Kaybettiim Komum

kibariye

SEVGİLİ AİLEM
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
439
3
96
Bursa
arkadaşlar cuma günü aniden karşiki komşumu kalp kırizinden kaybettik sadece komşum değil çok yakın arkadaşımdı şok oldum çok seviyordum yıkıldı durmadan ağlamaktan bitkin düştüm sakinleştirici iğnelerle hep uyuyorum biraz bu gün iyiyim sizlerle paylaşmak istedim bu paylaşımı o kuduğunuzda emine ablama 1 fatiha okuyup bağışlarsanız sevinirim canlarım ÇOK ÜZGÜNÜM acım nasıl azalıcak bilemiyorummafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenkomşumda bu sitede üyeydi BıR PAPATYA olarak kayıtlıydı ama artık yok

Son düzenleme:
Allah Rahmet eylesin,ailesine ve sizlere Allah'tan sabır dilerim,mekanı cennet olsun İnşallah:Saruboceq:
öyle komşular varki insanın ailesinden gibi oluyor zamanla,acınızı anlayabiliyorum:çok üzgünüm:bir Fatiha'nın lafımı olur elbette okuruz:Saruboceq:

komsuluk cok farklı bısey allah yokluklarını göstermesın bazen akrabadan herseyden daha yakın oluyolarmafoldumben
basınız sag olsunmafoldumben

başınız sağolsun,allah rahmet eylesin,kalanlara sabırlar versin...
fatihamı okudum,allah kabul etsin...

başınız sağolsun canım:Saruboceq:

herkesten allahrazı olsun emine ablamda kadınlar kulübüne yeni üye olmuştu çok sevmişti siteyi bir papatya olarak kayıt olmuştu resimdeki köpek hatunda bebeği gibi baktığı köpeğin resmiydi:çok üzgünüm:

canım ya,başınız sağolsun..
çok zor tabii.. ne desek boş..
dua edeceğim ona..

ah canım başın sağolsun.
şimdi sabah namazını kılmaya gidiyordum senin yazını okudum.
hemen duamı ettim..
Rabbim mekanını cennet etsin inşallah..
çevresine ve sana sabırlar versin arkadaşım...

Back
X