Canim mubarek Ramazan gunu Rabbim sana mutluluk huzur verecek hayirli kapilar açsin iyi insanlarla karşilaştirsin.
Allah rahmet eylesin kardeşcigine ve babacigina.
Evet, anliyorum seni. Neden çünkü ben de yaşadim bu acıları. 16 yaşinda babam vefat etti aniden. 4 yil sonra en buyuk dayanagim en çok sevdigim annem... Mutfaga çay koymaya gitti ve öldü. Peki biz? Biz nereden geldik kimden geldik kime doğru gidiyoruz?
Biz de eğer bu dünyada iyi insanlar olursak, bizi Yaradan ile gönül ve kulluk baği ile bağli olursak ebedi saadete doğru gidiyoruz inşallah kardeşim.
Haksizlik, evet, hepimize yapiliyor güzelim. Daha yeni, kpss emeklerimizi mulakat ile çöpe attilar. Biz puanimizla siralamaya girdik, atanmaya hak kazandik. Lakin mulakat ile bizden dusuk alanlari atadilar, biz evde oturdugumuzla kaldik.
Hayat fani. Hesap kesim tarihi kıyamet tarihi. Tüm yenilen haklar hesap kesim tarihinde hak sahiplerine iade edilecek. Tabi ki bu dunyada da biz insani çerçevede elimizden gelen her şeyi yapacağiz. Hakkimizi arayacagiz. Ama örnegin ben 1 agustostaki son atanma şansimi bekliyorum. Sonra da tekrar hakkim yenirse şuan hesap soracak kimsem ve imkanim bulunmayacak. Allah'a havale edilen bir derdim daha olmuş olacak.
İlaç doktor konusunda bilgim yok bir sey diyemem ama sana Mustafa Ulusoy'un tüm kitaplarini okumani öneririm. Önce ismini googledan aratip yazilarini okuyabilirsin. Üslubunu seversen kitaplarini da okuyabilirsin canim.
Güzel bir çicek al. Onun büyumesini izle. Gül olur, fesleğen olur, sardunya, ne seversen. Her sabah konuş onunla. Mahallende kedilerin olsun. Her sabah imkanin dahilinde mama ve su koy onlara. Yolunu gözlesinler. Seni beklesinler. Seni görünce kendi lisanlarinda seninle hoş sohbet etsinler. İnan bana 1 kere yapsan bunu bir an bile olsa unutacaksin üzüntulerini. Ben tabi ki seni tanimiyorum. Haddimi astiysam kusura bakma. Belki bu dediklerimin bin katini yapiyorsundur ama ben bilemedigim için aklimdan geçenleri yazabiliyorum ancak.
Sevgilerimle