Kayganlaştıcı jel gebeliğe engel mi?

Bunun arkasında sperm yavaşlatır yazıyor
iste bende bilincsiz hep kullandim son ay kullanmadim oda oldu hemen. Demekki o engel oluyormustu. Gerci benim 4. ayimda oldu. Sende nekadar süre gecti? Internette bir arastir hangileri sperme zarar vermiyorsa öyle birsey kullan bitkisel falan yaglar vardir kesin.

Canım biz denemeye başlayalı daha yeni oldu çocuk denemesine başlayalı evliliğimin altı ayında vajinismus la uğraştım o yüzden biraz geç başladık aslında geçte değil ama olsun istiyorum ne kadar erken o kadar iyi

Su bazlı kayganlaştırıcılar gebeliği engellemez.
Aksine spermin daha kolay hareket etmesini sağlar.

Tükürük spermleri öldürür içerdiği bir enzimden dolayı.

Su bazlı kayganlaştırıcılar gebeliği engellemez.
Aksine spermin daha kolay hareket etmesini sağlar.

Tükürük spermleri öldürür içerdiği bir enzimden dolayı.
Anladım canım :) benimki de su bazlı sperm i yavaşlatır yazıyor üstünde öldürücü etkisi yok diyor sen hiç kullandın mı?

kayganlaştırıcılar (hatta kimileri zeytinyağı bile sürüyormuş )sperm kalitesini düşürür diye biliyorum..ama bende ara ara bebe yağı aldım onu sürüyorum onuda doktor demişti ama zararı varmı diye sormadım

Anladım canım cevap verdiğin için teşekkür ederm.. kayganlaştırıcı kullanırken mi hamile kaldın hangisini kullanıyordun?
evet ben hep kullandım başta durex kullandım sonra gleint gelendi sanırım en son kullandığım oydu o ay hamile kalmıştım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…