Kaygı bozukluğu hayatımı ele aldı

Asyamege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
371
235
53
Yaklaşık 6 aydır kaygı bozukluğu yaşıyorum resmen hayatımı felç etti hiç bir şekilde olumlu şeyler düşünemiyorum tamamen negatif bir insan oldum hep hastalık düşünüyorum kendi kendime hastalık var ediyorum lütfen yardım edin ne yapmalıyım nasıl karşı koyabilir buna tamamen çöktüm hayattan bir tat almıyorum

Hastayım dersen hasta olursun kii öyle de olmuş. Bak şimdi tersini söyle hasta değilim. Köyü düşünmek yok de ve şuan ne düşünüyorsan tersini düşünmeye başla. Bakış açını değiştir düşünce açını değiştir. SEN HASTA DEĞİLSİN VE SENİN YARDIMA İHTİYACIN YOK bunu yapabilirsin sana inanıyorum

Keşke işe yarasa hep yapıyorum ama o ana gelince hiç birşey fayda etmiyor

Bu konuda doktor yardımı aldın mı peki. Ben de de kapı koludur anahtardır ne bilim kumandadır bu ve benzeri hiç birşey dokunamıyordum çok uzun yıllar telefon kullanamadım bi de kpss ye hazırlık zamanıydı. Doktorum ısrarla hasta olmadığımı bunu yene bileceğim üzerine durdu ilaç bile vermedi. Kaygı bozukluğu değildi ama benzeri sonra AŞIK oldum. Nasıl olduğumu anlamadım. İşte o ara herşeyi unuttum kendime telefon aldım ilk adımım buydu.

Almam olur mu hala daha alıyorum hem ilaç kullanıyorum hem psikoloğa gidiyorum ama faydası yok

Almam olur mu hala daha alıyorum hem ilaç kullanıyorum hem psikoloğa gidiyorum ama faydası yok
o zaman yolunda gitmeyen birsey var. Belkide yanlis teshis aldiniz. Farkli doktor deneseniz? Psk. Esra oras instagramdan takip edebilirsiniz. Ben arada bakip rahatliyorum. Anksiyete hastasiyim. Şu aralar iyi sayilirim

Birçok psikoloğa gittim çeşit çeşit ilaç kullandım ama yok nafile

Bende de vardı bir süre. Psikiyatriste gittim ilaç verdi sonrada psikoloğa yönlendirdi. Şimdi çok iyiyim. İlaç uyutuyodu ve bir şey düşünemiyordm

ben de benzer sorunu yaşadım ama yardım aldım, onda da birkaç doktor değiştirmem gerekti, sonunda buldum ve geçirebildim. yardım almadan böyle şeyler düzelmiyor canım, en azından ben yapamamıştım

Biraz düzeldiniz mi

İlaç kullanarak mı hafifledi
İlaçta kullandım ama bırakalı 2 ay oluyo ilaç kullandığım zamanda kaygılıydım bişey değiştirmedi Yani o ben kendim artık BÖyle biryere varamayacağımı anladım kendime çok eziyet ediyodum sonradan boşverdim umursamamaya başladım tabi ama yinede aklımın bi köşesinde duruyo sadece hafifletebiliyorum bunun yanında psikolog desteği de alıyorum

Ben de psiko terapi alıyorum 1.5 hafta iyi geldi dün yine seansa gittim ama bugün yine çok kötüyüm her an kötü biley olacak hissi fena olucam delirircem korkusu yemek bile yiyemiyorum bazen çok yoğunlaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…