- 2 Ağustos 2018
- 597
- 631
- 103
- 32
- Konu Sahibi Sebnem1453
-
Tesekkür ederim bu güzel yorumunuz için bende geçen gün eşim yüzüme bakiyo kaşlarimami bakiyosun diye tersledim adami :) alışmak zaman alacak ve prensese dönüsecegimiz gün gelir umarim biran önceBen biriyle başedemiyorum ilk 4 ay zombiler elime su dokemezdi 2 tane olsa heralde huniyle geziyo olurdum Allah sabir versin oncelikle ve saglikla buyutun insallah. Size destek olmaya gelen kv nizi iyi degerlendirin siz sadece kizlarinizla ilgilenin ev islerini kvnize yaptirin. Zamanla kizlarinizin duzenleri oturmaya basladikca siz de eski halinize donersiniz. 11 aylik kizim bazen aynaya bakinca kendimi taniyamiyorum kaşlarim almis basini gitmis biyiklarim kocaminkilerle yarisir durumda hahaha napiiim bi sure de boyle olsun onun cani sag olsun napalim siz de kizlariniza yogunlasin elbet kulkedisinden prensese donusecegimiz gun gelecektir
Tesekkür ederim bu güzel yorumunuz için bende geçen gün eşim yüzüme bakiyo kaşlarimami bakiyosun diye tersledim adami :) alışmak zaman alacak ve prensese dönüsecegimiz gün gelir umarim biran önceallah evlatlarimiza sağlik versin
Baya gaza geldim:) insallah dediğiniz gibi olurWış
İkiz bebek bakabilen kadın dünyayı yerinden oynatır be
Bakımsızlık da neymiş
Adriana da okursunuz siz istediğiniz zaman
Sadece zaman verin kendinize
Olur olurBaya gaza geldim:) insallah dediğiniz gibi olur
Cok doğru söylüyorsunuz bende kendi kendime bunalima giriyordum yalniz olmadigimi duymak güc verdi mesela şu anda iki oğlumda uyanik dolaştiriyorum uyumuyorlar hep birlikte duruyoruzAmin insan yetisiriyoruz kolay degil zarar vermesin diye parfum makyaj malzemesi taki nedir unuttum 11 aydir anne topuzu vaziyette saclarim cogu zaman uykusuzluktan gozlerim şiş ama olsun kizim saglikli olsun ben bakarim basimin caresine hic bunlari takmayin nasilsa temelimiz saglam
Bende oğlumu yeni uyuttumCok doğru söylüyorsunuz bende kendi kendime bunalima giriyordum yalniz olmadigimi duymak güc verdi mesela şu anda iki oğlumda uyanik dolaştiriyorum uyumuyorlar hep birlikte duruyoruz
Ayy ben kizlariniz diyip duruyorum kafa da bu kadar isteCok doğru söylüyorsunuz bende kendi kendime bunalima giriyordum yalniz olmadigimi duymak güc verdi mesela şu anda iki oğlumda uyanik dolaştiriyorum uyumuyorlar hep birlikte duruyoruz
AminnnBende oğlumu yeni uyuttum
Allah kolaylık versin
uykusuzluktandirAyy ben kizlariniz diyip duruyorum kafa da bu kadar iste
Haklisiniz gecici oldugunu biliyorum ama kaybolan özgüvenimi nasil geri kazanicam bilmiyorumIyi de bu durum o kadar gecici ki.. Bu durumun gecici oldugunu kabullendiginiz an daha iyi olursunuz
Benim lohusa arkadaşım sacini havali bi küt kesim yaptrmisti, cidden hicbisey yapmasa da bakimli görünüyor. Bir de muslugunun yaninda hep gozalti kapaticisi var, yuzunu yikar yikamaz surdugunu ve bu iki unsurun kurtaricisi oldugunu soyluyor.
Ben anne değilim en fazla bu kadar yardimci olabiliyorum ha bi de tum iyi dileklerim sizinle
Oooo saygi duydum sizeTatlım, keyfine bak. Üçüz annesiyim:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?