Kaybetmeyi beklemek çok acı..

ay_xixxsxxixxgxxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2008
17
0
86
Ankara
Daha 5 gün önce burdan herkese 3 yıl beklediğim sevinçli haberi verirkken şimdi sevincimin düşmesini beklemek çok acı.. Bebeğime bakamadım onu büyütemedim arkadaşlar. ..senağlama..

canim lutfen kendini suclama...
ayni durumu bende yasadim..bebegimin dusmesini bekledim
ama simdi yeni bi bebek tasiyorum icimde..
bunun bizle deil tamamen kromozom hatasiyla alakasi var
ins ikinci bebegini kucagina alirsin en kisa zamanda

Öncelikle çok geçmiş olsun.üzülme hayırlısı böyleymiş.Bende 2 hafta önce ilk gözağrımı aldırdım çünkü kalbi atmadı.(9 haftalık)çok ağladım ama yapacak bişi yok.İnşallah en kısa zamanda tekrar bebek sahibi olruz...

Geçmiş olsun ay ışığı insallah allah bı daha göstermez. belli bı zaman sonra tekrar hamıle kalırsın zeze85 ın dedıgı gıbı dogsa anomalı olsa daha mı ıyı? herseyın hayırlısı olsun.

canım çok geçmiş olsun... Rabbim acil şifalar versin bir daha aynı acıları yaşatmasın amin.. bende yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum ama umudunu yitirme doktorunun tavsiyelerine uy.. gerekli tahliller yapılsın... ben düşükten sonra 3 ay korundum sonra korunmayı bıraktıktan sonra 6 ay sonra hamile kaldım.... canım belki biliyorsundur ama genede söylim hamiş kalmayı düşündüğün andan itibaren folik asit adında bi vitamin var onu mutlaka kullanmalısın....

geçmiş olsun canım üzme kendini herşeyin hayırlısı bende 1 ay önce düşük yaptık zaten bu düşen bebekler genelde iyi oluşmayan eksik olan bebeklermiş ve vücut böyle olduğu için kabul etmiyomuş ve düşük oluyo bunu doktordan duydum ben .belki doğsa sağlıklı olmayacaktı en azından kendini böyle teselli et

bende bebeğimin düşmesini bekliyorum daha dün herşey çok güzeldi ama şimdi dünyam yıkıldı 8+4 günlük ama kalbi atmıyor neden bebiğim bizi bıraktı

Arkadaşlar doktorum bu ay sen kaçıncısın çıldırcam ya sebebini anlamıyorum. Havadanmı sudanmı mevsimdenmi bebeklerde bu dönem çok sık yaşanıyomuş bu durum.. Gelişmeden düşüyomuş..

Son düzenleme:
hepinize çok geçmiş olsun içinizdeki umudu hiç bir zaman kaybetmeyin ben öyle yapıyorum en azından ben de 2 kere düşük yaptım ilki kanamayla 8 haftalıkken düştü 2. si 18 haftalıktı su kesesi aniden boşaldı. her tahlil yapıldı ama birşey çıkmadı sonrasında karın içi enfeksiyon geçirdim şimdi yaza yeniden düşünüyorum ama bu geçirdiğim enfeksiyonun tüplere zarar verebileceğini, dış gebelik riskini ve gebelik şansımı azaldığını söyledi doktorum... ama umutluyum bu sefer olumsuz hiç bir şey düşünmek istemiyorum umarım yeniden yaza hamile kalabilirim ve sağlıkla bebeklerimizi hepimiz kucağımıza alabiliriz.

Canım benim geçmiş olsun geçen yılda vardı bu tarz peşi peşine yaşanan olaylar sırf benim tanıdığım 2 kişiydi etraftan duyduklarımız da oldu tabi...

Rabbim tez zamanda hepinize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

gecmıs olsun canım malesef hayat bu yasadıgımız surece agladıgımız ve guldugumuz seyler olacak konusmak kolay tabıkı bende 4 dusuk yasadım mevlam hakkımızda hayırlısını ve saglılısın nasıp etsın verende o alanda....

İnşallah birdaha böyle bir acı yaşamazsın bebeğini kucağına aldığın günleri görürsün...a.s.
Benimde iki düşüğüm oldu şuan 3. gebelliğim... Herşeyin hayırlısı olsun...

hepinize çok teşekkür ederim... hırçın deniz şuan gebeliğinle ilgili bir problem yoktur umarım sağlıkla bebişini kucağına alırsın...

bende bebeğimin düşmesini beklemiştim.
çok acı bir bekleyişşş.
onun senden kopacanı bile bile yaşamak,hatta kopmasını beklemek...................?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…