Kaygılarım 🤷‍♀️

Bunlar korkutuyor beni işte, sezeryan ağrısı, göğüs yarası.. Geçmedi mi geçti ama ne bileyim sağlıkla gelsin yavrum demekten başka çarem yok sanırım
Valla evde bakıma muhtaç bir bebek daha olunca insan hop diye toparlanıveriyor :)

Ben çalışan bir anneyim. Bakıcıya iki bebek birden bırakamayacağım için oğlumu 18 aylık kreşe yazdırdım. Kızım doğduktan sonra 29 günlükken işe döndüm ama 6 aylık olana kadar haftada 3 gün çalıştım. Çok uzun süre günlük rutinim şöyle oldu:

Sabah 06:00 kalk
İki bebeğin bezini değiştir, bakımlarını yap
İkisini de emzir, sabah oynaşmalarını tamamla
Oğlanı okula, kendini işe kucağında bebekle hazırla
07:45 bakıcının gelmesiyle çıkış, oğlan okula ben işe
16:00 işten çıkış, oğlanı okuldan alış, market alışverişi, eve dönüş
Kızçeyi bakıcıdan teslim alış, iki bebeğin de "tekrar kavuştuk" emzirme seansı
Yemek yapma, evi toparlama, eşi "hasretle" karşılama
akşam yemeği, her tarafı yemek olan oğlanı yıkama
19:00 kızçeyi emme-uyuma seansına götürme - takribi 1 saat
20:00 oğlanı emme-uyuma seansına götürme - takribi 1 saat
21:00 kızçenin tekrar emmek için uyanması
22:00 oğlanın tekrar emmek için uyanması
23:00 kızçenin tekrar emmek için uyanması
sabah 6ya kadar muhtelif saatlerde her iki çocuğun da uyanması ve geri uyutulması :)

Sabah 6 da güne başlama :))))

Bir gün bu uyutma seanslarına 19:00 da başlayıp 23:00te hüngür hüngür dayanamıyorum artık diye ağlayarak çıkmıştım :))

Yanlış anlaşılmasın, eşim iki çocuğun bütün bakımları konusunda iş yükünü paylaştı benimle. Ama o dönem ikisi de babayı değil sadece beni istiyordu. O dönem aşırı yorulmuştum. Şimdi bakıyorum, geçmiş gitmiş..

Okurken yoruldum inanın

korkma ben ara vererek de denedim ara vermeden de. hepsi zor :)
bosver hemen buyurler cabuk rahatlarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…