kaybettim..hükümsüzdür..

Canıım söylemesi çok acı ama artık bu sözü çokça söylemeye başladık kendimize " bencil olacağım artık!" Yazıkki işe de yarıyor. Ne acı ama öyle, sen kendini öncelik sırasında ilk basamağa koyunca karşındaki de zamanla öyle yapıyor, sen onu koyuyorsan ilk sıraya o da kendisini senden önce düşünmeye başlıyor. Çok kötü bir durum hayatın ve insanların, yani bizim bu duruma gelmemiz. Nedir canını sıkan tatlım.

Canıım söylemesi çok acı ama artık bu sözü çokça söylemeye başladık kendimize " bencil olacağım artık!" Yazıkki işe de yarıyor. Ne acı ama öyle, sen kendini öncelik sırasında ilk basamağa koyunca karşındaki de zamanla öyle yapıyor, sen onu koyuyorsan ilk sıraya o da kendisini senden önce düşünmeye başlıyor. Çok kötü bir durum hayatın ve insanların, yani bizim bu duruma gelmemiz. Nedir canını sıkan tatlım.

kesinlikle öyle canım..
bunu ilke edincem geç de olsa: bundan sonra herkese gereği kadar zaman ayırcam...okadar..
beynim, düşüncelerim kimse için heba olacak kadar değersiz değil..

belki de hayatım boyunca beni en mutlu eden yanımı..
karakterimin pozitif bakmama yardımcı olan en güzel yönünü..
evet, "iyi niyetimi" kaybettim..hükümsüzdür..
bundan sonra 3 kuruşluk adamlara 5 kuruşluk değer vermek,
karşındakini kendinden önce düşünmek yok..
gereksiz fedakarlık, kimseyi şımartmak yok..
ben ben ben..gözünü seveyim bencillik..
herkes değeri kadar beni meşgul etsin beni artık....
vesselam.
Aynen öyle kendimize acımak, sızlanmak yok.
İnsanlar bizi düşünmüyorsa biz kendimizi düşüneceğiz.
Kimseyi de kendimizden önce düşünmeyeceğiz.
Hak etmiyorlar, birazcık iyiliği bile hak etmiyorlar.

Aynen öyle kendimize acımak, sızlanmak yok.
İnsanlar bizi düşünmüyorsa biz kendimizi düşüneceğiz.
Kimseyi de kendimizden önce düşünmeyeceğiz.
Hak etmiyorlar, birazcık iyiliği bile hak etmiyorlar.

kesinlikle!
sen sana değer vermessen başkası naapsın demi..
bencil ümitli vatana millete hayırlı olsun....

Sıkma canını canım, anlat belki rahatlatsın biraz. Çok gerilmişsin çünkü, belli

tek bir olay yok canım...
işte sorun herkesi kendim gibi görüp iyilikbilir sanmak...
yani aman ben herşeyi yapayım Allah biliyo diyordum..
hala öyle Allah hiç birşeyi karşılıksız bırakmaz..
Ama şunu da bilmek lazım, O'nun verdiği bedeni, sağlığı, duyguları gereksiz yere heba etmemek lazım...
Öncelikleri iyi belirlemeli insan...Önce Allahın emaneti olan kendine sahip çıkmalı saygı duymalı, diğerleri sonra geliyo...

güzel bi yerden deginmissin bende bi senedir ugrasiyorum her defasinda yine dayanamiyorum ne oluyo ki sanki deger bilen mi var hayir bu konuda bende cok doluyum maalesef kendimi Hep ikinci siraya atiyorum sonra da isyan bayragini cekiyorum ah bi ogrenebilsem bencil olmayi

güzel bi yerden deginmissin bende bi senedir ugrasiyorum her defasinda yine dayanamiyorum ne oluyo ki sanki deger bilen mi var hayir bu konuda bende cok doluyum maalesef kendimi Hep ikinci siraya atiyorum sonra da isyan bayragini cekiyorum ah bi ogrenebilsem bencil olmayi

evet canım..malesef sevgi zaafımız var..
yani sevdiğimize çok değer verip karşılık göremeyince yıkılıyoruz..
ama bundan sonra kendi hayallerim, kendi planlarım, kendi dünyam...
dahil olmak isteyen olur...değilse kimseyi dahil etme çabam olmıcak...

Back
X