• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Stresle Mücadele edemiyorum! Siz neler yapıyorsunuz?

Kaynanan tam kaynana. Lohusayken senden yemek isteyince sende b..k ye deseydin . Şuan görüşmüyor ve kafan rahatti:KK70:
Şaka bi yana oyle de deme tabiki . Sinirlarini çiz mecbur kalma hicbirseye. Mesafeyi de koyunca düzelir durum

Kaynanan tam kaynana. Lohusayken senden yemek isteyince sende b..k ye deseydin . Şuan görüşmüyor ve kafan rahatti:KK70:
Şaka bi yana oyle de deme tabiki . Sinirlarini çiz mecbur kalma hicbirseye. Mesafeyi de koyunca düzelir durum
Ya diyorum ya müsaade etsem fena kaynanalık yapıcak. Doğumuma geldi yaptıgı tek sey hastahane yemeklerini yiyip gitmek. Mesela benim ağrım sızım varmı nasılım umrunda diildi. Tek üzüldüğü şey yemek gelmiş gitmiş kimse yememis bilseymis o yermiş 😂 düşündükçe sinir oluyorum bunları yaparken hasta değil ama hanımefendiye birşey dersek hemen hasta ve birşey olur maazallah

Ben stresli bir is yapiyordum stresli bir ortamdaydim ve biraktim.tavsiye etmem stresi yonetmeyi ogrenin derim.ben yonetemedim rahatligi sectim.pisman miyim hayir ama destek almalisiniz

Kızlar merhabalar Bayadır buraya girmiyorum hamileydim doğum yaptım.. Başımdan biraz olaylar geçti ve şu an aşırı stresli ve sinirli bir dönemdeyim sizden ricam benim gibi stresli olan insanlar nasıl yönetiyorsunuz? Ben artık kendimi hasta etmekten korkuyorum ciddi ciddi erken yaşta ölüp gidicem bu stresten. Terapi almak istiyorum ama hem bebek çok küçük hem de bu korona illetinden evde tıkılıp kaldım eğer kendi kendime bir rahatlama olmazsa gideceğim inşallah.
Bebeğim doğmadan önce eşimin ailesinin arsasına küçük bir ev yaptırdık yani eşimin ailesi, abisi ve kız kardeşiyle yan yana oturuyoruz siz ona aile apartmanı diyin yani. Ben çok büyük konuşmuşum asla olmaz diyordum ama eş işsiz kalınca bebek olunca bide bu hayat pahalılığı mecbur kaldık ve gittik. Elimizde biraz para vardı eve harcadık yerleştik. Eltimden nefret ederim o benden daha çok nefret eder ama o kadar arsız ki sürekli kapı aşındırır cinsten. Onun çözümünü buldum artık eskisi gibi kapıma gelemiyor. Kvdem aşırı eski kafalı bir kadın ben daha lohusaydım evimin taşındığı zaman kırkım çıkmamış benden yemek bekliyor ve diyor ki bundan sonra yemekleri sen yaparsın (mazerette güzel yemek yapmam) bende dedim ki sen bana yemek yapmayı bırak yemek yiyebiliyor musun diye soruyor musun? Yani aslında cevabınızı veriyorum herkese bazen kırmadan dökmeden ama buraya geldiğimden beri aşırı stresliyim ve bebeğimde stresli. Kendimi kapana kısılmış hissediyorum sürekli boğazımdan bir yumru ağlayasım var müzik dinliyorum bebeğimle ilgileniyorum ama yok aileyi sevmediğim için ve her gün gördüğüm için yapamıyorum. Biri biyerden biley diyor yine moralim bozuluyor. Ben neyi nasıl halledicem bilmiyorum artık. Siz neler yapıyorsunuz stresli zamanlarınızda? Ya da böyle bir durumda kalmak zorunda kalsanız ne yaparsınız?
Merhaba; eşinizin iş bulmasına sevindim. Benim size tavsiyem çocuğunuzu da alıp sık sık hava almaya çıkın. Bu size iyi gelecektir. Anneniz yakındaysa ve gelecek durumda ise onu çağırın. Ya da kardeşimiz vs varsa.. onlar size iyi gelecektir. Ama sık sık dışarı çıkmanız çok önemli bence.

Back
X