o zaman yolunda gitmeyen birsey var. Belkide yanlis teshis aldiniz. Farkli doktor deneseniz? Psk. Esra oras instagramdan takip edebilirsiniz. Ben arada bakip rahatliyorum. Anksiyete hastasiyim. Şu aralar iyi sayilirimAlmam olur mu hala daha alıyorum hem ilaç kullanıyorum hem psikoloğa gidiyorum ama faydası yok
Biraz düzeldiniz miYaklaşık 6 aydır kaygı bozukluğu yaşıyorum resmen hayatımı felç etti hiç bir şekilde olumlu şeyler düşünemiyorum tamamen negatif bir insan oldum hep hastalık düşünüyorum kendi kendime hastalık var ediyorum lütfen yardım edin ne yapmalıyım nasıl karşı koyabilir buna tamamen çöktüm hayattan bir tat almıyorum
Tamamen düzelmedim ama hafiflediBiraz düzeldiniz mi
İlaç kullanarak mı hafiflediTamamen düzelmedim ama hafifledi
İlaçta kullandım ama bırakalı 2 ay oluyo ilaç kullandığım zamanda kaygılıydım bişey değiştirmedi Yani o ben kendim artık BÖyle biryere varamayacağımı anladım kendime çok eziyet ediyodum sonradan boşverdim umursamamaya başladım tabi ama yinede aklımın bi köşesinde duruyo sadece hafifletebiliyorum bunun yanında psikolog desteği de alıyorumİlaç kullanarak mı hafifledi
Ben de psiko terapi alıyorum 1.5 hafta iyi geldi dün yine seansa gittim ama bugün yine çok kötüyüm her an kötü biley olacak hissi fena olucam delirircem korkusu yemek bile yiyemiyorum bazen çok yoğunlaşıyorİlaçta kullandım ama bırakalı 2 ay oluyo ilaç kullandığım zamanda kaygılıydım bişey değiştirmedi Yani o ben kendim artık BÖyle biryere varamayacağımı anladım kendime çok eziyet ediyodum sonradan boşverdim umursamamaya başladım tabi ama yinede aklımın bi köşesinde duruyo sadece hafifletebiliyorum bunun yanında psikolog desteği de alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?