- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
- Konu Sahibi Roseemarryy
-
Bir dönem terapi de aldım iyide geldi aslında bakalım tekrar almayı düşünüyorumanksiyete hastasıyım, türlü türlü çeşitleri var gerçi. böyle şeyleri kafaya takmam ama bir çok başka şeyi kafama takarım
hatta bir ara hiç uyuyamıyordum. ilaç içmeye başladım
çocuk tedavisi için ilacı bıraktım doktor kontrolunde. emin olun başlayıp kendinizi iyi hissediyorsunuz fakat iş bırakmaya gelince her şey iki katı kötüleşiyor. o yüzden ilaçsız terapi almanızı tavsiye ederim. ilacı bırakırken cok fazla zorlandım, dört gün uyumadığım oldu. ilaçsız aşmak zor ama daha kesin çözüm bence
Bebek düşündüğüm için terapi denemeyi düşünüyorumMalesef bende anksiyete hastasiyim, antidepresan çok iyi geldi bana.
Yüzde yüz düzeltmiyor ilaç ama baya baskılıyor. Terapiye hemen başlayamam diyorsanız, önce bir psikiyatriste gidin, antidepresana başlatır muhtemelen.
Ben kendimi dinlemekten çocuklarıma yemek yapamaz hale gelmiştim psikiyatriye gitmeden önce, şuan yemek yapmak bile mutlu ediyor beni.
Bende herşeyi googledan aratıp bakıyordum psikologum bakma dediYa sizi takıntılı yapan google amca ya onu bulup hesabını sormak gerek.
Kim danissa oraya en kötü senaryo hazır.
Sonra gelsin hastalık hastası.
Bende zamanında bunu yapıyordum ama kendi kendime vazgeçtim bu tür şeylerin aldatmaca olduğunu biliyorum.
Gerçekler de var olabilir. Niye kendine en kötü şeyi yakıştırıyorsun.
Olumlu düşünmek her zaman iyidir.
Kanser olsa bile bir insan doktor der ki olumlu düşün hep mutlu ol iyiyim de.
Bu şekilde iyileşen kanser hastaları çok var.
Moral hastalıkları bile yenerken, moralsizlik hastalıklara yol açıyor farkında değil misiniz?
O zaman ne yapıyoruz hasta olmadan tedbirimizi alıyoruz mutlu oluyoruz ve iyiyim diyoruz.
Lavanta yağını deneyeceğimUyumadan önce sizi keyiflendirecek, güldürecek programlar izleyebilirsiniz. Uykuya dalmada sıkıntı yaşıyorsanız yastığınıza 1 2 damla lavanta yağı damlatabilirsiniz veya buhurdanlık kullanabilirsiniz. Yatmadan önce ılık duş almak da çok iyi gelir. Bunlar tabi geçici çözümler en doğrusu terapiyle bu duygularınızı tamir etmeniz
Zaten Korku içinde cevap beklerken uyuya kalmışım koltukta eşim uyandırdıYazdilarsa yazmayayim dedim yorumları okudum yazmamislar.
Önce taktığın konuya deginicem.
Takma hic bir şey olmaz.
Rahatlıkla uyu artık.
Ha bir de ne zaman beynin sana olumsuz bir şey düşündürecek olursa sen de ona de ki yanılıyorsun öyle bir şey yok.
Ve derin bir nefes al gözünü kapat uyu
Bende öyle diyorum cogu zamanda başarıyorum ama bazen olmuyor o kadar kötü etkiliyorki beni eve sığamıyorum resmenben bu anlattıklarınızin cok cok kat fazlasını yaşıyorum aman bayılıyorum aman öluyorum kalp krizi geçiyorum artik alistim galiba tam olarak duzelmedim ama o esnaflarda sunu diyorum korktugum hicbi sey olmadi simdide bise olmucak yat uyu diyorum
Bunlar bize aklımızın bir oyunu öyle düşünelim ve internetten hastalık aramayı bırakalım ben bunu çok yapıyordum siz yapıyor musunuz bilmiyorum ama bu insanı daha da moralize ediyor.Bende de var çıldırtacaj yakında bademciğim şişse bademcik kanseri miyim acaba diyorum çoook zor bir hastalık
Evde zaten sürekli faal bir haldeyim hiç boslugum yok resmen sürekli kitap okuyorum ev işi yemek yapıyorum gerektikçe bos kalmıyorumInsan bos kaldiginda bu düsünceler cogaliyor. Evde bile olsaniz bir mesgale bulun kendinize. Ben mesela böyle anlarda kalkip spor yapiyorum veya odami yeniden düzenliyorum. Pasta yapiyorum. Bunlar insana iyi geliyor. Yani kisacasi kendinize kücük hedefler koyup onlar ile beyninizi mesgül edin.
Olumsuz düşüncelerimi iptal ediyorum. Ben güvendeyim,sağlıklı,mutlu ve huzurluyum diyorum. Her kötü hissettiğimde daha iyi hissediyorum.
Panik atak yaşadığımda ise her panik atak gibi bu da geçecek ve gidecek diyorum. Ve gerçekten de geçip gidiyor. Birde zihin bir işle meşgul olunca bu düşünceler gelmiyor.
Olumsuz korku vs hissettiğinizde düşüncelerinizi susturamadığınız zaman bu şekilde bu düşünceler bana ait değil iptal ediyorum mutluyum ve güvendeyim deyip bir meşgale bulunuz hemen o an.
Teşekkür ederimTedavi oluyor musunuz bilmiyorum ama olmalısınız..
Çünkü burada sizi yönlendirmek yanlış olabilir..gecmis olsun
Verdi ama ben tüp bebek tedavisine başladığım için bırakmak durumunda kaldımDoktorunuz anksiyete için ilaç vermedi mi?
Lütfen destek alın gerçekten fark ediyor bende sürekli hastalıklara kafayı takmıştımBu durumu fazlasıyla bende yaşıyorum henüz destek almadım sürekli bi yerim ağrısa en kötüsünü düşünüyorum google'dan hastalık bakıyorum anksiyetem daha da artıyor her günüm kansermiyim diye geçiyormisal şuan sol göğsüm ve kolum ağrıyor uyuyamiyorum sürekli meme kanserimiyim diye kafayi yicem seni çok iyi anlıyorum
Bebek olduktan sonra anksiyete tavan yapacakBebek düşündüğüm için terapi denemeyi düşünüyorum
Kendimi dinlememeye çalışıyorum ama bazen olmuyor işte birileriyle konuşmak iyi geliyor bana
Yapıyorum yapmam mı çok bunaltıyor Beni gerçekten anksiyete zor bir hastalıkBunlar bize aklımızın bir oyunu öyle düşünelim ve internetten hastalık aramayı bırakalım ben bunu çok yapıyordum siz yapıyor musunuz bilmiyorum ama bu insanı daha da moralize ediyor.
Canım aynı dertlerden hepimiz muzdaribiz sanırım. Benim de ara ara uyuyamama durumlarım oluyor. Bu aralar göğsüm ve sırtımda sürekli bir ağrım mevcut. Hep aklıma kalp hastalıkları geliyor bu zamanlarda. Yaklaşık 1 yıldır bu şekildeyim. Herhangi bir terapi veya ilaç tedavisi almadım. 15 aylık birKızlar gece gece anksiyete yüzünden uyuyamadım. Kafama herseyi takıp büyütüyorum.
Resmen hastalık hastası oldum herseyden pimpirikleniyorum. Bu gece ıhlamur içtim sonrasında antibiyotik kullandım şimdi kafama taktım bunu bir zararı var mı? Diye düşünmekten uyuyamıyorum. Korkularım beni ele geçiriyor. İnsanlara cok saçma gelebilir ama maalesef öyle değil kendimi çok kötü hissediyorum geçmiyor bir türlü
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Canım merhaba; aynı dertten ben de muzdaribim ne yazıkki.. Benim de ara ara uykusuzluk sorunlarım oluyor. Bir de bu aralar sürekli göğüs ve sırt ağrısı yaşıyorum. Kalp krizi geliyor aklıma hep. 15 aylık bir bebeğim var emzirdiğim için ilaç tedavi alamıyorum, terapiye de gitmedim. Kendi kendime zorda olsa atlatmaya çalışıyorum.Kızlar gece gece anksiyete yüzünden uyuyamadım. Kafama herseyi takıp büyütüyorum.
Resmen hastalık hastası oldum herseyden pimpirikleniyorum. Bu gece ıhlamur içtim sonrasında antibiyotik kullandım şimdi kafama taktım bunu bir zararı var mı? Diye düşünmekten uyuyamıyorum. Korkularım beni ele geçiriyor. İnsanlara cok saçma gelebilir ama maalesef öyle değil kendimi çok kötü hissediyorum geçmiyor bir türlü
Tavsiyelerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?