Kaygı, korku, bebek isteği

Benim ilk gebeliğim aşırı anksiyete ve depresyonla geçti intihar düşünceleri bile aklıma geliyordu hep ağlardım fakat ikinciye gebeyim 37 haftalığım bu gebeliğim ufak stresle dışında çok güzel geçti ilaç da kullanmadım diğerinde ilaç kullanmıştım

Benim ilk gebeliğim aşırı anksiyete ve depresyonla geçti intihar düşünceleri bile aklıma geliyordu hep ağlardım fakat ikinciye gebeyim 37 haftalığım bu gebeliğim ufak stresle dışında çok güzel geçti ilaç da kullanmadım diğerinde ilaç kullanmıştım
Sizin adınıza sevindim Allah'ım herkesi bu hastalıktan kurtarsın şifa versin Amin

Cok anaç bir insanım gül gibi bakar büyütürüm sadece hamilelikten cok korkuyorum 9 ay cok uzun gibi geliyor. Cok iyi ifade edemedim sanırım kendimi.
Bakar buyuturseniz en güzeli hamilelik bence..İçinde bir can taşımanin tadı çok güzel..Hele o hareketleri nasıl olacak kime benzeyecek merakı..Onun üzerine kurulan hayaller..Bana Özel olabilir hamileliligi çok sevdim ki bulantılar çok zorladığı halde..iki kızım var şükür..İlk hamileliğim malesef kayıpla sonuçlanmıştı bir daha olmayacak diye çok dertlenmistim ama Allah iki defa daha nasip etti..Allah gönlünüze göre hayırlısıni nasip etsin..

Back