• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaybolan bilekliğim

Çok yakın arkadaşımın takilari koydugu yerden kayboldu.Bulamayinca işteyken hırsız girmiş olabilir diye polis çağırdı.Kaldigimiz yer jandarma bölgesi.Jandarma her yerde parmak izi taraması yapti.Arkadasimla ozel olarak da görüştüler çünkü bu tür olaylarda sonunda en çok kocanın aldığı cikiyormus.Uzerinden aylar geçti,kız hırsızın da bulunacağından umudu kesti;tatammmm.Takilari alakasız bir yere düşmüş ve orada bunca zaman durmuş. Ustelik hastalık boyutunda titiz bir kız ama öyle bir kor niktaya girmiş ki bulamamış onca zaman. Sen de aramalarini sadece bilekliği çıkardığın noktada yapma.Her yeri tekrar ara
Aradım ama yok malesef

En son takip çıkardım evde. Evimde kaybolacak gibi de degil butun heryerw baktim çünkü didik didik.
Kimileri hastalık oluyor bizim dort dörtlük dediğimiz komsunun gelininde varmis bu hastalık durumu da iyi yani ..ama ne bulsa alıyormuş kv farketmiş daha kimseye gondermemis .ve hepsini utana sıkıla iade etmis almis koye götürmüş :( bazen gozunuzun onundeki göremiyoruz inan

Günahları boyunlarina malesef açık açık sorulmaz ki

Back
X