KAYGI MESELESİ😞

gricat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2018
81
35
88
TEK ÇOCUK OLUP BEKAR OLANLAR, EŞİ, ÇOCUĞU KARDEŞİ OLMAYANLAR GELECEK KAYGISI TAŞIYOR MUSUNUZ?

Kaygı insanların hepsinde olabilen bir duygu olmakla birlikte etrafında birileri olan kişilerin daha çok kaygılandığını düşünüyorum.
Eğer baş edilmez bir kaygı durumunuz varsa psikolojik destek faydalı olacaktır.

Ben tek çocuğum evli değilim fakat sevgilim var, çocuk hiç düşünmüyorum. Gelecekte yalnız kalma kaygısından bahsediyorsunuz sanırım, bende öyle bir şey yok çünkü bu yaşıma kadar da çekirdek ailemin dışında yalnızdım (her ne kadar onlarca arkadaşım olsa da aynı şey değil tabi) Yalnız başına güçlü durmayı öğrenince öyle bir gelecek kaygısı da olmuyor. Sırf yalnızlıktan korktuğum için evlenip çocuk yapmak istemiyorum ben şahsen.

Bekar olmaktan korkuyorum bazen. Sonrada diyorum yalnızlıktan kim ölmüş.

Çok normal bir kaygı. Burada önemli olan o kaygının düzeyi. Hayatınızın akışını etkileyecek kadar büyükse yardım almalısınız. Yok arada aklıma gelşyor öyle işte düşünüyorum üzülüyorum diyorsanız hepimizin her konuda kaygıları var. Yaşnız değilsin

O saydıklarınız daha kaygısız şu an hayatta.

TEK ÇOCUK OLUP BEKAR OLANLAR, EŞİ, ÇOCUĞU KARDEŞİ OLMAYANLAR GELECEK KAYGISI TAŞIYOR MUSUNUZ?
Tek çocuklara ılgıdı yok bekarım ara ara uğruyor psıkoterapıye gıdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…