Kaybolan yıllarım :(

Ve hamile
En iyisi siz iki elti bu aile den kurtulun
Eltim akrabaları.o da çok istemiş ama annesi izin vermiyor.şöyle ki kp eltimin annesinin dayısı.babası sözde arkasında ama ondan da bir tık yok.evet hamile 9 ayında artık

Biz sizler gibi özgür değiliz ne yazık ki:KK43:düşünüyorsun ki bir tek ben miyim şu hayatı yaşayan?bizim taraflarda kızlar koca evinde çok çekerler.eltim 21 yaşında,ve bugünlerde doğuma gidecek.onun eşinin onu tutmasına rağmen adamın sevgilisi var
Nilu kusura bakmayın ama kendinizi bu hayata mahkum eden sizsiniz, belki Azerbaycan kadınları özgür değildir kültürünüzü bilemem ama bizim kadınlarımız da özgürlüğünü kolay kazanmadı, yanlış buldukları her şeye direnerek bugünlere geldiler, ki bugün pazarda pazarcılık yapan Azerbaycanlı bir kadın gördüm, çalışıp parasını kazanıyordu tezgahına sebze almaya gelen kadınlarla gülerek sohbet ediyordu keyfi yerindeydi, demek ki zincirlerini kırıp istediği hayatı yaşayan kadınlarınız da var.

Çok berbat bir kadının asla doğmak istemeyeceği, kadının insan yerine bile konulmadığı ülkeler var oralarda doğmuş büyümüş bir kadın olsanız anlayacağım ama eğer sizin kültürünüzde kadın koca evinde çekiyorsa buna dur diyebilirsiniz, en azından sizden sonraki nesil için kaderciliği bir kenara bırakın artık.

Nilu kusura bakmayın ama kendinizi bu hayata mahkum eden sizsiniz, belki Azerbaycan kadınları özgür değildir kültürünüzü bilemem ama bizim kadınlarımız da özgürlüğünü kolay kazanmadı, yanlış buldukları her şeye direnerek bugünlere geldiler, ki bugün pazarda pazarcılık yapan Azerbaycanlı bir kadın gördüm, çalışıp parasını kazanıyordu tezgahına sebze almaya gelen kadınlarla gülerek sohbet ediyordu keyfi yerindeydi, demek ki zincirlerini kırıp istediği hayatı yaşayan kadınlarınız da var.

Çok berbat bir kadının asla doğmak istemeyeceği, kadının insan yerine bile konulmadığı ülkeler var oralarda doğmuş büyümüş bir kadın olsanız anlayacağım ama eğer sizin kültürünüzde kadın koca evinde çekiyorsa buna dur diyebilirsiniz, en azından sizden sonraki nesil için kaderciliği bir kenara bırakın artık.
Çok teşekkür ederim Muna hanım 🌹bu site bende özgüven kazandırmış hiç değilse.yorumunuz için teşekkürler İnşaAllah Allah yardımcımız olur biz çaresiz kadınların 🤲🏻🫶🏻

Eltim akrabaları.o da çok istemiş ama annesi izin vermiyor.şöyle ki kp eltimin annesinin dayısı.babası sözde arkasında ama ondan da bir tık yok.evet hamile 9 ayında artık

Nasıl olur bilmiyorum ama kendini kurtarmaya çalış bu aileden
Sana senden başka kimsenin faydası yok ailelerinizde hayır yok çünkü
İnşallah hayırlı bir kapı açılır Allah yardımcın olsun

27 yaş ne ki daha çok gençsin. Ben evlendiğimde 26 yaşındaydım. Bütün güç ellerinde. Onlara sana şiddet uygulamalarına izin verme. Aileni görmek en doğal hakkın...
Ben sadece o 7 yıla çok acıyorum yanıyorum

Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum
Döven söven size saygı duymayan bir insana 2 çocuk vermişsiniz. Daha 27 yaşındasınız ve bunca kahır çekiyorsunuz. Çok gençsiniz kurtarın kendinizi. Uzaklaşın o kocadan.
Kaybolan 7 yılıma yanıyorum işte

Kaybolan 7 yılıma yanıyorum işte
Yanmayı bırakın, uyanın.
Eğer o evlilikten kurtulmaya çabalamazsanız kimse gelip sizi kurtarmayacak
ve bir 7 yıl daha, 17, 27 yıl daha aynı cehennemi yaşayacaksınız. Bir bakacaksınız ki koca ömür bitmiş, gitmiş...
Kendi kendinizi kurtarın.

keşke o yıllara dönseydim de şu hatayı yapmasaydım ama nafile .ölen gibi o yıllar da geri dönmüyor
Almanız gereken dersleri almışsınız.

Geçmişe dönmeyi istemek ölümdür aslında. Geleceği de irdelemeyin, bu andasınız siz şu an.

Ah vah edeceğinize kendi gelişiminize katkı olacak, farkındalıklarınızın ve bilincinizin yükselmesi için yapmanız gerekenleri yapmalısınız. Başka türlü gelişemezsiniz.

Yuh.
Neden çekiyorsunuz bunu?
Neden boşanmıyorsunuz?
Ciddiye almıyorum dediklerini .arada şu 2 çocuk olmayasdı belkide çok şey farklı ola bilirdi.ben onu düzelteceğimi sanıyorum düşünüyorum ki ben onu düzelteceğim annesi babasının evinde yaşadığımız için belki de böyle yapıyor belki düzelir diye umuyorum

Almanız gereken dersleri almışsınız.

Geçmişe dönmeyi istemek ölümdür aslında. Geleceği de irdelemeyin, bu andasınız siz şu an.

Ah vah edeceğinize kendi gelişiminize katkı olacak, farkındalıklarınızın ve bilincinizin yükselmesi için yapmanız gerekenleri yapmalısınız. Başka türlü gelişemezsiniz.
İnsan ölünce geçmişe mi dönüyor?şimdi dersiniz onca laftan şuna takıldı.sadece dediğinizi tamamen anlayamadım

ben onu düzelteceğimi sanıyorum düşünüyorum ki ben onu düzelteceğim annesi babasının evinde yaşadığımız için belki de böyle yapıyor
Kimseyi düzeltemezsiniz.
Kimse değişmez.
Siz bir 7 yıl daha yanın, akıllanacağınız yok belli ki..

Ciddiye almıyorum dediklerini .arada şu 2 çocuk olmayasdı belkide çok şey farklı ola bilirdi.ben onu düzelteceğimi sanıyorum düşünüyorum ki ben onu düzelteceğim annesi babasının evinde yaşadığımız için belki de böyle yapıyor belki düzelir diye umuyorum
Kişi istemedikçe kimse değişmez Nilu. Sen hala bu inancı nasıl taşıyabiliyorsun ? Değiştiririm falan diye. 🙄

Kişi istemedikçe kimse değişmez Nilu. Sen hala bu inancı nasıl taşıyabiliyorsun ? Değiştiririm falan diye. 🙄
Çünkü onu etkilediğim olmuştur.yani şu evden bir kurtulayım o zaman onun gerçek yüzünü görürüm elbet.ama benim bu sene de Azerbaycan’a gitmemem hala canımı acıtıyor.”ben nerede sen orada”diyor bana.diyorum ki annem babam orda,onları görmek istiyorum.cevap olarak “seni görmek isteyen bura gelir”diyor.ya ben şunlara laf anlatamıyorum ki.ben vatanımı özledim asıl 😒

Çünkü onu etkilediğim olmuştur.yani şu evden bir kurtulayım o zaman onun gerçek yüzünü görürüm elbet.ama benim bu sene de Azerbaycan’a gitmemem hala canımı acıtıyor.”ben nerede sen orada”diyor bana.diyorum ki annem babam orda,onları görmek istiyorum.cevap olarak “seni görmek isteyen bura gelir”diyor.ya ben şunlara laf anlatamıyorum ki.ben vatanımı özledim asıl 😒
Nilu sen yazdıkça ben hem şaşırıyorum hem üzülüyorum of.

Eşim ne diyor biliyor musun?”ben ne zaman ölürsem o zaman sen çalışa bilirsin”,”kadın-kız ne yapıyor araba kullanmayı?sen git kendi karılıgını yap”falan filan böyle düşüncedeki bir insan

Eşiniz kaç yaşında? Çünkü şimdi beli bir yaşın altındaki erkekler böyle konuşmuyor.

Esirmisiniz kölemi

Kusura bakmayın ama 27 yaşındasınız nasıl devam ediceksiniz böyle aileyle kocayla çıkın gidin kilitli mi kapılar

Karakola sığının ailenize telefon acın gelsinler alsınlar sizi

Yok, buraya konu açmak daha kolay.

Back
X