MssPARE ⚘ SECDE Bizi Yükselten Tek Inistir ⚘ Pro Üye 27 Mart 2019 30.480 112.857 598 8 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nilu12 #61 feliscatus .!.: Yok, buraya konu açmak daha kolay. Genişletmek için tıkla... Niluymus okudum konuya yorum yaptım sonra baktım ki nilu Yaz yaz destan olur bu kaçıncı konusu aynı yerde çivi gibi duruyor adım atmıyor Çıkış yolu bulmuyor bizim burda kızlar çok çeker sizin gibi özgür değiliz diyor ne yazalım bilemedim nasıl yardımcı olalım
feliscatus .!.: Yok, buraya konu açmak daha kolay. Genişletmek için tıkla... Niluymus okudum konuya yorum yaptım sonra baktım ki nilu Yaz yaz destan olur bu kaçıncı konusu aynı yerde çivi gibi duruyor adım atmıyor Çıkış yolu bulmuyor bizim burda kızlar çok çeker sizin gibi özgür değiliz diyor ne yazalım bilemedim nasıl yardımcı olalım
Nilu12 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2022 3.823 37 53 8 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nilu12 #62 feliscatus .!.: Yok, buraya konu açmak daha kolay. Genişletmek için tıkla... Sizin şu sözlerinizi okumak için konu açmıyorum belki biri olur da bana yaşam aşkı verir teselli olur diye açıyorum !
feliscatus .!.: Yok, buraya konu açmak daha kolay. Genişletmek için tıkla... Sizin şu sözlerinizi okumak için konu açmıyorum belki biri olur da bana yaşam aşkı verir teselli olur diye açıyorum !
Nilu12 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2022 3.823 37 53 8 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nilu12 #63 Bissunicole .!.: Evet. Ne bileyim hala bunları yaşayan kadınları olması şaşırtıyor. Genişletmek için tıkla... Keşke annem babam da sizin gibi düşünseler …
Bissunicole .!.: Evet. Ne bileyim hala bunları yaşayan kadınları olması şaşırtıyor. Genişletmek için tıkla... Keşke annem babam da sizin gibi düşünseler …
Nilu12 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2022 3.823 37 53 8 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nilu12 #64 31 yaş 32 olacak kasımda Blanc12 .!.: Eşiniz kaç yaşında? Çünkü şimdi beli bir yaşın altındaki erkekler böyle konuşmuyor. Genişletmek için tıkla... ,
31 yaş 32 olacak kasımda Blanc12 .!.: Eşiniz kaç yaşında? Çünkü şimdi beli bir yaşın altındaki erkekler böyle konuşmuyor. Genişletmek için tıkla... ,
sbelalkan Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2023 2.512 3.676 53 29 8 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Nilu12 #65 Ahlanıp vahlanmak yerine neden kendinizi bu esaretten kurtarmıyorsunuz. Ayrıca evlilik demek keşke demektir
Ahlanıp vahlanmak yerine neden kendinizi bu esaretten kurtarmıyorsunuz. Ayrıca evlilik demek keşke demektir