Kaygı bozukluğu

Meryemdss

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
486
214
23
37
Selam.. 26 yasındayım bı cocuk annesiyim önceden gelen kaygı bozukluğu sorunum var bebegım olduktan sonra dahada arttı malesef bı olay olsun mesela en kötü senaryoyu kuruyorum ıcım daralıyor sonra mesela bebegım le dısarı cıksam ya bebek arabası elimden kayarsa tutamassam yada araba carparsa fılan hep boyle seyler düşünüyorum dahada bırbsürü örnek verebılırım anın tadını cıkaramıyorım her an sanki kötükbişey olcak hissindeyim... namaz kılan rabbıme inancı butun olan bırıyımdır ama engel olamıyorum kendimi böyle seyler düşünürken bulıyorum bebegım ufak daha emziriyorum psikiyatri ye gıtsem ılac kullanmam nasık kurtulabilirim bundan bı yol gösterin arkadaslar gitgide artıyo

Psikologa gidin,terapi alın...

Kendi Kendinize sorun cikarmayin. Madem namazinda niyazindasiniz herseyin allahtan geldigine de inaniyorsunuzdur! Rabbimiz bebeginize uzun ve saglikli ömür versin

Denicem canım inşalah gecıcı bişeydir cok can sıkıcı bısy bebegın olduktan sonra dahada arttı malesef

Dene canım Rabbime bir yaklaşırsın Rabbim sana bin yaklaşır kendini farklı şeylere adapte et kendi kendini değiştir

Bir süre daha idare et ve bebek sütten kesilince psikiyatriste git. İlaç lar işe yarayacaktır. Bir zamanlar bende sizin gibiydim. İlaç kullandım geçti çok şükür. Beyin kimyasındaki dengesizliklerle ilgili sorunlar bunlar. Psikolojik değil yani. Tıpkı şeker, tansiyon gibi bir hastalık. Hiç bir hastalık durup dururken ortaya çıkmaz, insanın içinde gizlidir ama bir şeylerin tetiklemesi gerekir. Şeker hastasının yanlış beslenmesi, tansiyon hastasının stresli bir ortamda bulunması gibi.

Kendi Kendinize sorun cikarmayin. Madem namazinda niyazindasiniz herseyin allahtan geldigine de inaniyorsunuzdur! Rabbimiz bebeginize uzun ve saglikli ömür versin
Böyle düşünüyorum kendi kendıme aynn bunları dıyorum ıkı dk rahatlıyorum sonra gene aynı ruh halım gelgitli ailevi sıkıntılarımda var o yuzden sakin olmuyor kafam sürekli düşüncelerle meşgul

Siz düsünmemeye calisin. Sizin tedirginlihinizi bebeginiz de hissediyor. Onun mutsuz olmasini istemezsiniz degil mi?

Zsten onu bekliyorum hemenhilaç kullancam alah izin verirse atastordıgım kadarıyla ilaçla gecen bı rahatszlıkmiş bebegi min üstüne çok düşüyorum şükür kelimesinı inanın agzımdan düşürmem evlatlarımız Rabbım in emanetı herseyı o bilir ıyı de kötü de ondan gelendir kendi kendime sürekli bunları tekrarlıyorum

Siz düsünmemeye calisin. Sizin tedirginlihinizi bebeginiz de hissediyor. Onun mutsuz olmasini istemezsiniz degil mi?
Kesinlikle hissediyordur canım oğlum, kendimi artık anormal görmeye basladım eşim de şahit oluyo bazen konusyo benle rahatlatmaya calısyo benı bazen

Kesinlikle hissediyordur canım oğlum, kendimi artık anormal görmeye basladım eşim de şahit oluyo bazen konusyo benle rahatlatmaya calısyo benı bazen
Ne güzel iste bak destegin var yaninda. Ben sana inaniyorum ki istesen kendin bile üstesinfen gelirsin

Bununla ilgili bir konu daha okumuştum yine yazıyorum uğur koşar allah de ötesini bırak 1. Ve 2. Serisi inanılmaz rahatladım bunu rastgele yazdıgımı sakın düşünme bir ara cıldıracak gibiydim delirmiş gibiydim anlatamam sana ama elhamdülillah suan cok ıyıyım rabbim sanada acil şifanı versin inşallah.. ama ne olur diyorum o kitapları oku lutfen seni en iyi anlayan benim ve cok kötü seyler yasadımm buna ınan allah yardımcınız olsun cok ama cok gecmiş olsun

Canım İnşirah, Felak ve Nas oku bol bol.Olacak olan zaten olur buna engel olmaya kimsenin gücü yetmez. Olmayacaksa da hiçbir güç onu olduramaz.
Şeytanın vesvesinden Allah a sığın, o istemediği sürece bir yaprak bile kıpırdamaz. Bunu bil ve aklına kötü şeyler geldiğinde bunun beyninin sana oynadığı bir oyun olduğunu hatırla, salavat çek, Özellikle Esma ül Hüsna oku..

Kitabın adını not aldım, okuyacağım İnşâllah ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…