kayganlaştırıcı kullanan var mı? kayganlaştırıcı kullanıp hamile kalan var mı?

benkibele

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
4.925
45
116
44
Ankara
kızlar benim cinsel iliskide sıkıntılrım var ve kayganlastırıcı gibi birsey kullanmam gerekiyor. ne kaar ön sevismeyi uzun tutsak da olmuyor olmuyor.

tukuruk ph'ı bozabileceginden spermleri oldurur. su bazlı kayganlastırıcı olabilir deniliyor kullanan deneyen var mı?

CANIM BENDE AYNI ONSUZ OLMUYOR..ÇOK AZ KULLANIYORUM ÇEVRESİNE...NAPIYIM...???? ACABA OLMAMA SORUNUMUZ BUMUDUR DERSİN?

canım mevla nasip ettimi olmaz diye bişi yok.ben de tedirgin olmuştum.bizimde sorunlarımız vardı...hem kayganlaştırıcı hem de sakinleştirici kullandım ama mevlam hemen verdi bana bebeğimi..tevekkül oldumu herşey oluyo.Mevla herkese nasip eder inş....

canım... tükürük dahil,kayganlaştırıcı ve hijyen iiçin kullanılan jeller de gebe kalma şansını azaltıyor....
ben nette okudum ve dr da söledi....
bence dr danış....

kızlar aynı problem bende de var maalesef napıcam bilmiyorum bilgisi oln varsa bizi aydınlatsın lütfen

ceylan burda da karşılaştık :) ama aynı sorun bende de varrrr. biz zaten uzun bi süre ilişkiye giremedik.Şimdi de zor oluyo hala.geçer diye bekliyorum geçmiyo,napcaz bilmiyorum

kızlar hiç kafanıza böyle şeyler takmayın.ben 5 haftalık hamileyim bende su bazlı kayganlaştırıcı kullandım ma hiçbir yan etkisi falan olmadı.Allah nasip edince onun karşısında hiçbirşey duramıyor.Allahım en yakın zamanda hepinize hamiş olmayı nasip etsin.sadece kafanızı herşeye takmayın,herşeyi oluruna bırakın....

bende duymuştum tkrğk ve kayganlaştırıcların spermleri öldürdüğünü.. ama Rabbim isterse nolursa olsun veriyo.olucak olduktan sonra bir spermden oluyorki zatii..

ceylan burda da karşılaştık :) ama aynı sorun bende de varrrr. biz zaten uzun bi süre ilişkiye giremedik.Şimdi de zor oluyo hala.geçer diye bekliyorum geçmiyo,napcaz bilmiyorum

valla sorma ya:)) ben d k ilacı kullanıyodum ondardır diye düşünüyodum ama yok yine yok nedir bu bizim çektiğimiz yaaaaaa üfff
kayganlaştırıcı da kullanmak istemiyorum böylede olmuyo nolacak bakalım hayırlısı artık:roflol:

ben ilk başlarda doktorun verdiği bir krem kullanıyodum çok faydası olmuyodu ama yine de iyiydi,şimdi o bitti ve dediğin gibi artık kullanmak istemiyorum bi zararı olur mu diye.Eşim bazen su bazen de çok az yağ kullanıyo.bende bunu başka birisinden duymuştum.Biz de kayganlaştırıcıdan daha zararsızdır diye deniyoruz bazen,hem de biraz kolaylaştırıyo gerçekten.Hayırlısı dediğin gibi

Ben bu tür şeylerin hepsinin spermin hareketlerini yavaşlattığını duydum hamile kalınmasına engel değildir belki ama zorlaştırabilir geciktirebilir hamile kalınmasını.Burdan yazmak biraz ayıp olacak belki ama yinede size belki faydası olabilir eşinizden gelen mezi deniyor galiba onunla ıslatmaya çalışın ilişkiye girmeden önce

kızlar benim arkadaşımın ablası vazelin kullandı şimdi 7 yaşında kızı var ve hala kullanıyorlar.bu olay geçmiyormuş heraralde.ilşkşi zor oluyormuş hala kullanıyorlar 9 yıllık evliler

kızlar hiç kafanıza böyle şeyler takmayın.ben 5 haftalık hamileyim bende su bazlı kayganlaştırıcı kullandım ma hiçbir yan etkisi falan olmadı.Allah nasip edince onun karşısında hiçbirşey duramıyor.Allahım en yakın zamanda hepinize hamiş olmayı nasip etsin.sadece kafanızı herşeye takmayın,herşeyi oluruna bırakın....
Cok dogru bende su bazılı jel kullanıyom cok güzel yazmışsın😃😃😃😃

Back
X