- 4 Mart 2025
- 77
- 8
- 1
- 21
- Konu Sahibi Mun1sattr5
Ne diyeyim arkadaşmi diyimBana hiç birşey yapmadın yapamazsında bu akılsızlıklarınıza sinir oluyorum sadece bak bana abla demende hiç olmadı exinden sadece 3 yaş büyüğüm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne diyeyim arkadaşmi diyimBana hiç birşey yapmadın yapamazsında bu akılsızlıklarınıza sinir oluyorum sadece bak bana abla demende hiç olmadı exinden sadece 3 yaş büyüğüm![]()
Hayır Zengin değıl maaşli çalışıyor sadece dolgum var başka hiçbir yerimde estetik yokAdam zengin falan mıydı birde bu yaşta estetik dolgu merakı nedir güzelim kızsın ama olduğun yaştan büyük gösteriyorsun
21 yaş bence küçük değil benim Kuzenim 21 yaşında 2 yaşında öğlu var 21 yaşında evlenen tanıdıklarım var bence gayet tam yaşımı gösteriyorum fotoğrafta öyle görünüyor olabilirımAdam zengin falan mıydı birde bu yaşta estetik dolgu merakı nedir güzelim kızsın ama olduğun yaştan büyük gösteriyorsun
ne alaka ya 40 yasinda biri 20 yanında birinden ne alabilir?midem bulandi sabah sabah falan yazanlar oluyor ama ben yanı çok gördüm 20 yaş büyük konusunu açan kızları örnek olsun onlara da diyerek konuşuyorum biz zaten son 2 haftadir hiç anlaşamadık evet güzel onlardan genç olduğumuz için bırakmak istemez kendilerini daha da olgun göstermeye çalışırlarmiş ama gerçekten kendi yaşıtları onlara çok yaşlı gibi geldiği için daha da gençleri ile sevgili olmak istiyorlarmiş ben çok pişmanim keşke bu aklım daha önce olsaydı hatırladıkça utanıyorum gerçekten şu an![]()
Teyze de bana burda teyze derler geneldeNe diyeyim arkadaşmi diyim
Siz toyluğunuzdan dolayı erkeklerin bu davranışını da çok yanlış anlamışsınız.Bazı erkeklerin "kendi yaşıtları " ile değil daha genç kadınlarla birlikte olmasının akranlarının yaşlı gelmesinden daha farklı nedenleri var .. kırklı yaşların başındaki kadının genelde kimliği oturmuş oluyor ve sizden farklı olarak artık elin karektersizine verecek vakti ,ilgisi ,sabrı olmuyor .midem bulandi sabah sabah falan yazanlar oluyor ama ben yanı çok gördüm 20 yaş büyük konusunu açan kızları örnek olsun onlara da diyerek konuşuyorum biz zaten son 2 haftadir hiç anlaşamadık evet güzel onlardan genç olduğumuz için bırakmak istemez kendilerini daha da olgun göstermeye çalışırlarmiş ama gerçekten kendi yaşıtları onlara çok yaşlı gibi geldiği için daha da gençleri ile sevgili olmak istiyorlarmiş ben çok pişmanim keşke bu aklım daha önce olsaydı hatırladıkça utanıyorum gerçekten şu an![]()
Tüm yorumları ve senin de verdiğin cevapları okudum, daha kendini ifade bile edemiyorsun, Türkçe'yi 18 yaşından sonra öğrenmiş gibi anlamsız ve bozuk cümleler kurmuşsun. Mesela "better" demişsin ya İngilizce'de "daha iyi" anlamına gelir buYa arkadaşlar tamam benim psikolojim bozuktu da sizinki benimkinden bettermiş birisi tavsiye verir teselli olur diye konuyu açmişim onun yerine iyice psikolojim bozuluyor niye bana öyle sapiğim gibi yorumlar yapıyorsunuz evet sevdim birisinin yuvasını bozarak sevmedim yada bir çocuğu yetım bıraktıracak kadar sevmedim Adam evli değil bildiğiniz normal bekar erkek iyi sanki ben bu adam evli idide onun yuvasini bozmuş karısından boşandırmış gibi konuşuyorsunuz ben daha yeni üye oldum evet çok bilmiyordum bu kadar psikolojim bozulacağını yorumlarınızı okuyarak
Tamam TeyzecimTeyze de bana burda teyze derler genelde![]()
Tüm yorumları ve senin de verdiğin cevapları okudum, daha kendini ifade bile edemiyorsun, Türkçe'yi 18 yaşından sonra öğrenmiş gibi anlamsız ve bozuk cümleler kurmuşsun. Mesela "better" demişsin ya İngilizce'de "daha iyi" anlamına gelir bubeter demek isterken daha iyi demişsin
Kendinizi geliştirmeniz gereken yaşlarda güzellik, sevgili yapma, vs. derdine düşüyorsunuz
İlerde yaşıtın olan kendini gelistirmis ve bu sayede yüksek yaşam standartlarına sahip kadınları gördükçe sana verilen tek seferlik yaşama hakkını çöp ettiğini anlarsın ama geç olur. Son tavsiyem lütfen acilen kitap okumaya başla, çok acil, kendin için.
Gerçekten 41 yaşındaki adam seni napsın yaTamam Sen haklısın okey
Böyle gençleri gördükçe çok üzülüyorum yaa, forumda dikkat ediyorum genelde 20 li yaşlardaki üyeler daha iki kelimeyi bir araya getirip kendilerini ifade edemiyorlar (hepsi değil tabi) ama dertleri evlilik, sevgili, bekaret vs. Tabi ki erkek arkadaşı olacak ama kendi yaşının sınırlarında ve kendi gelişimine eğitimine engel olmayacak şekilde olacak, sevgilisi önceliği olmayacak, önceliği meslek ve kişisel gelişimini tamamlamak olacak. Forumdaki kıymetli öğretmen arkadaşlar lütfen Türkçe'yi düzgün öğrenememiş öğrencilerinizi zorlayın, düzgün konuşup yazmayı öğrenmeden mezun etmeyin yalvarırım2 kelimeyle hayatını sürdüruyor tamam okey
Gerçekten 41 yaşındaki adam seni napsın ya
Söz vermene ihtiyacım yok :) çünkü konu açiyorsan istediğim gibi yorum yapabilirim bunuda bilmiyorsun tabi neyse böyle böyle öğreniceksin teyzesinin gülü.Size kimse söz vermiyor Teyzecım içinizdeki kötü sözlerinız lütfen içinizde kalsın lütfen sınırlerı aşmayın yaşınızın sayısı erkek arkadaşımdan da büyükmüşsünüz
Bu arada ben hem çalışıyorum hangi sözü doğru yazıyorum hangisi yanlış bakmamışım klavyede yanlış yazmış olabilirim ama benimle yüz yüze konuşursanız daha çok güzel konuşurum ben hatasız gerçekten bu kadar konu açmışım gelip buna takıldınız ya aferin sizeSize kimse söz vermiyor Teyzecım içinizdeki kötü sözlerinız lütfen içinizde kalsın lütfen sınırlerı aşmayın yaşınızın sayısı erkek arkadaşımdan da büyükmüşsünüz
Yüzyüze mi görüşmek istiyorsun benleBu arada ben hem çalışıyorum hangi sözü doğru yazıyorum hangisi yanlış bakmamışım klavyede yanlış yazmış olabilirim ama benimle yüz yüze konuşursanız daha çok güzel konuşurum ben hatasız gerçekten bu kadar konu açmışım gelip buna takıldınız ya aferin size
Böyle gençleri gördükçe çok üzülüyorum yaa, forumda dikkat ediyorum genelde 20 li yaşlardaki üyeler daha iki kelimeyi bir araya getirip kendilerini ifade edemiyorlar (hepsi değil tabi) ama dertleri evlilik, sevgili, bekaret vs. Tabi ki erkek arkadaşı olacak ama kendi yaşının sınırlarında ve kendi gelişimine eğitimine engel olmayacak şekilde olacak, sevgilisi önceliği olmayacak, önceliği meslek ve kişisel gelişimini tamamlamak olacak. Forumdaki kıymetli öğretmen arkadaşlar lütfen Türkçe'yi düzgün öğrenememiş öğrencilerinizi zorlayın, düzgün konuşup yazmayı öğrenmeden mezun
Gerçekten Şu an aklım bıraz gelışmeyen olabilir ama hayatı daha yeni tanıyorum iyi kötüsünü da inşallah büyüyünce sizin gibi olmam Sizin yaşınızda daha da çok olgun düşünceli sürekli laf yedırtmeyen kendısınden küçüklüklere nasıhet tavsiye veren bir yaşlı olmayı isterdimYüzyüze mi görüşmek istiyorsun benleama sıra var aşkım ya inşallah bir gün diyelim
![]()
Ya arkadaşlar tamam benim psikolojim bozuktu da sizinki benimkinden betermiş birisi tavsiye verir teselli olur diye konuyu açmişim onun yerine iyice psikolojim bozuluyor niye bana öyle sapiğim gibi yorumlar yapıyorsunuz evet sevdim birisinin yuvasını bozarak sevmedim yada bir çocuğu yetım bıraktıracak kadar sevmedim Adam evli değil bildiğiniz normal bekar erkek iyi sanki ben bu adam evli idide onun yuvasini bozmuş karısından boşandırmış gibi konuşuyorsunuz ben daha yeni üye oldum evet çok bilmiyordum bu kadar psikolojim bozulacağını yorumlarınızı okuyarak
Sende o ışık yok rahat ol :)Gerçekten Şu an aklım bıraz gelışmeyen olabilir ama hayatı daha yeni tanıyorum iyi kötüsünü da inşallah büyüyünce sizin gibi olmam Sizin yaşınızda daha da çok olgun düşünceli sürekli laf yedırtmeyen kendısınden küçüklüklere nasıhet tavsiye veren bir yaşlı olmayı isterdim