- 28 Kasım 2010
- 42.437
- 140.958
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takilarim yok Sadece iki tane bileklik ve alyansim vardi. Onlarda hep taktigim seyler. Baska biseyim yokKıymetli eşyalarınızı kilitlenmeyen yerlerde bırakmayın demek ki Allah korusun hırsız girse pat diye bulacak takılarınızı. Kimseyi zan altında bırakamazsınız bir de yok bende gördü kocasına aynından aldırdı ama seninki daha parlak dedi diyorsunuz bundan yola çıkamazsınız ki. Bir dahakine daha dikkatli olun saklama konusunda
Kasaya koyucak kadar takim yokki. Sadece iki bileklik bide alyans. onlar da hep taktigim seyler.Ufak kasalar bu gibi durumlar icin cok kullanisli. Otellerde olanlar kadar olsa yeterli konu komsu akraba karistiramiyor. Fiyatlari da cok uygun,bundan sonrasi icin tedbir olarak alabilirsiniz
Gecmis olsun
Yok taki olarak da degil,karistirilmasini istemeyeceginiz seyleri koyabilirsiniz. Manevi degeri olan esyalar,cuzdan vs. Gelen giden cocuk olunca boyle sorunlar yasanmamasi adina. Ben babamin hatira kol dugmesini bile koyarim. Degerli degil ama benim icin anlamli. Evime coluk cocuk cok geliyor kaybetsinler istemem.Kasaya koyucak kadar takim yokki. Sadece iki bileklik bide alyans. onlar da hep taktigim seyler.
Yani evet haklisiniz ama hiç aklıma gelmedi böyle bişey olacagiBir öğüt daha o zaman evinize birileri geleceği zaman kıymetli eşyalarınızı daha temkinli yerlere saklayın yada kapınızı kilitleyin. Kim gelirse gelsin . Malesef insanız herşey bizim için olan olmuş kimseyi zan altında bırakamazsıniz artık.
O isi aklina yapacak olan oda da kapalı kalmadan bile kaşla göz arasında alabilir dediğiniz yerden emin olun .
Nerden satin alabilirimYok taki olarak da degil,karistirilmasini istemeyeceginiz seyleri koyabilirsiniz. Manevi degeri olan esyalar,cuzdan vs. Gelen giden cocuk olunca boyle sorunlar yasanmamasi adina. Ben babamin hatira kol dugmesini bile koyarim. Degerli degil ama benim icin anlamli. Evime coluk cocuk cok geliyor kaybetsinler istemem.
Yapi marketlerin hepsinde var. Her fiyata bulabilirsiniz. Ucuzunu alin. Sonucta gelen gidene karsi koruyacak sadece profesyonel hirsiza cozum olarak degil. Ben gecen sene 45 liraya almistim tekzendenNerden satin alabilirim
Kaldrsaydn keşke öncedenEdilemez tabiki. Ama onlar geldikten sonra kayboldu. Çocuğumu odanda uyutabilirmiyim dedi. Evim 2+1 diger iki oda doluydu. Tamam dedim girdi kapıyı kapatti. Diğeri de namaz kilacakti mecbur tamam dedim. Yatak odama sokamam takilarim var mi deseydim
Namaz kılan dilde bebek uyutanı bi sorgulaIyi de çalan kişi bilekliği neden taksin ki bozdurur. Ki birinde aynı bileklik vardi kocasina gösterdi kocasi aynisindan aldi baska yerden ama seninki daha parlak dedi
Bı çocuk da yapmış olabilir kimse zan altında kalmasın ama ufaktan iyice bak eveGeçen hafta altın bi bileklik kaybettim. Zaten pek takım da yok hepsini yatırım amacı kullandık. Alyansimi tektasimi bilekliğimi hep komodinin ayni cekmecesine koyarim kutusuyla. Kutusuna koymasam da çıkardığım an hep o cekmecededir.
Geçen hafta en son kv min arkadaşına giderken taktim evde. Sonra çıkardım kv min aldığı bilekligi taktim. Ama bileklik evdeydi. Haftasonu misafirimiz geldi. Normalde musade etmem ama evin her odasi dolu oldugu icin bi arkadaşı çocuk uyutmak için odama sokmak zorunda kaldim. Kapiyi da kapatti ses oluyor diye. Digeri de namaz kilmak icin girdi kapiyi kapattik mecburen. Ben baskasinin evinde asla yatak odasinda kapi kapalıyken kalmam çünkü biseyi kaybolur zan altinda kalirim diye. Girmem de. Evin her tarafina baktik arabaya falan bileklik yok.
Ben küçükken beni oynatmaya gelen 16 yaslarindaki komşumuz bizim evden hırsızlık yapiyomus ablam sonradan farketmis o olduğunu. İhtiyaçtan degil sadece hastalikmis onunki. Ve hala yapar belki 20 yil geçti üstünden. Napicami bilmiyorum cok hassas konular kimseyi suclamak da istemiyorum
Kayıp duası var onu okuyun. Belki kıyıya köşeye bir yere düşmüştür.Geçen hafta altın bi bileklik kaybettim. Zaten pek takım da yok hepsini yatırım amacı kullandık. Alyansimi tektasimi bilekliğimi hep komodinin ayni cekmecesine koyarim kutusuyla. Kutusuna koymasam da çıkardığım an hep o cekmecededir.
Geçen hafta en son kv min arkadaşına giderken taktim evde. Sonra çıkardım kv min aldığı bilekligi taktim. Ama bileklik evdeydi. Haftasonu misafirimiz geldi. Normalde musade etmem ama evin her odasi dolu oldugu icin bi arkadaşı çocuk uyutmak için odama sokmak zorunda kaldim. Kapiyi da kapatti ses oluyor diye. Digeri de namaz kilmak icin girdi kapiyi kapattik mecburen. Ben baskasinin evinde asla yatak odasinda kapi kapalıyken kalmam çünkü biseyi kaybolur zan altinda kalirim diye. Girmem de. Evin her tarafina baktik arabaya falan bileklik yok.
Ben küçükken beni oynatmaya gelen 16 yaslarindaki komşumuz bizim evden hırsızlık yapiyomus ablam sonradan farketmis o olduğunu. İhtiyaçtan degil sadece hastalikmis onunki. Ve hala yapar belki 20 yil geçti üstünden. Napicami bilmiyorum cok hassas konular kimseyi suclamak da istemiyorum