- 12 Temmuz 2016
- 8
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi Huysuzmuennes
-
Nasıl bir sey bu kaygı bozukluğu? Neleri kafanıza takıyorsunuz?Uzun zamandır takip ediyorum kk yi yeni uyeyim. Kizlar benim bir senedir asamadigi sorunum var kaygı bozukluğu yaklaşık 9 aydır ilaç tedavisi görüyorum ama beni çok üzen çok korkutan olaylar yaşadığım da ataklarim tekrar basliyor gerçekten yasayanbilir çok zor bi rahatsizlik.bu hastaligi ilaç tedavisiyle tamamen yenen arkadaslar nasıl başardınız nasıl kurtulabilirim bu rahatsizligimdan .yorumlariniz için teşekkür ederim simdiden
Nasıl bir sey bu kaygı bozukluğu? Neleri
Kafaya takmak değilde yaşadığım üzücü bir olayı yasicakmisim gibi kaygilaniyorum ve kalp carpintisi mide bulantısı hayatımı oldukça etkiliyor malesefNasıl bir sey bu kaygı bozukluğu? Neleri kafanıza takıyorsunuz?
İnşallah atlatırsınız. Kendinizi telkin etmeye çalışın her şeyin güzel olacağına dair beyine gönderilen sinyaller önemli değil mi? Pozitif düşünmek ise yarar diye düşünüyorum.Kafaya takmak değilde yaşadığım üzücü bir olayı yasicakmisim gibi kaygilaniyorum ve kalp carpintisi mide bulantısı hayatımı oldukça etkiliyor malesef
Inşallah.bunu basarabilsem büyük ölçüde atlatirim galibaİnşallah atlatırsınız. Kendinizi telkin etmeye çalışın her şeyin güzel olacağına dair beyine gönderilen sinyaller önemli değil mi? Pozitif düşünmek ise yarar diye düşünüyorum.
Uzun zamandır takip ediyorum kk yi yeni uyeyim. Kizlar benim bir senedir asamadigi sorunum var kaygı bozukluğu yaklaşık 9 aydır ilaç tedavisi görüyorum ama beni çok üzen çok korkutan olaylar yaşadığım da ataklarim tekrar basliyor gerçekten yasayanbilir çok zor bi rahatsizlik.bu hastaligi ilaç tedavisiyle tamamen yenen arkadaslar nasıl başardınız nasıl kurtulabilirim bu rahatsizligimdan .yorumlariniz için teşekkür ederim simdiden
,evet gidin bencede ilaçlar bi nebze rahatlatiyor bende daha fazla dayanamadigim için gittim ilaçların faydasını görüyorum ama tamamen atlatabilimis değilimTam olarak beni anlatmissiniz. Ben artik dayanamiyorum ve doktora gidecegim daha fazla dayanamiyorum
Teşekkür ederim kardesinizede geçmiş olsun. Evet doktorumda bu tavsiyryi verdi henüz basarabilmis değilimGaliba bence sadece ilaclarla olucak is degil o. Hersey beyinde bitiyor.
Benim kendimce yaptigim bisey var egerki stresse girdigimde.
Ornegin okulda isler sarpa sardi. Puanlari tutturamadim. Oturup dusunuyorum, dunyanin sonumu bu? En en en kotu ne olabilir? Mesela okulu birakirim, ee??
Snra yeni bi okula yazilirim. Ee?
Sonra farkediyorumki pekte kotu bisey degilmis. Benim dusundugum kdar degilmis yani. Ben kendimi en en kotusune hazirliyorum ve bakiyorumki o durumdan daha az kotu biseyle karsilasiyorum; bu bana mutlu olma sebebi veriyor.
Belki sendede ise yarar. Kardesimde panik atak vardi stressli, psikologda aynen bu tavsiyeyi vermis.
Gecmis olsun.
,evet gidin bencede ilaçlar bi nebze rahatlatiyor bende daha fazla dayanamadigim için gittim ilaçların faydasını görüyorum ama tamamen atlatabilimis değilim
insirah suresi cüzdanımda durur, yolda v.s okurum hep. salavat cekmek cok iyi geliyor bana, dikkatini bi yöne dagit, magazalara gir, kiyafet dene zorla da olsa.Rahatlatsa bile bir sure sonra nuksediyor
Cok.kotu bir hastalik allah dusmanima bile vermesin dedirten.cinsten,
Maneviyat namaz dua da rahatlatiyor size de oneririm. Ozellikle insirah suresi okumanizi oneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?