iste bende bilincsiz hep kullandim son ay kullanmadim oda oldu hemen. Demekki o engel oluyormustu. Gerci benim 4. ayimda oldu. Sende nekadar süre gecti? Internette bir arastir hangileri sperme zarar vermiyorsa öyle birsey kullan bitkisel falan yaglar vardir kesin.Bunun arkasında sperm yavaşlatır yazıyor
Canım biz denemeye başlayalı daha yeni oldu çocuk denemesine başlayalı evliliğimin altı ayında vajinismus la uğraştım o yüzden biraz geç başladık aslında geçte değil ama olsun istiyorum ne kadar erken o kadar iyiiste bende bilincsiz hep kullandim son ay kullanmadim oda oldu hemen. Demekki o engel oluyormustu. Gerci benim 4. ayimda oldu. Sende nekadar süre gecti? Internette bir arastir hangileri sperme zarar vermiyorsa öyle birsey kullan bitkisel falan yaglar vardir kesin.
Anladım canım :) benimki de su bazlı sperm i yavaşlatır yazıyor üstünde öldürücü etkisi yok diyor sen hiç kullandın mı?Su bazlı kayganlaştırıcılar gebeliği engellemez.
Aksine spermin daha kolay hareket etmesini sağlar.
Tükürük spermleri öldürür içerdiği bir enzimden dolayı.
Anladım canım :) benimki de su bazlı sperm i yavaşlatır yazıyor üstünde öldürücü etkisi yok diyor sen hiç kullandın mı?
Peki canım sen ne zaman hamile kaldın kullanırken mi kullanmazken mi ?Evet ben de kullandım.
Peki canım sen ne zaman hamile kaldın kullanırken mi kullanmazken mi ?
Anladım canım teşekkür ederim :)Kullanmazken hamile kaldım eşimin memleketinde.
Nasılsa olmaz diye kafama takmadığım ayda.
Anladım canım teşekkür ederim :)
biz hep kullandık bir sorun yaşamadıkKızlar merhaba kayganlaştıcı gebeliğe engel mi su bazlı?
Anladım canım cevap verdiğin için teşekkür ederm.. kayganlaştırıcı kullanırken mi hamile kaldın hangisini kullanıyordun?biz hep kullandık bir sorun yaşamadık
Vazelin zararlı canım hem de çok yakıyor denedim bir kere aşırı yakıyorVazelin kullan
evet ben hep kullandım başta durex kullandım sonra gleint gelendi sanırım en son kullandığım oydu o ay hamile kalmıştım zatenAnladım canım cevap verdiğin için teşekkür ederm.. kayganlaştırıcı kullanırken mi hamile kaldın hangisini kullanıyordun?
Anladım canım ben de mi onu kullansam şuan Durex kullanıyorumevet ben hep kullandım başta durex kullandım sonra gleint gelendi sanırım en son kullandığım oydu o ay hamile kalmıştım zaten
bence onu kullan ya durex pek işe yaramıyodu bende internette araştırıp buldum gleint geleni böyle bi pakette tüp tüp zaten çok memnun kaldımAnladım canım ben de mi onu kullansam şuan Durex kullanıyorum
Anladım canım nereden alacağım onu bulamadımbence onu kullan ya durex pek işe yaramıyodu bende internette araştırıp buldum gleint geleni böyle bi pakette tüp tüp zaten çok memnun kaldım
Gittigidiyorda falan var rahat bulursunAnladım canım nereden alacağım onu bulamadım
Buldum canım ama hiç bir yerde içeriği yazmıyor özellikleri vs. Pek güvenemedimGittigidiyorda falan var rahat bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?