kaygılarım ve bebek isteğim!!!

Teşekkür ederim inşallah...

Sindirim sistemi ile sinir sistemi kardeştir derler. Sen yaşadığın endişeler sebebiyle sindirim sistemi bozuklukları yaşıyorsun. Aynısını ben de yaşadım. Kusma da vardı bende. Her tahlilim temiz çıkıyordu. Meğer kaygı bozukluğu sebebiyleymiş hepsi. En son psikiyatriye yönlendirildim ve antidepresanla birlikte şikayetlerim kayboldu. Böylece bunun tamamen psikolojik olduğunu anladığım için antidepresanı yavaş yavaş kestim. Hala ara ara yaşıyorum bir şeye sıkılınca vs ama şiddetli olmuyor. Ben de bebek istiyorum 5 aydır hala olmadı ama korkmuyorum da çünkü herşey düşüncelerimizde saklı...

merhaba,
acaba herhangi bir besine karsi alerjiniz olabilir mi.Mesele süt ürünleri alerjisi?Belki de bir virüs nedeniyle sürekli ishalsinizdir.Ama bence endiselenmenizi gerektirecek bir durum yok.Umarim en kisa zamanda rahatlarsiniz.

Ben de hep pimpirikli biri olduğum için zaman zaman psikolojik olduğuna inanıyorum ama bazen de tüm bu şikayetleri kendi kendime yapmış olamam diye panikliyorum. Bebek konusunda ise bu aralar korunmayı bıraktığı gibi hamile kalan pek yok. En kısa sürede sağlıklı bir bebişin olur umarım.Rabbim çok bekletmesin inşallah.

merhaba,
acaba herhangi bir besine karsi alerjiniz olabilir mi.Mesele süt ürünleri alerjisi?Belki de bir virüs nedeniyle sürekli ishalsinizdir.Ama bence endiselenmenizi gerektirecek bir durum yok.Umarim en kisa zamanda rahatlarsiniz.

Antibiyotikten hemen sonra başladığı için alerjik olabileceğini pek düşünmüyorum. Son 2 yıldır çok sık antibyotik kullanmak durumunda kaldım. En sonunda zarar verdi diye korkuyorum allah korusun.:18:

Sağol canım çok teşekkür ederim. Sana da acil şifalar dilerim. Psikoterapi işini düşün mutlaka. Eminim çok faydası olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…