Kaybettirme korkusu

meLike_18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
275
0
96
Çankırı
Kızlar sevgilime ondan vazgeçebileceğimi beni kaybetme korkusunu hissettirmek istiyorum tekrar sizce nasıl yapabilirm,ayrılmak istemiyorm sadece beni kaybtmekten korksun istiyorum

Tapma, onsuz da bir hayatın olduğunu hissettir, üstüne düşme, umursama.
Anca öyle peşine düşer.

Sevgilin ne yapıyorsa sen de aynısını yap...
Anladığım kadarıyla sevgilin başarmış sana bu duyguyu yaşatmayı...

Aman dozu kacirma bazi erkekler bu konuda cok daha farkli yonlere cekebiliyorlar olayi. Sabahlari o mesaj atmadan mesaj atma mesela her disari cikarken haber verme ilk once onun cokta fazla onmli olmadigini hissettir yavastan

terste tepelir, artık eskisi gibi değilsinnn, diyip temelli uzaklaşabilir de.

Son düzenleme:
Aman dozu kacirma bazi erkekler bu konuda cok daha farkli yonlere cekebiliyorlar olayi. Sabahlari o mesaj atmadan mesaj atma mesela her disari cikarken haber verme ilk once onun cokta fazla onmli olmadigini hissettir yavastan
Sabahları o mesaj atıyr ama geceleri benim mesaj atmam değişmiş eskisi gibi uzun mesaj atmıyormusum bir bna sadce iyi geceler diyip yatıcaksın diye korkuyorum dedi bende öyle bişsey ypmam kızdıgmda kıskandıgımda yaparım dedim ama bundan snra uzun uzun sölerm dedm.sende sle ama dedm karşılık beklemeden yap,falan dedi sven insan sevdiğini sölemekten çekinmez sölerm ben dedm. Neden byle yapıorsa .S
terste tepelir, artık eskisi gibi değilsinnn, diyip temelli uzaklaşabilir de.

Aynen bi kere yaptım onu ters tepti,bana ilgisizsin,umursamıyorsun dedi oda 2 gun uzak durdu,sonra düzeldik

bunu yapabilmen için seni kızdıracak birşey yapmasını bekle ve hemen affetme biraz kırgın dur. msjlarına cevap verme. erkek ark. karakterini bilmek zor ama sevgiyi kolaylaştırdığımız sürece elimizden kayıp gidiyor. zorla kazanılan şeyler daha çok kıymet bilinir. sizi elde ettiğini asla düşünmesin. çantada keklik olmamak lazım o zaman kaybetmekten korkarlar.

bu duyguyu önce sen içselleştir aşık mezarı yok dünyada çekse gitse ne olur 3-5 gün ağlarsın ölmezsin yani rahat ol cool ol

Bak canim sen de soluyorsun korkularini dile getirmey baslamis sana ve sendeki degisimleri farketmis dogru yoldasin aman arayi cok acma zayif noktasini buldugun anda isteklerini duygulrni guzl bir sekilde dile getr

Kızların yaptığı tipik hareket olan; elinde telefon mesaj bekleme.
Mesaj gelir gelmez sanki saatlerdir bu anı bekler gibi mesaj yazma.
Buluşalım da buluşalım deme.
Git arada arkadaşlarınla buluş, kitap oku o olmadan da eğlenebildiğini vaktinin geçtiğini bilsin yani.

Benim erkek arkadaşım en çok ben arkadaşlarımla tatildeyken korkmuştu. Çünkü mesaj attığı an denizde vs olduğum için aradan zaman geçince mesaj atıyodum ve haliyle çok az mesajlaşıyoduk. Onsuz da eğlenebildiğimi gördü. Sanırım sırf bu yüzden ben tatildeyken her gün huysuzluk yaptı. "Mesaj atmasam attığın yok, mesaj atıyorum cevap tee nezaman geliyo, hiç gelesin yok özlemedin herhalde"

Aynen canım telefon elimde bekliyor anında mesaj atıyorum ama beyfendi ya anınnda mesj atıyor yada 2-3 dk snra atıyor deli oluyorum!! Birde şey olmştu,geçen gün bunun dersi varmış altan taa liseden ben kızarım diye söylememiş sınava gitmiş benm bundan akşam haberim oldu nyse bise dmedim.Kuzenm dedm sennkinn ynnda bi kız var aşagı doğru gittiler dedi tmm cam dedim kızı tarf etti eski sevgilisi dedm içimden ! ama dedmki bnmki bana söler,ona sordum bana fabrikadan bir arkadşım dedi adı dilek dedi nyse tmm hyatm dedm ama dün universiten çktm lisede osmalıca krsum vardı basladıysa ona gidiym dedim gittm baktım yok,neyse çıkarken kapıdaki yazıları okuyum dedim birde ne göreyim!!! Eski sevgilisi ve o alttan dersi varmış hemde aynı saatte aynı günde! kız muhasebeden grmş bnmki fizikten sonra çıkıp glmişler.bunu duydum şok oldum eve geldm msj attım konştuk ben insalık yaptımfabrıkaya gitmesi zor olurdu kim olsa aynı şeyi yapardım annesi hem çok rica etti bende annesini kıramadım flan dedi dha da köpürdüm sana mı kaldı sevap işlemek sanane eskinin korumasını yapmak falan diye bagırdım bi ton laf edersn bn yapsam dedi,hayatım yemn edyrm kızarsın diye söylemedim dedi veriyosun o kızın numarasını dedim arıycam konuşcm dedim,vermediii ! bulurum dedim arayıp ne dicen başıma mı sarcan kızı dedi.sarmam 2 çift laf eder kapatırım dedm.İş yerınde azcık huzurum var onuda bozma nlur basışma musallat etme şu kızı dei.bunu yapacagımı bile bile sölemedin bna yalan söledin sakladın dedim ögrensen napıcaktın ki dedi,bananee ya lanet olsun o kızada annesinede dedim,Hayatm kapat şu konuyu sinirleniyorum dedi aman sen sinirlenme tmm dedim,bida duyarsm ymn ediyrm hem arar o kızla konuşurum,hemde seni silerim hayatımdan dedim.tamam hayatım vlla konuşmyrm muhtap deglm parmgımda senn yuzugun varken,kalbimdeki senken ben ona nasl bkarm seni seviyorum sennle evlenmeyi düşünüyorum ben o naparsa yapsn umrumda degl dedi,bida yapmm fln diyor ama aynı yerde calıştıkları kzın annesnn gelip bnmkyle knşması falan kafamı karıştıyor napıcam bilemyrm :2::2::2:
Bak canim sen de soluyorsun korkularini dile getirmey baslamis sana ve sendeki degisimleri farketmis dogru yoldasin aman arayi cok acma zayif noktasini buldugun anda isteklerini duygulrni guzl bir sekilde dile getr

Farketti etmez mii,kendi kendine oda tribe giriyo bn aynı tepkiyi gösterince bu erkekleri anlamak çok zorr ya !

Siz onu kaybetmekten çok korkuyorsunuz ve bu durumdayken ona da bunu aşılamak çok zor olur :) Siz ona yeterince değer veriyorsunuz gibi görünüyor eee her gün karşındakine sıcak davran davran sonra bir gün birden soğuk davranırsanız (Kendimi kaybettirme korkusu yaşatcam diye) erkek milleti ''çok soğudun eskisi gibi değilsin,beni umursamıyorsun'' der kendi geri çekilir. Aman dikkat

Son düzenleme:
Cunku biz onlari alistirdik ve ufacik degisimimizde eskisi gibi olmamizi isteyerek tepkilerini buyutuyorlar ama sen kararli oldugun surece alisacaktir:)

Kızlar sevgilime ondan vazgeçebileceğimi beni kaybetme korkusunu hissettirmek istiyorum tekrar sizce nasıl yapabilirm,ayrılmak istemiyorm sadece beni kaybtmekten korksun istiyorum

Terliğin tersiyle ağzına vur, su şişesindeki suyu suratına fırlat :) sonra da sarıl öp manyak olsun adam ahahah

Sen kıyamıyorum diyosun hala ama. Nasıl olcak kıyamıyorsan
Azcık kıyacaksın ki, sonra o sana kıymasın
Çok üstüne düşme, dünya sanki onun etrafında dönüyormuş gibi davranma.
Her aradığında anında açma mesela, biraz bekle veya açma, sonra geri dönüş yaparsın.
Her an mesaj atma veya bekleme.
Bir de erkekler hesap vermekten hoşlanmaz. Yani sen sorunca itici geliyor bazılarına. Direk 'nerdeydin, napıyordun' falan diye sorma anlatmasını bekle. Ya da o kadar nazikçe sor ki anlatmak zorunda kalsın

Son düzenleme:
Sen onu bu kadar çok önemserken kaybetme korkusu yaşasın diye bir anda soğuk davranırsan ters teper evet.
O zaman şöyle yap; mesajların, konuşmaların yine her zaman ki gibi olsun.
Onu yüceltmeden ve iltifat etmeden konuş.
Mesajlarına geç cevap ver, aramalarını duyma
Sonra dönüş yap 'hayatım ödev hazırlıyordum, ev telefonundan bi arkadaşımla konuşuyordum' bişiler uydur.
Elinde telefon ondan mesaj beklediğini hissetmesin.
Mesajı oku 20 dk süre tut bitince cevap yaz mesela.
Tek meşguliyetinin kendisi olmadığını anlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…