• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum yapınca anneniz bir şey aldı mı ?

Aslında nedense sorununuz "annem neden bana karşı daha şefkatli davranmıyor,neden ilgili değil bana karşı neden heyecanımı paylaşmıyor " şeklinde gibi sanki hissettirdi..

Hamilesiniz ayrıca sizde bir annenin çocuğusunuz bunu beklemekte en doğal hakkınız ama bazı anneler böyle oluyor ıste..

1 ay önce annemle bır yere gıtmek ıcın sozlestık ve o gun adet oldum ve sancım coktu mıgrenımde tutmustu..Sabahın ılk ısıklarında sancıyla kalkmıstım ve mesaj attım kalktıgı gibi gorsun dıye..Bana "tm" yazmış göndermiş😊 O günden sonra bir daha bende varlığımla onu rahatsız etmeme kararı aldım...Küs değilim..Ama samimiyetimi ve varlığımı çektim..O anne-kız ilişkisi olamadı çok çabaladım ama olmadı..Zorlamamak lazım...
Aslında içimi okudunuz :(

Bizde adet anneanne dede bebek çeyizi yaparlar oda takımı alırlar 40 mevlüdü yaparlar ama artık bunu yapan pek yok bu da baba tarafımın adeti annemlerde yok teklif etti araba almayı yok alma dedim mevlüt yapmadım. Sadece kıyafet vs aldı oyuncak o bu kayınpederim mesela sağolsun bebek arabası aldı ama ben tekrar almak zorunda kaldım işime yarayacak bi şey değildi çünkü. Oğluma çeyrek bana da ajda bilezik taktı ama lohusayken ben aldığı kıyafetleri ve altını verip küstüm 😂

3 kardeşiz 3ümüzün de 1er çocuğu oldu annem hepsine altın künye aldı kıyafet türü vs de almıştı , aradan 8 yıl geçti ben 2. Evliliğimi ve 2. Gebeliğimi yaşıyorum 7 aylık hamileyim bizlerde normalde anneanne beşiğini alır ama annem hiç
Bir şey demiyor hatta hamileliğimle ilgili bir şey de sormuyor nasıl geçiyor falan diye , uzakta olduğum için ameliyatıma gelecek babam ile , o da çok kalamam dedi , hatta hamile olduğumu duyunca çok istemedi acele ettin ne gerek vardı kızın büyüdü rahat etmiştin gibisinden de konuştu anlamadım . Geleceksin değil mi doğuma dediğimde eşimle konuşurken bilmiyorum bakalım daha çok var çok kalamam uzun süre falan dedi biraz keyfim kaçtı benim annem mi böyle ? Aslında sorun annemin bir şey alması değil alacak madd gücümüz var sadece annemin ilgisiz umursamaz gibi davranması ben mi abartıyorum ?
Umma ki küsmeyesin demişler canım. Mukayese de etme kendin dedin çalışıyor diye yine çalışmasına rağmen gelip az da olsa kalacakmış bu dönemlerde hassas olabiliyor insan takılma fazla

her çocuğa beşik mi alacak kadın?
siz tecrübelisiniz artık çok kalmamasıda normal.
Konu beşikten ziyade umursamamasıydı aslında , yoksa maddi gücümüz var şükür , doğum bahane ben gurbetteyim burda eşim ve kızımdan başka hiç tanıdığım yok onlarda kışın çalışmıyorlar gelir giye heves ettiö

Umma ki küsmeyesin demişler canım. Mukayese de etme kendin dedin çalışıyor diye yine çalışmasına rağmen gelip az da olsa kalacakmış bu dönemlerde hassas olabiliyor insan takılma fazla
Kışın çalışmıyorlar dükkan kapalı oluyor , gurbetteyim burda eşim ve kızımdan başka kimseyi tanımıyorum tayin sebebiyle geldik , biz geçen ay gittik daha gidemem diye heves ettim sadece gelirler heyecanlandırlar diye babam değil babama şuan desem şuan da gelir ama annem mesafeli bana hep

Eski konularından anladığım kadarıyla hep ailenle problemli bir hayatın olmuş. Durum böyle iken maddi manevi bir şey beklemek anca seni üzer.

Hayır ilkinde böyle değildi , ama annem 3 yıldır falan çalışmaya başladı kendi işlerini yapıyor para gördükten sonra çok değişti hatta iş yerinde 1tlninbile lafını hesabını eder niye almadınız gibisinden , sonradan görme diye bir laf varya öyle oldu anlamadık para konusunda değişti
Çok terbiyesizce bır yorum. Annenıze guvenerek mı doguruyorsunuz ? Kadın kac yasına gelmıs calısıyor paranın kıymetını bılıyor dıye sonradan gormemı oluyor.

eşimin baba olmak hakkıydı
Cennetlik eşinizi baba yapayım derken umarım ilk evliliğinizden olan çocuğunuzla ikinci çocuk arasında iyi bir denge kurmayı hedefliyorsunuzdur. Eğer yaşı küçükse kıskanabilir, terk edilmiş, gözardı edilmiş hissedebilir vs vs.

Arkadaşlar 2 yıllık ilişkim var beraber yaşıyorduk . İş dışında hep yanımda asla bir arkadaşının yanına dahi gitmeyen yapışık gibi dolaşırdık . Tabi ara ara kavgalar oluyordu hallediyorduk beni çok seviyor değer veriyordu hep çabalıyordu . Ailesi ilişkimizi onaylamıyor daha önce evlilik yaptığım için . O da mesafeliydi onlarla . Ne zaman onlardan biriyle konuşsa beni gözü görmüyor bir şey oluyordu ya da oraya gitse bir şey oluyor tartışıyor ayrılıyorduk . 6 ay üstüne köye gitti . Gidene kadar her şey iyi hatta uyardım bak aileni görünce değişmeyeceksin yine dimi yok dedi . Gitti sabah oldu kıskançlığımı bahane ederek ayrıldı . Bende bekliyordum hep yine aynı şeyi yapmasını . Ailesinden az bir destek görünce beni siliyordu hep . O kadar üzüldüm ağladım ki çok güzel bir ilişkiydi ama korktuğum başıma geldi . Kıskançlık bahane orda ailesi benimle ilgili konuşmuş aklını bulandırmıştır . Evde ki tüm eşyalarını çöpe attım kıyafet ne varsa ev benimdi zaten o yanıma gelmişti . Yani sırtımdan vurulmuşa döndğm çok gururluyum sevsem de asla olmaz dönünce mutlaka arayacak gelecek ama asla olmaz . Çok üzülüyorum çok güvenmiştim… aynı evde yaşama konusunda yargılamayın lütfen aldatmadan dolayı boşandım zaten ben istedim böyle olmasını
7 aylık hamileyim
Sizin 25 mart'ta köye gidip sizi aramayan sevgiliniz varmış, bekarmışsınız. Adam köyden döner dönmez evlenip çocuk yaptınız sanırım :110:Bu arada "dönünce mutlaka arayacak ama artık asla olmaz" deyip döner dönmez adamla evlenip çocuk yapmak asdsf. Tabi eğer aynı kişiyse.

Eğer 25 Mart'taki konudaki adam mevcut eşinizse konudaki detaylara göre pek de cennetlik görünmüyor.
Yok eğer başkasıysa evlilik ve 7 aylık hamilelik 25 mart'tan kasıma yetişmesi için acilen birini bulup acilen bebek yapmış olmanız gerekiyor.

Son düzenleme:
3 kardeşiz 3ümüzün de 1er çocuğu oldu annem hepsine altın künye aldı kıyafet türü vs de almıştı , aradan 8 yıl geçti ben 2. Evliliğimi ve 2. Gebeliğimi yaşıyorum 7 aylık hamileyim bizlerde normalde anneanne beşiğini alır ama annem hiç
Bir şey demiyor hatta hamileliğimle ilgili bir şey de sormuyor nasıl geçiyor falan diye , uzakta olduğum için ameliyatıma gelecek babam ile , o da çok kalamam dedi , hatta hamile olduğumu duyunca çok istemedi acele ettin ne gerek vardı kızın büyüdü rahat etmiştin gibisinden de konuştu anlamadım . Geleceksin değil mi doğuma dediğimde eşimle konuşurken bilmiyorum bakalım daha çok var çok kalamam uzun süre falan dedi biraz keyfim kaçtı benim annem mi böyle ? Aslında sorun annemin bir şey alması değil alacak madd gücümüz var sadece annemin ilgisiz umursamaz gibi davranması ben mi abartıyorum ?
Doğum paramın yarısını ödedi 27 bin kadar. Künye yapacaktı, maddi destek olsun diye doğum parasının yarısını ödemeyi teklif etti.

İlk çocuğa yapmış da her çocuğa da yapamayabilir. Ayrica uzun kalmamasindaha iyi babanız da gelecekse hele maksimum beş gün yeter de artar bile. Ev iyisi evde bebeğiniz kızınız eşiniz ölüm yeter

Back
X