- 13 Kasım 2015
- 82
- 58
- 88
- Konu Sahibi Roseemarryy
-
Bununla ilgili profesyonel yardım almanız lazım. Çünkü bu tarz rahatsızlıklar beyindeki biyokimyasal değişiklikler yüzünden ortaya çıkıyor.Kızlar gece gece anksiyete yüzünden uyuyamadım. Kafama herseyi takıp büyütüyorum.
Resmen hastalık hastası oldum herseyden pimpirikleniyorum. Bu gece ıhlamur içtim sonrasında antibiyotik kullandım şimdi kafama taktım bunu bir zararı var mı? Diye düşünmekten uyuyamıyorum. Korkularım beni ele geçiriyor. İnsanlara cok saçma gelebilir ama maalesef öyle değil kendimi çok kötü hissediyorum geçmiyor bir türlü
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Mesela konuyu biraz daha açar mısınızSihirli kelimeler kullanıp bunların işe yaradığını düşünerek huzurla yasıyorum
İlacım vardı tüp bebek sürecinde bıraktım o yüzden ara ara yokluyor 2 ayda 1Tedavi oluyor musunuz bilmiyorum ama olmalısınız..
Çünkü burada sizi yönlendirmek yanlış olabilir..gecmis olsun
İlacım vardı tüp bebek sürecinde bıraktım o yüzden ara ara yokluyor 2 ayda 1Tedavi oluyor musunuz bilmiyorum ama olmalısınız..
Çünkü burada sizi yönlendirmek yanlış olabilir..gecmis olsun
Olumsuz düşüncelerimi iptal ediyorum. Ben güvendeyim,sağlıklı,mutlu ve huzurluyum diyorum. Her kötü hissettiğimde daha iyi hissediyorum.Mesela konuyu biraz daha açar mısınız
yanılıyorsun öyle bişey yok der demez bir ses yankılanıyor " kendini kandırıyorsun" diye gerçeği görmüyorsun boşa zaman kaybediyorsun gibisinden ..çok kotu biseYazdilarsa yazmayayim dedim yorumları okudum yazmamislar.
Önce taktığın konuya deginicem.
Takma hic bir şey olmaz.
Rahatlıkla uyu artık.
Ha bir de ne zaman beynin sana olumsuz bir şey düşündürecek olursa sen de ona de ki yanılıyorsun öyle bir şey yok.
Ve derin bir nefes al gözünü kapat uyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?