Kaybettiğimiz arkadaşlarımız için...

KilicBaligi

✯✯✯ Albay ✯✯✯
Pro Üye
2 Eylül 2007
17.023
12.633
Sizin için de uygun olur mu bilmiyorum ama aramızdan erkenden ayrılan arkadaşlarımız için, onları anma mahiyetinde bir başlık açsak?

Ben bu haberi okuduğumda gerçekten çok üzüldüm ve kimbilir Gözde gibi ne arkadaşlarımız var bilmediğimiz.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gozdem.847607/

Söyleyecek söz bulamıyorum...

Edit: Tabii o üzüntüyle ben bu konuyu açtım ama çok şükür ki yukarıda ki konunun bir gerçekçiliği kalmadı. Dilerim ki forumca bir daha ister kandırma amaçlı ister gerçek olsun, arkadaşlarımızın acı haberlerini duymayız.

Kaybettiğimiz Arkadaşlarımız

bitirim bitirim
_Zebos_ _Zebos_

Sizi unutmayacağız, huzur içinde yatın.

Son düzenleme:
Sabah millet tam bir sok yasayacak..
dedim ama office ben. kaza haberi yok dedim. sonra forumun mürebbiyeleri acılı adama üşüştün der diye çok uzatmadım. bugüne bugün kadınlar kulübüne girebilecek donanımda bir telefonun ki smart phone olmalı, mümkün değil iki gün şarjı dayansın. iki gün sora girmiş yazmış.

kaza haberi yok dedim kan pıhtılaşmasıymış dedi.

ölüm belgesi istedim şarj bitiyo dedi.

konuyu bir derdim vara açacağını bildi...

erkek üyenin yasak olduğunu bildi ve tepkileri engellemek için öncedn bildirdi..

bir de üstüne üstlük durum güncellemesi yapmayı da bildi..

ve ben o durumu kadın eskiden yazdı sandım aşk acısı vs diye de üzüldüm. sonra dedim ki eşiyim diyo eşi forumu biliyo nasıl yazıyo bir daha okuyayım. bi girdim yeni yazılmış eşinden ölüye yazılır gibi.

aama ben ağır psikolojik rahatsızlığı olduğu kanaatindeyim. lisede böyle biri vardı bizim. kanser olduğunu iddia eden... ruh hastası çıktı.

bu da onun gibi. hç öyle inciciym cartçıyım curtçuyum demesin. bildiğin ağır rahatsız işte. acı çektirip seviliyomuş gibi hissetmeye çalışıyo.

ama sevindim evet. iyi ki yalanmış.

dedim ama office ben. kaza haberi yok dedim. sonra forumun mürebbiyeleri acılı adama üşüştün der diye çok uzatmadım. bugüne bugün kadınlar kulübüne girebilecek donanımda bir telefonun ki smart phone olmalı, mümkün değil iki gün şarjı dayansın. iki gün sora girmiş yazmış.

kaza haberi yok dedim kan pıhtılaşmasıymış dedi.

ölüm belgesi istedim şarj bitiyo dedi.

konuyu bir derdim vara açacağını bildi...

erkek üyenin yasak olduğunu bildi ve tepkileri engellemek için öncedn bildirdi..

bir de üstüne üstlük durum güncellemesi yapmayı da bildi..

ve ben o durumu kadın eskiden yazdı sandım aşk acısı vs diye de üzüldüm. sonra dedim ki eşiyim diyo eşi forumu biliyo nasıl yazıyo bir daha okuyayım. bi girdim yeni yazılmış eşinden ölüye yazılır gibi.

aama ben ağır psikolojik rahatsızlığı olduğu kanaatindeyim. lisede böyle biri vardı bizim. kanser olduğunu iddia eden... ruh hastası çıktı.

bu da onun gibi. hç öyle inciciym cartçıyım curtçuyum demesin. bildiğin ağır rahatsız işte. acı çektirip seviliyomuş gibi hissetmeye çalışıyo.

ama sevindim evet. iyi ki yalanmış.

Valla ne yalan soyleyeyim her konuya fake diyenlerden bana artik cinnet geldigi icin ben de kizdim yalan diyenlere. Demek bundan sonra gercekten olum belgesi isteyecegiz insanlara bu derece guvenmeyecegiz. Sakin dusununce soylediklerin cok aciklayici muffin.

Mune Mune abla nasıl tespit ettiniz? gözde deren diye isim vermemiş ki birde o ismi nasıl buldunuz?
Ablacım, Kılıç sağolsun, o buldu. Daha gerçek ismi söyledi, anapanelden teyidini yaptım olay bitti zaten.
Eş diye giren kişi Gözde Deren dedi ve sonra ben bir ara anapanelden ismin uyuşmadığını gördüm ama yine de saf bir yanım var, yani ölüm bu sonuçta, Ölümle böyle birşey yapılacağını konduramadım ama kondurmam lazımmış.
Ama Adının geçtiği heryerde yazıyorum, daha da siteye girmesine izin vermem, Kazen'e anlatacağım durumu, ayıp yaptığı.

Ablacım, Kılıç sağolsun, o buldu. Daha gerçek ismi söyledi, anapanelden teyidini yaptım olay bitti zaten.
Eş diye giren kişi Gözde Deren dedi ve sonra ben bir ara anapanelden ismin uyuşmadığını gördüm ama yine de saf bir yanım var, yani ölüm bu sonuçta, Ölümle böyle birşey yapılacağını konduramadım ama kondurmam lazımmış.
Ama Adının geçtiği heryerde yazıyorum, daha da siteye girmesine izin vermem, Kazen'e anlatacağım durumu, ayıp yaptığı.
benim seneler evvel dertleştiğim bi kızcağız vardı. allah biliyo ya bir senedir kazen abiye yazıcam yazıcam cesaret edemiyorum. keşke ulaşabilsek ona da..

anapanel ne oluyor peki? burası da korkunç yahu her şeyimiz ortada:KK28::KK30:

benim seneler evvel dertleştiğim bi kızcağız vardı. allah biliyo ya bir senedir kazen abiye yazıcam yazıcam cesaret edemiyorum. keşke ulaşabilsek ona da..

anapanel ne oluyor peki? burası da korkunç yahu her şeyimiz ortada:KK28::KK30:
Yönetim paneli o, sadece adminler girebiliyor, üyelerin gördüğüne ek olarak mail adresinizi ve mailde isim girdiyseniz onu görüyoruz, çok birşey değil yani, Şansa bu kişi mailde isim kullanmış.

X