• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaybolan bilekliğim

masoleil

Çalıkuşu
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
1.133
582
53
Geçen hafta altın bi bileklik kaybettim. Zaten pek takım da yok hepsini yatırım amacı kullandık. Alyansimi tektasimi bilekliğimi hep komodinin ayni cekmecesine koyarim kutusuyla. Kutusuna koymasam da çıkardığım an hep o cekmecededir.

Geçen hafta en son kv min arkadaşına giderken taktim evde. Sonra çıkardım kv min aldığı bilekligi taktim. Ama bileklik evdeydi. Haftasonu misafirimiz geldi. Normalde musade etmem ama evin her odasi dolu oldugu icin bi arkadaşı çocuk uyutmak için odama sokmak zorunda kaldim. Kapiyi da kapatti ses oluyor diye. Digeri de namaz kilmak icin girdi kapiyi kapattik mecburen. Ben baskasinin evinde asla yatak odasinda kapi kapalıyken kalmam çünkü biseyi kaybolur zan altinda kalirim diye. Girmem de. Evin her tarafina baktik arabaya falan bileklik yok.

Ben küçükken beni oynatmaya gelen 16 yaslarindaki komşumuz bizim evden hırsızlık yapiyomus ablam sonradan farketmis o olduğunu. İhtiyaçtan degil sadece hastalikmis onunki. Ve hala yapar belki 20 yil geçti üstünden. Napicami bilmiyorum cok hassas konular kimseyi suclamak da istemiyorum

Herkesin günahı boynuna.
Çok hassas konular bunlar.
İnşallah en yakın zamanda olmadık bir yerden çıkar bileklik.
Halamin bana en büyük ogududur asla başkasının evinde kapiyi kapatma hep acik olsun aklina bişey gelir demişti. Bende kendi evimde yatak odama kimseyi sokmam ama o akşam evin bütün odalari doluydu mecbur kaldim.

Çünkü çirkin bir durum
Kim olsa yerinizde öyle düşünür.
Yapmışlarsa da Allah islah etsin.
Biri benim o bilekligimi cok begendi. Kocasina gosterdi kocasi da aynisindan aldi ona. Ayni gun takmistik kolumdayken seninki daha parlak duruyor dedi. Durumlari da iyi. Off cok zor. Evde oraya koyduğumdan eminim. Düşecek gibi de degil

gidip o kişilere siz mi aldınız diye soramazsınız. duymalarını sağlayabilirsiniz ancak ya da belki polise haber verdik, parmak izi aldı vs diye göz korkutabilirsiniz. onun dışında yapacak bişey yok.
Biriyle çok sık konusuyoruz diğerine zaten diyemem. Ima ettigim anlaşılır. Ama o iki kisiden baska kimse gelmedi eve

Bunu ıspatlayamazsınız... ta ki bilekliği onun bileğinde görene kadar...

Suçu sabitlenmezse, kişi masumdur...
Iyi de çalan kişi bilekliği neden taksin ki bozdurur. Ki birinde aynı bileklik vardi kocasina gösterdi kocasi aynisindan aldi baska yerden ama seninki daha parlak dedi

Geçen hafta altın bi bileklik kaybettim. Zaten pek takım da yok hepsini yatırım amacı kullandık. Alyansimi tektasimi bilekliğimi hep komodinin ayni cekmecesine koyarim kutusuyla. Kutusuna koymasam da çıkardığım an hep o cekmecededir.

Geçen hafta en son kv min arkadaşına giderken taktim evde. Sonra çıkardım kv min aldığı bilekligi taktim. Ama bileklik evdeydi. Haftasonu misafirimiz geldi. Normalde musade etmem ama evin her odasi dolu oldugu icin bi arkadaşı çocuk uyutmak için odama sokmak zorunda kaldim. Kapiyi da kapatti ses oluyor diye. Digeri de namaz kilmak icin girdi kapiyi kapattik mecburen. Ben baskasinin evinde asla yatak odasinda kapi kapalıyken kalmam çünkü biseyi kaybolur zan altinda kalirim diye. Girmem de. Evin her tarafina baktik arabaya falan bileklik yok.

Ben küçükken beni oynatmaya gelen 16 yaslarindaki komşumuz bizim evden hırsızlık yapiyomus ablam sonradan farketmis o olduğunu. İhtiyaçtan degil sadece hastalikmis onunki. Ve hala yapar belki 20 yil geçti üstünden. Napicami bilmiyorum cok hassas konular kimseyi suclamak da istemiyorum
Aynisi basima geldi. Normalde yatak odamda ki banyoyu kimseye kullandirtmam. Ve evim baya buyuk 7 odam var . Kayinvalidemin vefatinda o kadar kalabalik bir akraba grubu geldi ki.. bebekler vs vs derken cekmecemden para ve saatim calinmisti. Bebek uyuttular odam da . Adim gibi biliyorum kimjn aldigini. Ama nasil yuzleceksin ? Bem bi ortamda lafi soktum. 900 dolarimi ve bir saatimi almis. Allah razi olsun diger saatlere dokunmamis. Merhametli hirsizmis dedim. Tık yok tık.... cok sinir bozucu bir durum...

Kimseyi açık bir şekilde suçlayamayacağınıza,gözünüzle de görmediğinize göre,suan tek yapabileceğiniz şey bu olaydan ders alıp özel alanlarıniza kimseyi sokmamak olacak malesef..

Halamin bana en büyük ogududur asla başkasının evinde kapiyi kapatma hep acik olsun aklina bişey gelir demişti. Bende kendi evimde yatak odama kimseyi sokmam ama o akşam evin bütün odalari doluydu mecbur kaldim.
Zaten başkasının evinde farklı odaya geçmek nedir hiç anlamam.
Müsait midir değil midir bilinmez.
Namazı aynı odada köşede kılabilir insan.
Bebekle gezmek de çok anlamsız bence.

Biri benim o bilekligimi cok begendi. Kocasina gosterdi kocasi da aynisindan aldi ona. Ayni gun takmistik kolumdayken seninki daha parlak duruyor dedi. Durumlari da iyi. Off cok zor. Evde oraya koyduğumdan eminim. Düşecek gibi de degil

İşte öyle illet bir damga ki zan altında bırakamıyorsun.
Havale et Allah
Bir bakarsın bireyerden çıkar,yada düşürmüşsün de
rler....

İşte öyle illet bir damga ki zan altında bırakamıyorsun.
Havale et Allah
Bir bakarsın bireyerden çıkar,yada düşürmüşsün de
rler....
Kiza yazdim ya ben o bilekligimi kaybettim diye. Düşürmüşsundur falan dedi yani ne desin

Kıymetli eşyalarınızı kilitlenmeyen yerlerde bırakmayın demek ki Allah korusun hırsız girse pat diye bulacak takılarınızı. Kimseyi zan altında bırakamazsınız bir de yok bende gördü kocasına aynından aldırdı ama seninki daha parlak dedi diyorsunuz bundan yola çıkamazsınız ki. Bir dahakine daha dikkatli olun saklama konusunda

Rahmetli annem kapını kapalı tut komşunu hırsız tutma derdi.
Şimdi kimi suçlayacaksınız ki?
Böyle bir şeyle kimse itham edilemez.
Edilemez tabiki. Ama onlar geldikten sonra kayboldu. Çocuğumu odanda uyutabilirmiyim dedi. Evim 2+1 diger iki oda doluydu. Tamam dedim girdi kapıyı kapatti. Diğeri de namaz kilacakti mecbur tamam dedim. Yatak odama sokamam takilarim var mi deseydim

Back
X