Kaybolan İsteğim...

777mutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2018
2.537
2.396
133
27
Sevgili KK kadınları,umarım hayatınızda her şey yolundadır.Ben üniversite son sınıf öğrencisiyim.KPSS hazırlanıyorum.Ders çalışıyorum ama büyük bir istek ve hırsla değil.Üniversite sınavına hazırlanırken çok büyük bir istek ve hırsla çalışmıştım.Şimdi o halime geri dönmek istiyorum.Ben atanıp hayallerimi gerçeğe dönüştürmek istiyorum ama bu süreçte eski isteğim ve hırsım yok.Sabah yataktan kalkmak istemiyorum,gecede erkenden yatıyorum.Hep bir sonraki gün bu kadar çok yatmayacağım diyorum ama yinede yapamıyorum.Sizler bu süreci nasıl atlattınız,neler yaptınız ve kendimi nasıl hırslandırabilirim?

Istek hırsı da azimide arttırır...
Bence bi kendini ölç bic tart ben kpssyi başarmayı iyi bir puan almayı gerçekten istiyormuyum diye
Eğer cevap kuru bi evetse bu yıl sadece kendini denemek için gir...
Eğer baktin ki cevap kararlı bir evetse yeme düzeninden tut sağlığına sağlıktan tut uyku alışkanlıklarına ders çalışma şekline saatine kadar düzenini yapıp odaklan.

Depresyon ya da kan değerlerinde düşüklük olabilir mi? Bir doktora danışsan iyi olur bence.

Istek hırsı da azimide arttırır...
Bence bi kendini ölç bic tart ben kpssyi başarmayı iyi bir puan almayı gerçekten istiyormuyum diye
Eğer cevap kuru bi evetse bu yıl sadece kendini denemek için gir...
Eğer baktin ki cevap kararlı bir evetse yeme düzeninden tut sağlığına sağlıktan tut uyku alışkanlıklarına ders çalışma şekline saatine kadar düzenini yapıp odaklan.
baştan bu soruyu kendime sordum ve neden bu sınavı kazanmak istediğime kadar kendimi sorguladım.Güçlü bir evet cevabını verdim ama sonrasını getiremedim.

en kısa zamanda bir kan testi yaptıracağım.Teşekkür ederim.
Bu döenm bazı zamanlarda depresyona girdiğimi ben de hissettim.
Kan değerlerinde sorun yoksa bir psikiyatristle de görüş o zaman. Uykuya düşkünlük çok hayra alamet olmuyor çoğu zaman.

Maddi sıkıntın yoksa dersaneye git. Orada bu işi çok ciddi kafaya koymuş insanlar göreceksin. Mümkünse birini arkadaş edin. Birbirinizi iteklersiniz. Çalışan arkadaş ile çalışma azmi edinilmesi test edilip onaylanmıştır :halay:

Maddi sıkıntın yoksa dersaneye git. Orada bu işi çok ciddi kafaya koymuş insanlar göreceksin. Mümkünse birini arkadaş edin. Birbirinizi iteklersiniz. Çalışan arkadaş ile çalışma azmi edinilmesi test edilip onaylanmıştır :halay:
okulla birlikte yürütebileceğimi düşünmediğim için gitmedim.Benim kendimi iteklemem lazım,bunu başarmalıyım.

Eğer bu kalan sürede tüm azminle çalışmazsan önümüzdeki sene bu sıkıntı ve stresi en baştan yaşamak zorunda kalacaksın.
Bunu düşünerek hareket et.
Kalan 5 ayda sıkı çalışmak mı yoksa en az 1 sene daha bu çileyi çekmek mi?
Kararını sen ver ☺️
Ayrıca bir an önce iş sahibi olup kendi paranla istediğini alacaksın, gezeceksin bir düşünsene😍 5 ay ya sadece 5 ay ver hayatından, bunun karşılığında diğer bütün yıllar senin olsun ❤️

Doğru. Hayatımda bir kez dershaneye gittim (kpss) ve bir kez bir sınavı çok ciddiye aldım (kpss). Ordaki hırslı tipler beni gaza getiriyordu ne çalışıyordum ama.

Eğer bu kalan sürede tüm azminle çalışmazsan önümüzdeki sene bu sıkıntı ve stresi en baştan yaşamak zorunda kalacaksın.
Bunu düşünerek hareket et.
Kalan 5 ayda sıkı çalışmak mı yoksa en az 1 sene daha bu çileyi çekmek mi?
Kararını sen ver ☺
Ayrıca bir an önce iş sahibi olup kendi paranla istediğini alacaksın, gezeceksin bir düşünsene😍 5 ay ya sadece 5 ay ver hayatından, bunun karşılığında diğer bütün yıllar senin olsun ❤
Bunlar çok çok güzel şeyler.Bunları hep düşünüyorum ama eski halimi de çok özlüyorum.O zamanlardaki gibi olmayı istiyorum.Fazla uyku bitiriyor beni.

Bunlar çok çok güzel şeyler.Bunları hep düşünüyorum ama eski halimi de çok özlüyorum.O zamanlardaki gibi olmayı istiyorum.Fazla uyku bitiriyor beni.
Bende uykuyu çokk severim seni anlıyorum, uykun gelince yat uyu; ama alarm kur yat. Madem uykuna yenik düşüyorsun uykunun seni ele geçirmesine izin ver. Ama geri kalkmayı da bil. Uykun her zaman olacak ister şimdi çalış ister sonra. Hele bir azimle başka yavaş yavaş açılırsın hayta çalışmayınca vicdan azabı çekersin. Sadece biraz dişini sık zorla kendini. Seni senden başka kimse kurtaramaz bunu unutma

Back
X