Bende bu yüzden arayıp darlamak istemiyorumYanlış bir şey yapacaksa her yerde yapar, bunun sizinle ya da ortamla direkt bir ilgisi yok.
Öncelikle kendinize de sevgilinize de nefes alma fırsatı verin. Siz de onun yokluğunda normalde zaman bulamadığınız ya da üşendiğiniz için yapmadığınız şeyleri yapın. Mesela görüşemediğiniz arkadaşlarınız ile görüşün ya da elinizden geliyorsa kullanmadığınız giysilerin modellerini değiştirin, cilt bakımı yapın, anneniz ile sinemaya gidin ya da evde ödüllü filmleri seyredin...
Sevgilinize tatilinde trip atarsanız her şey daha kötü olacak. Ancak kendinizi oyalayıp, geldiğinde mutlu be rahat bir şekilde karşılarsanız, hem kendi iç sağlığınız hem de ilişkinizin sağlığı artacak :)
Henüz arayıp mesaj atıp bişi demedim zaten ama 2 gündür aramaması msj bile atmaması normal miAy yapacağı varsa yapacak yani neden korkuyorsunuz nasıl sinir oluyorum bu tavırlara ya? Adamın içinde var,sen engelliyorsun diyelim daha mı iyi? Nedir bu korkuyorum lafları?!
Bende bu yüzden arayıp darlamak istemiyorum
Hayır değil. Ama ya siz çok darlıyorsunuz ya da bahsi geçen kişi artık bu ilişkiyi istemiyor.Henüz arayıp mesaj atıp bişi demedim zaten ama 2 gündür aramaması msj bile atmaması normal mi
Evet fazlasıyla sıkmıştımHayır değil. Ama ya siz çok darlıyorsunuz ya da bahsi geçen kişi artık bu ilişkiyi istemiyor.
Nereye gittiğini ne yaptığını bilmiyorum 2 gündür arayıp sormuyor insanız aklima her sey geliyorYanlış birşey yapmak?
Watsapa instagrama girmiş zaten .Aynen tutcam kendimiSeni özlemeye ihtiyacım var cümlesinin meali biraz ara verelim diye biliyorum ben..
Bırak özlesin o zaman
Dünden beri Allah korusun başına bir hal gelmediyse on kere yazardı düşme üzerine tatlım
İki gün arayıp sormasa mesaj atmasa mesajlarınızı görüldü yapsa siz ne düşünürdünüz acaba güvenle alakası yokBenim merak ettiğim bu kadar güven duymadığın bir adamla birlikte olman..ve belkide bir gelecek düşünmen.
Bu kuşkular insanı yer bitirir.Guven yoksa huzurlu bir ilişki zaten olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?