Jaylah Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Mart 2020 743 844 53 32 15 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Maliko #21 Maliko .!.: Merhaba arkadaşlar. Bir buçuk ay önce vajinusmus tedavisi olup yendim. Şimdi gebelik istiyorum. Vajina girişine parmak ucu kadar kayganlaştırıcı sürüyorum. Fakat spermleri öldürüyor denililiyor. Kayganlaştıcı kullanıp hamile kalan var mı Genişletmek için tıkla... Canım ben de en doğal olanını seçip Hindistan cevizi yağı kullanıyordum sıfır kimyasal olsun diye.. şu an gebeyim
Maliko .!.: Merhaba arkadaşlar. Bir buçuk ay önce vajinusmus tedavisi olup yendim. Şimdi gebelik istiyorum. Vajina girişine parmak ucu kadar kayganlaştırıcı sürüyorum. Fakat spermleri öldürüyor denililiyor. Kayganlaştıcı kullanıp hamile kalan var mı Genişletmek için tıkla... Canım ben de en doğal olanını seçip Hindistan cevizi yağı kullanıyordum sıfır kimyasal olsun diye.. şu an gebeyim
Maliko Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2020 236 204 33 35 15 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Maliko #22 Jaylah .!.: Canım ben de en doğal olanını seçip Hindistan cevizi yağı kullanıyordum sıfır kimyasal olsun diye.. şu an gebeyim Genişletmek için tıkla... Ben de gebeyim 7 haftalık
Jaylah .!.: Canım ben de en doğal olanını seçip Hindistan cevizi yağı kullanıyordum sıfır kimyasal olsun diye.. şu an gebeyim Genişletmek için tıkla... Ben de gebeyim 7 haftalık
Jaylah Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Mart 2020 743 844 53 32 16 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Maliko #23 Maliko .!.: Ben de gebeyim 7 haftalık Genişletmek için tıkla... Galiba geç kalmışım yazmak için Hayırlı uğurlu olsunn sağlıkla al kucağına inşallah
Maliko .!.: Ben de gebeyim 7 haftalık Genişletmek için tıkla... Galiba geç kalmışım yazmak için Hayırlı uğurlu olsunn sağlıkla al kucağına inşallah
Maliko Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2020 236 204 33 35 16 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Maliko #24 Jaylah .!.: Galiba geç kalmışım yazmak için ☺ Hayırlı uğurlu olsunn sağlıkla al kucağına inşallah Genişletmek için tıkla... Amin inşallah teşekkür ederim
Jaylah .!.: Galiba geç kalmışım yazmak için ☺ Hayırlı uğurlu olsunn sağlıkla al kucağına inşallah Genişletmek için tıkla... Amin inşallah teşekkür ederim
Z Zeynep arss Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Nisan 2022 8 5 1 25 6 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Maliko #25 Maliko .!.: Amin inşallah teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Hangi kayganlastiriciyi kullandınız acaba
Maliko .!.: Amin inşallah teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Hangi kayganlastiriciyi kullandınız acaba