- 16 Ağustos 2017
- 151
- 26
- 48
- 31
- Konu Sahibi Cilekreceliii3
-
İlginç olan da bu ya, geniş bi arkadaş ortamım, yoğun bir tempom var. Öyle saatlerce konuşalım tutkum yok sadece aşırı kaybetme korkususizin işiniz gücünüz başka arkadaşınız var mı o adam dışında? Tamamen ona sarmışsınız da çünkü.
Bu hastalık boyutunda sevgi, inan bana ne seni ne onu mutlu etmez. Ancak zarar verir, sevmenin de bi sınırı var. Bu kadar bağımlı olmayın, sadece erkeğe demiyorum anneye babaya kardeşe dünyalık hiç bir şeye bu derece bağlanmamak lazım. Sonra kaybederseniz yıkılırsınız. Ki zaten 3 günlük dünya başımıza ne geleceği hiç belli değil.
o korkuyu yen bence. Sana da yazık, aman öyle olursa böyle olursa diye ağlamak kendini paralamak falan.. yaşın kaç?İlginç olan da bu ya, geniş bi arkadaş ortamım, yoğun bir tempom var. Öyle saatlerce konuşalım tutkum yok sadece aşırı kaybetme korkusu
Sevgilin niye korktu senden mi ?? Kötü bişey yapacağından mı korktu??Hepimiz eşlerimize sevgililerimize aşığız. Siz de çok seviyorsunuz biliyorum. Annem de babama aşık, teyzem de enişteme aşık. Fakat benimki korkunç bir boyutta. O kadar korkuyorum ki kaybetmekten. Belki de önceden bi kez kaybettiğim, ayrılmak zorunda kaldığımız için. Sezen Aksu gibi, pamuklara sarıp sitem bile etmeden bebeğimmiş gibi seviyorum. Ne uzun süre kızıyorum ne zorlanıcağı bişey istiyorum. Kısıtlama kıskançlık nerdeyse yok denebilir. Allah var o da bana aşık, biliyorum. O da uzun süre kızmaz, kavgalarımız uzun sürmez, öper sever sarılır. Sevgisi dilinden düşmez. Ama benimki acı verici bi boyutta. Şöyle anlatayım size, arkadaşımın sevgilisiyle kısa bi konuda mesajlaşsam ve ona haber vermesem, ay diyorum öğrenirse naparım. Ayrılmaz bu sebepten mesela farkında olsam da onu kızdırmak ya da üzmek hayatımı zindan ediyor. Hep mutlu olsun istiyorum. Her şey hep yolunda olsun. Eski sevgilim mesaj atıyor mesela, ağlamaya başlıyorum. Cevap bile vermeden engellediğim halde korkuyorum gitmesinden. Daha önce ayrılığımıza bu sebep oldu. Ağlaya ağlaya aradım. Arkadaşlarıyla buluşmuştu korktu o da. Korkma bitanem, tabiki sana inanıyorum, aşığım ben sana korkma. Muhteşem rahatlatma cümleleri. İçimde sancı kaç gün gitmedi. En ufak şeyde hayatım zindan oluyor. Nolucak bu işler. Lütfen fikir verin
18 yaşındayım ablao korkuyu yen bence. Sana da yazık, aman öyle olursa böyle olursa diye ağlamak kendini paralamak falan.. yaşın kaç?
Yok, ben ağlayınca büyük bişey oldu sandı. Olayın. Basitliğini görünce noluyor diye şaşırdıSevgilin niye korktu senden mi ?? Kötü bişey yapacağından mı korktu??
Çok fena halde abartıyorsun..
Hiç bir kadın kendisini bu kadar herşeyini A'dan B'ye kadar rapor vermemeli..
Sanki sevgilin sana bu kadar rapor veriyor mu??
Birde şu erkeklere bu kadar değer vermeyin yahu..
Yazık kendini üzüyorsun..
Hastalık derecesine gelmişsin...
Böyle devam edersen kaybersin..
Çünkü hep çok değer verenler bunu gözüne sokanlar üzülüyor...
Bi arkadaşımda senin gibiydi çocuğu gibi severdi..
Sonuç: ALDATILDI...
Sormayın, mantıksal olarak farkında olup duygumun önüne geçemiyorum. Korkunç bi durumKaybetseniz ne olur mesela? Üzülürüm, perişan olurum gibi cevaplar değil duygulardan arındırılmış somut bir cevap verin bana? Gerçekten ne olur onu kaybetseniz? Bu sorunun tam olarak cevabını bulursanız aslında kendi kendinizi nasıl sabote ettiğinizi anlayacaksınız. Bu gerçek bir korku değil, maskeli ve zihninizin yarattığı bir korku.
Bu korkunun onu çok sevmenizle de ilgisi yok, sizinle ilgisi var. Bu konuyla ilgili bir terapistten yardım alırsanız neden böyle bir korkuya kapıldığınızı anlarsınız. Bu farkındalıkla da bu sorunu çözersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?