle devam edersen kaybersin..
Çünkü hep çok değer verenler bunu gözüne sokanlar üzülüyor...

Bi arkadaşımda senin gibiydi çocuğu gibi severdi..
Sonuç: ALDATILDI...

herşeyyy olacağına varır.
Kimler geçti bekleşde hayatımınzdan aslaaa onsuz yapamam diyeceğimiz . Şimdi de yanımızdakiler için aynısını söylüyoruz.

Bu bir dönem evlenince inşallah duygulr aynı kalır .

Benden de sana tavsiye erkeklere bu kadar yüz vermeye gelmez .

Evlenince daha cok seversin :) odunlara sararsin canim yaa erkek milleti degmez ki kendi duygularindan gerceklere kör olursun sakincali durum

ey Allahım bu bir sevgi mi? aşk mı? tutku mu? yoksa takıntı mı?
eski sevgilinizden de ayrılmışsınız.onuda seviyordunuz ozamanlar ama şimdi yok bitti gitti.
sizin ki güven sorunu bence.
arkadaşınızın arkadaşıla konuşuyorsunuz tedirginlik yaşıyor duyarsa korkusuna kapılıyorsunuz
eski sevgiliniz msj atıyor vs vs sizin ilişkiniz de güven yok kaybetmişsiniz

Herşeyden öte hickimseye hiçbirseye bu kadar bağlamayı doğru bulmuyorum.hayat bu ya bellimi olur.hersey geliyo insanın başına.ayrilik olmazda başka şey olur.ne olursa olsun bu hayatta bir kadın yanında kimse olmadan a ayata dimdik durabilecek kadar sağlam olmalı.boyle bi tanıdığım vardı.kocasina saplantili derecede aşıktı.yillar geçti adam kadını terketti.ve bosanmalarinin ardından 5 yil geçti ama kadın hayatına devam edemiyor.psikolojisi aşırı derecede bozuk.cocuklari bile koptular annelerinden.yeni tanıştığı insanlara bile kocasını anlatıyor.allah kimseyi bu duruma getirmesine.o yüzden kendinize gelin.hayat bu ne olur belli olmaz.

Kaybetseniz ne olur mesela? Üzülürüm, perişan olurum gibi cevaplar değil duygulardan arındırılmış somut bir cevap verin bana? Gerçekten ne olur onu kaybetseniz? Bu sorunun tam olarak cevabını bulursanız aslında kendi kendinizi nasıl sabote ettiğinizi anlayacaksınız. Bu gerçek bir korku değil, maskeli ve zihninizin yarattığı bir korku.

Bu korkunun onu çok sevmenizle de ilgisi yok, sizinle ilgisi var. Bu konuyla ilgili bir terapistten yardım alırsanız neden böyle bir korkuya kapıldığınızı anlarsınız. Bu farkındalıkla da bu sorunu çözersiniz.

Yok, ben ağlayınca büyük bişey oldu sandı. Olayın. Basitliğini görünce noluyor diye şaşırdı

Sormayın, mantıksal olarak farkında olup duygumun önüne geçemiyorum. Korkunç bi durum

Canm sen takıntı yapmışsın 18 yaşındasın Ve bence kimseye bu şekilde bir konuma koyma can yücelin cok güzel bir şiiri var bağlanmayacaksın kimseye körü körüne o olmaZsa yasayamam demeyeceksin yasarsın çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…