• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaybolan İkiz Sendromu Fetal DNA

Lattely

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
8
Merhaba arkadaşlar . 7 hafta civarında karnımda 2 kese olduğu ama diğer hafta bebeğin kesesinin kaybolduğu söylendi . Tahmini 10 gün sonra kanamam oldu ve muhtemelen bebeğin kesesi düştü . Bunu yaşayan yeni anneler varsa merak etmesin diğer bebeğim sağlıklı bir şekilde büyüyor .

Sorum şu : Bu tarz durum yaşayıp Fetal DNA ‘ da yalnışlık olan oldu mu ? Cinsiyet ve ya kromozomsal farklarla ilgili ? Test temiz geldi ama hala bir yanım korku içinde ..

Bu hamilelikten önce dış gebelik ( aynı hafta normal gebelik ama ikisinide aldılar ) . 1 buçuk sene sonra boş gebelik yaşadım . Seneler sonra Kaybolan ikiz sendromu oldu .. Diğer bebeklerle ilgili kalıntı kalmış olabilir mi acaba ..

Merhaba arkadaşlar . 7 hafta civarında karnımda 2 kese olduğu ama diğer hafta bebeğin kesesinin kaybolduğu söylendi . Tahmini 10 gün sonra kanamam oldu ve muhtemelen bebeğin kesesi düştü . Bunu yaşayan yeni anneler varsa merak etmesin diğer bebeğim sağlıklı bir şekilde büyüyor .

Sorum şu : Bu tarz durum yaşayıp Fetal DNA ‘ da yalnışlık olan oldu mu ? Cinsiyet ve ya kromozomsal farklarla ilgili ? Test temiz geldi ama hala bir yanım korku içinde ..

Bu hamilelikten önce dış gebelik ( aynı hafta normal gebelik ama ikisinide aldılar ) . 1 buçuk sene sonra boş gebelik yaşadım . Seneler sonra Kaybolan ikiz sendromu oldu .. Diğer bebeklerle ilgili kalıntı kalmış olabilir mi acaba ..
Merhabalar Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🤲 benim ilk gebeliğim bende de kaybolan ikiz sendromu yaşandı. 5. hafta sonlarına doğru 2 kese olduğu hatta kese benzeri bir şey daha olduğu belki üçüz olabileceği söylendi. Doktorum yine de tek gebelik olarak düşünmem gerektiğini keselerin kaybolabileceği konusunda uyardı. 7. hafta başında ise keselerden birisinin kaybolduğunu ve üçüncü kese benzeri yapının da olmadığını öğrendim. Bu çok sık olan bir durummuş doktorum öyle dedi bende baya bir araştırdım. Diğer bebeğim şuan gayet sağlıklı 8. haftadayız inşallah sağlıklıca kucağıma alabilirim🙃 sizde kendinizi strese sokmayın lütfen yaşadığınız stres bebişinizi her şeyden çok etkiliyor dua edin bolca🥰 ben geceleri yattığımda gün içinde sürekli elimi karnıma koyup ya Rahim çekiyorum belki farklı bir dine mensupsunuzdur orasını bilemem tabii ben sadece kendi yaptığımı örnek verdim🙏 bu arada bende kanama olmadı 7 ile 10 hafta civarı kanamalar olabilir ama her kanama tehlikeli değildir siz yinede doktorunuza bir danışın💖

Merhabalar,

Bende de 5+4’te iki ayrı kese ve yolk sac vardı, 7+2’de bir bebeğin kalp atışını duyduk, diğer bebeğin kalbinin 1-2 gün atıp sonra gelişiminin durduğu söylendi. Ben de fetal dna konusuna çok takıldım sizler nasıl ilerlediniz acaba? Ne zaman yaptırdınız ve doğru sonuç alabildiniz mi?

Back
X