Hepsenol 2 Melek Annesi❤️ Kayıtlı Üye 23 Kasım 2017 182 209 53 38 21 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Meryemdss #21 Eliffezgi .!.: Kitabın adını not aldım, okuyacağım İnşâllah ben de Genişletmek için tıkla... İnşallah okuyun yaklaşık 2 senedir cok iyiyim elhamdülillah sizinde okuyup fayda gormenizi temenni ediyorum
Eliffezgi .!.: Kitabın adını not aldım, okuyacağım İnşâllah ben de Genişletmek için tıkla... İnşallah okuyun yaklaşık 2 senedir cok iyiyim elhamdülillah sizinde okuyup fayda gormenizi temenni ediyorum
Eliffezgi Nirvana Kayıtlı Üye 24 Eylül 2007 1.205 1.379 658 21 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Meryemdss #22 Hepsenol .!.: İnşallah okuyun yaklaşık 2 senedir cok iyiyim elhamdülillah sizinde okuyup fayda gormenizi temenni ediyorum Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun sizden, benim de konu sahibi gibi emzirme dönemim kaygı ve korkularla geçti.Keşke o zamanlarda adını duyup okusaydım. Olsun, geçti benimki. konu sahibine faydası olur İnşâllah
Hepsenol .!.: İnşallah okuyun yaklaşık 2 senedir cok iyiyim elhamdülillah sizinde okuyup fayda gormenizi temenni ediyorum Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun sizden, benim de konu sahibi gibi emzirme dönemim kaygı ve korkularla geçti.Keşke o zamanlarda adını duyup okusaydım. Olsun, geçti benimki. konu sahibine faydası olur İnşâllah
Hepsenol 2 Melek Annesi❤️ Kayıtlı Üye 23 Kasım 2017 182 209 53 38 21 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Meryemdss #23 Ne mutlu geçmiş benimki de gecti rabbim birdaha yasatmasın konu sahibininde tez zamanda gecmesi dileğiyle insallah rabbim yardımcısı olsun insallah
Ne mutlu geçmiş benimki de gecti rabbim birdaha yasatmasın konu sahibininde tez zamanda gecmesi dileğiyle insallah rabbim yardımcısı olsun insallah