Kaygılar korkular

salayaaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
307
18
18
26
Otuz haftalık olduk bebeğimle tabi bu süreçte çok zor ve stresli anksiyetenin iç bunalmasini sonuna kadar yaşadım hiç ilaç kullanmadim hep korktum bebeğime zararı olucak diye kâlp çarpıntısı titreme nefes alamama midede baskı hissi stres sanki midemden bagirsaklarimdan akıyor şuan ailemin yanındayim bayram için gelmiştim bayramdan sonra hrmen donucem gelme sebebim daha çok depremden kaynakliydi mecburi .Çok korkuyorum bir kaç gündür çok fazla daraliyorum normalde günde belirli zamanda olan iç bunalması her dakika benimle kafamı duvara vurmak istiyorum artık geceden sabaha kadar uyuyamıyorum sancılar giriyor karnıma bebeğim o kadar hareket ediyor ki o kadar rahatsız ediyor ki birazdan bu bebek doğar diyorum tek korkum bu ya erken doğum riskim olursa stresli çok kötü bir hâmilelik geçirdiğim için endişeliyim ve stres çok etkiliyormus erken doğum vs ailemin olduğu yere bağlı hastanede kadın doğum doktoru yok ve özel de yok ilçe olduğu için en son gittiğimde ortalama bir ay oldu doktor sorunumun olmadığını normal olduğunu söyledi ama ben çok korkuyorum böyle bir ihtimal olabilir mi?

Boyle takinti halinde devam ederseniz erken dogumu tetiklersiniz.

Kadin doguma ek olarak psikiyatriyede gidin, gebeykende ilac kullanilabiliyor. Gecmis olsun.

Stres sebebiniz var mi neden bu kadar kaygilisiniz? sirf bu stresten erken dogurabilirsiniz evet. Psikiyatriye gittiniz mi

Erken doğumdan korkup, erken doğumu tetikleyen her tuşa basmak..
Kendinizi kontrol etmelisiniz, bu şekilde hem kendinize hem bebeğinize zarar veriyorsunuz. İlaç alamazsınız belki ama bazen bir profesyonel ile konuşmak bile büyük ilerleme kaydeder.. acilen denemelisiniz..

Size birkaç kez yorum yazdım ama sanırım pek etkili olmamış. Psikiyatriste gidin çok güvenilir ilaçlar var ama siz inanmamakta ısrarcısınız. Şu an yaşadığınız kaygı ve stres ilaçlardan daha çok zarar veriyor bebeğinize emin olabilirsiniz.
Hadi hamileliği bi şekilde atlattınız bunun bide lohusalığı var. Niye kendinize ve bebeğinize eziyet ediyorsunuz anlamıyorum. Madem kimseyi dinlmeyeceksiniz sürekli aynı konuyu açıp yorum istemeyin. Siz kendinize yardım etmedikten sonra insanlar ne dese boş.

Doktora gittim bu kadar önyargılı olmayın pasiflor diye şurup verdi onun dışında sana ilaç veremem dedi takibinide yapamam dedi kendimi iyi hisediyordum ama ağrılar olunca kaygilandim birşey olucak mi fiye onun dışında ailemin yanına geldiğimden beri o kadar kötü değilim ama ya burda doğum falan olursa diye korkuyorum

Stres sebebiniz var mi neden bu kadar kaygilisiniz? sirf bu stresten erken dogurabilirsiniz evet. Psikiyatriye gittiniz mi
Gittim sakinleştirici bir şurup dışında hiçbir ilaç veremem takibini yapamam dedi bu kaygılar normal yaşaman da normal dedi çünkü gebelikte iki katı fazla çalışıyor hormonlar dedi başka da birşey önermedi ilaç vs

Boyle takinti halinde devam ederseniz erken dogumu tetiklersiniz.

Kadin doguma ek olarak psikiyatriyede gidin, gebeykende ilac kullanilabiliyor. Gecmis olsun.
Gittim ilaç vermedi bana sakinleştirici şurup dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…