Aynen öyle ama ne yapayım mecbur kullanıyorum 1 kere girebildim onsuz zaten vajinismustum yeni yendimkayganlaştırıcılar (hatta kimileri zeytinyağı bile sürüyormuş )sperm kalitesini düşürür diye biliyorum..ama bende ara ara bebe yağı aldım onu sürüyorum onuda doktor demişti ama zararı varmı diye sormadım
Canım ben onu ve bebek yağını kullanarak hamile kaldım.Kızlar merhaba kayganlaştıcı gebeliğe engel mi su bazlı?
Hangi jeli kullandın canımCanım ben onu ve bebek yağını kullanarak hamile kaldım.
Tebrik ederim bu arada :)Canım ben onu ve bebek yağını kullanarak hamile kaldım.
Allah Allah ne yapsak acaba..Bende evlendigimden beri bebek yağı kullanıyorum ama hamile kalamadim
Eczaneden aldım ben bulabilirsin eczanelerdeAnladım canım nereden alacağım onu bulamadım
Sağol kuzum. Önermiyorlar ama hani sıfıra da indirmiyor ihtimali :)Tebrik ederim bu arada :)
Durexin mor ve kırmızı jelini. Kırmızı çok kötü önermem. Ve cansıns babyHangi jeli kullandın canım
Bunun hiçbir yanı etkisi yok mu canım hiç duymamıştım bunu :)Hindistan cevizi yağı bebe yağından çok daha masumdur öyleki o yemeklere bile katılabilir ben bi çok yerde kullanıyorum nemlendirici, kırışıklık önleyici, makyaj temizleyici gözleri bile yakmıyor ayrıca diş macununda...daha bi çok faydası var araştırın Allah 'ın bir lütfu... herkese tavsiye ederim
LeylaKaya
Kırmızıyı kullanmıyorum canım mor olanı kullanıyorum aloe Veralı olan :) neden ki kırmızı neyi olmazDurexin mor ve kırmızı jelini. Kırmızı çok kötü önermem. Ve cansıns baby
Aynen canım mecbur alışana kadar kullanmak gerekiyor yoksa diğer türlü daha çok açıyorSağol kuzum. Önermiyorlar ama hani sıfıra da indirmiyor ihtimali :)
Bir soracağım bakayım var mı merak ettimEc
Eczaneden aldım ben bulabilirsin eczanelerde
Hiç bebe yağsız denedin mi canımBende evlendigimden beri bebek yağı kullanıyorum ama hamile kalamadim
Bi kaç defa oldu yagsiz ama çok acidi dayanamıyorum eşimde anlıyor acıdigini bitiyor doğal olarakHiç bebe yağsız denedin mi canım
Böyle kırmızı yapış yapış oluyor pis kokuyor bi süre sonra. Ve sağda solda leke yapıyor.Kırmızıyı kullanmıyorum canım mor olanı kullanıyorum aloe Veralı olan :) neden ki kırmızı neyi olmaz
Oyle mi benimki oyle değil oyle çok kokmuyor :)Böyle kırmızı yapış yapış oluyor pis kokuyor bi süre sonra. Ve sağda solda leke yapıyor.
Anladım canım olabilir çünkü kimyasal var ondaAma bebek yağı enfeksiyona neden oluyormuş bırakmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?