Kaybolan yıllarım :(

Yani bosanmayi düşünmüyorsunuz birşey söyleyip sizi üzmek istemiyorum o yüzden ama benim de babam anneme şiddet uygulardi biz küçükken. Ben evlendim, eşim şiddet uyguladı ve hemen boşandım. Bunu surdurmedim. Çocuğum.da yoktu, size cesaret olur belki mutsuz olduğunuz bir hayatı surdurmeyin lütfen 🙏 nedense şiddetin devam edeceğini düşünüyorum, çocuğunuz var mı? İşte calisiyor musunuz
Evet 2 çocuğum var,CD’yi izlerken kendi-kendime diyorum ki keşke şu tvden içeri geçeydim de her şeyi o zaman mahvedeydim şu evliliği.şu insanlar keşke hayatımda olmasalar keşke öyle bir dünya olsa.biliyorum benim derdimden de büyük derdler Var.ama her kesinki ona ağır

Evet 2 çocuğum var,CD’yi izlerken kendi-kendime diyorum ki keşke şu tvden içeri geçeydim de her şeyi o zaman mahvedeydim şu evliliği.şu insanlar keşke hayatımda olmasalar keşke öyle bir dünya olsa.biliyorum benim derdimden de büyük derdler Var.ama her kesinki ona ağır
Geçmişi değiştiremezsin ama geleceğini çocuklarımla birlikte düzeltebilirsiniz. Eşini kenara at, bosanabilecek kadar paran olana kadar işe gir, para biriktir.
eşin tehdit ederse etsin. Şiddet uyguladiginda darp raporu alırsın direkt. Rusya da nasıl kanunlar bilmiyorum, burda uzaklaştırma veriliyor.

Nilu bak buraya yazdım 25 yaşında ol ister 35 yaşında ne fark eder sen çektiğine bak yasına değil çıkıp gitsene o evden

Derdin ev mi kocanın senin biriktirdiğin paramı
Başlarım evinize size de çok git

Ha bunu yapicam mi hayır tabiki
Biz sizler gibi özgür değiliz ne yazık ki:(düşünüyorsun ki bir tek ben miyim şu hayatı yaşayan?bizim taraflarda kızlar koca evinde çok çekerler.eltim 21 yaşında,ve bugünlerde doğuma gidecek.onun eşinin onu tutmasına rağmen adamın sevgilisi var

Biz sizler gibi özgür değiliz ne yazık ki:KK43:düşünüyorsun ki bir tek ben miyim şu hayatı yaşayan?bizim taraflarda kızlar koca evinde çok çekerler.eltim 21 yaşında,ve bugünlerde doğuma gidecek.onun eşinin onu tutmasına rağmen adamın sevgilisi var
Eltinin haberi var mı bundan

Biz sizler gibi özgür değiliz ne yazık ki:KK43:düşünüyorsun ki bir tek ben miyim şu hayatı yaşayan?bizim taraflarda kızlar koca evinde çok çekerler.eltim 21 yaşında,ve bugünlerde doğuma gidecek.onun eşinin onu tutmasına rağmen adamın sevgilisi var
O zaman çekeceksiniz şikayet etkiyeceksiniz

Ne yazalım sana peki nasıl yardımcı olalım madem sizler farklisiniz

O zaman çekeceksiniz şikayet etkiyeceksiniz

Ne yazalım sana peki nasıl yardımcı olalım madem sizler farklisiniz
Şikayet ettiğimizde “senin Yemen,içmen,giymen yerinde daha ne istiyorsun sen?”diyorlar

Hâlâ memleketinize gidemediniz mi? Kaç kardeşim kaç çoluk çocuk var mı yoksa hele hiç durma git memleketine hayatını yaşa

Koşullarını değiştiremiyorsan kabullenip enerjini başka şeylere harca. Şikayet edip durmanın hiçbir faydası yok. Bir adım atabiliyor musun hayır. Düşünüp düşünüp kendini kısır bir döngüye sokuyorsun. Eviniz ne zaman hazır olacak ? Belki kendi evine geçince mutlu olursun. Bu arada korun lütfen bir çocuk daha yapma.

Basıp gitsen öldürürler mi? O yüzden mi mecbursun?

Koşullarını değiştiremiyorsan kabullenip enerjini başka şeylere harca. Şikayet edip durmanın hiçbir faydası yok. Bir adım atabiliyor musun hayır. Düşünüp düşünüp kendini kısır bir döngüye sokuyorsun. Eviniz ne zaman hazır olacak ? Belki kendi evine geçince mutlu olursun. Bu arada korun lütfen bir çocuk daha yapma.
Hayır çocuk falan hiç düşünmüyorum da bundan sonra bana çocuk lazım değil hem 10 kişilik küçücük evde ne çocuğu?! Evim guya bu yıl hazır olacak ama öyle olmayacağı kesin

Herkese Selam!içim bir daraldı ya.dedim buraya yazayım.belki biri güzel bir şey söyler de keyfim yerine gelir.yaşımın en güzel çağlarını güzel yaşamadığım için böyle üzgünüm.dügün CD’yi izledim.onu izleyince psikoloji çok kötü oluyorum ya.hayatımın tüm anahtarı elimde ama ben kendimi mahvettim 20 yaştaydım daha.düşünüyordum ki sevdiğim insanla mutlu bir ailemiz olur.hiçte öyle olmadı,hep aileye karışmalar,kavgalar,dövmeler,sövmeler,sinir.şu an artık o heyecan gram kalmamış.27 yaştayım.aralıkta 28 olacağım.ve şu yaşları güzel yaşamadığım için çok üzgünüm keşke böyle olmasaydı …benim gibi hep geçmişin özlemini duyan var mıdır?keşke o yıllara dönseydim de şu hatayı yapmasaydım ama nafile .ölen gibi o yıllar da geri dönmüyor …kaybolan yıllarıma ben yanıyorum.gençliğimin baharında bana kışı yaşattılar.evime gitmek istedim ne de olsa yaz ayları.ona bile izin vermediler.bir yıl da boşa gitti…kayınpeder kendisi Azerbaycan’a sanatoriye gitti.onun gitmesine para var ama benim için yok..adaletsiz dünya..
27 yaş ne ki daha çok gençsin. Ben evlendiğimde 26 yaşındaydım. Bütün güç ellerinde. Onlara sana şiddet uygulamalarına izin verme. Aileni görmek en doğal hakkın...

Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum
Döven söven size saygı duymayan bir insana 2 çocuk vermişsiniz. Daha 27 yaşındasınız ve bunca kahır çekiyorsunuz. Çok gençsiniz kurtarın kendinizi. Uzaklaşın o kocadan.

Back
X