Kaybolan özgüvenim:(

Sebnem1453

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
597
631
103
32
Herkese merhaba kizlar. Bu saatte yine kendi kendime düşüncelere dalmışken burada anlatıp rahatlamak ve akıl danışmak istediğim soru işaretlerim var. 3 buçuk aylik ikiz bebek sahibiyim. Herşey başlarda çok karmaşık geliyordu zamanla alışırım dedim nitekim öylede oldu fakat ben ben olmaktan çıktım
İkiz bebek anneleri ne demek istediğimi anlamıştır.geceleri 5de zar zor uyutuyorduk bebekleri iykusuzluktan bitik haldeyim. Yalniz bakamayacagim için kv memleketten yanimiza geldi baslarda gecici diye zannediyorduk fakat zamanla tek başima bakamayacağim gerçegiyle yüzlestim kayinpederimde gelmek zorunda kaldi derken daha bebeklerle düzen oturtamamisken birlikte oturmaya adapte olmaya calistim. Sonra eşim bedelli askerlik icin kredi çekti üstüne birde maddi zorluklar eklendi. Sorumluluk ve zorluklar fazlasiyla zorladi beni kendimi dirayetli ve iradeli saniyordum.Hem paspal hem bakimsiz biri oldum yemek yemeğe vakit bile bulamamiyordum zamanla kendimi hic iyi hissedememeye başladim kendimi çirkin bulmaya başladım üstune birde çatlaklarimi eklerseniz kafayi yeme noktasina geldimyalnizca kilolardan yana şansliyim eski kilomdayim. Eşim her firsatta sarilir öper ilgili cinsel anlamdada bi soğukluk kopukluk olmadi doğumdan sonra ama ben yalnizca bebeklerimle ilgiliyken mutluyum onun haricinde hep mutsuz hüzünlü bi haldeyim. Bu arada eşimin işleri cok yoğun olduğu icin sabah alti aksam 9 bana pek yardimci olamiyor. Sizce ben tekrar eski mutluluguma özgüvenime nasil kavuşurum?

Çok nazli ve çok zorluklarla büyüttüğüm ikizlerim var.
18 aydan sonra daha rahat oluyor ama yine de tek çocuk bakmak gibi degil( büyüğümüz de var)

Acele etmeyin sadece çocuklara yoğunlaşın.cok zor ama geçiyor.birbirlerini fark ettiklerinde iletisimi geçtiklerinde mucize gibi geliyor insana halleri.

Ben tek baktım hep ama akıl kâri degil.kv ve kp ile yaşamak da çok zordur.avantaja cevirin.arada onlara bırakıp bir saat de olsa hava alın.

Eski mutluluğunuza kavuşursunuz.ozguveniniz de tavan yapsın zaten( iki bebek bakmak yürek ister:))

Hayatınız eskisi gibi olmasi uzun surebilir ama:)

Ben biriyle başedemiyorum ilk 4 ay zombiler elime su dokemezdi 2 tane olsa heralde huniyle geziyo olurdum Allah sabir versin oncelikle ve saglikla buyutun insallah. Size destek olmaya gelen kv nizi iyi degerlendirin siz sadece kizlarinizla ilgilenin ev islerini kvnize yaptirin. Zamanla kizlarinizin duzenleri oturmaya basladikca siz de eski halinize donersiniz. 11 aylik kizim bazen aynaya bakinca kendimi taniyamiyorum kaşlarim almis basini gitmis biyiklarim kocaminkilerle yarisir durumda hahaha napiiim bi sure de boyle olsun onun cani sag olsun napalim siz de kizlariniza yogunlasin elbet kulkedisinden prensese donusecegimiz gun gelecektir

Sizi tebrik ederim tek bakmak cesaret ister :) bende sizin gibi olabilseydim keşke

Tesekkür ederim bu güzel yorumunuz için bende geçen gün eşim yüzüme bakiyo kaşlarimami bakiyosun diye tersledim adami :) alışmak zaman alacak ve prensese dönüsecegimiz gün gelir umarim biran önce allah evlatlarimiza sağlik versin

Amin insan yetisiriyoruz kolay degil zarar vermesin diye parfum makyaj malzemesi taki nedir unuttum 11 aydir anne topuzu vaziyette saclarim cogu zaman uykusuzluktan gozlerim şiş ama olsun kizim saglikli olsun ben bakarim basimin caresine hic bunlari takmayin nasilsa temelimiz saglam

Cok doğru söylüyorsunuz bende kendi kendime bunalima giriyordum yalniz olmadigimi duymak güc verdi mesela şu anda iki oğlumda uyanik dolaştiriyorum uyumuyorlar hep birlikte duruyoruz

Bence size on doz secce bacı iyi gider.
Harika biri blogger, özellikle ikiz anneliği etiketli eski yazıları okursaniz (boş vaktiniz olursa tabii) hem gülüp keyfiniz yerine gelir hem de 'hic bitmez' sandiginiz zor zamanlarin birkaç sene sonra gercekten biteceğini görünce içiniz umut dolar

Iyi de bu durum o kadar gecici ki.. Bu durumun gecici oldugunu kabullendiginiz an daha iyi olursunuz
Benim lohusa arkadaşım sacini havali bi küt kesim yaptrmisti, cidden hicbisey yapmasa da bakimli görünüyor. Bir de muslugunun yaninda hep gozalti kapaticisi var, yuzunu yikar yikamaz surdugunu ve bu iki unsurun kurtaricisi oldugunu soyluyor.
Ben anne değilim en fazla bu kadar yardimci olabiliyorum ha bi de tum iyi dileklerim sizinle

Haklisiniz gecici oldugunu biliyorum ama kaybolan özgüvenimi nasil geri kazanicam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…