Kayın aile

Benim aracım var ondan dolayı onun ikimize yeteceğini düşünmüş canım kaynım. Saçmalama nasıl göndereyim dedi ama bunu öyyle normal söylüyor ki aklınız durur.
Eşine ve ailesine sağlam sınır çizmezsen eğer bu işin sonu pek iyiye gidecek gbi değil. Paranı yedirmeyeceğini eşin bilsin.

Eşine ve ailesine sağlam sınır çizmezsen eğer bu işin sonu pek iyiye gidecek gbi değil. Paranı yedirmeyeceğini eşin bilsin.
Bunların laftan anlayacağını da sanmıyorum ama görünen o ki çok çok uzak durmam lazım. Akla mantığa sığmıyor bu nasıl yüzsüzlük bizden araba isteyen abisi düğünde gram taktı ya hu . Arsızlık bu artık

Ben galiba sinir küpü olacağım kaynım aradı eşimi kayınpederim demiş ki güya x’ler arabayı satıp göndersin parasını siz güzel bir araba alın. İstediği modellere paraları yetmiyormuş. Yemin ederim delirmemek işten değil
Yok artık! Sizin malınızı sizden kaynınıza hibe etmenizi mi istiyorlar? :KK53: Aaaaa!:KK57:
İnşallah eşiniz baş üstüne abi dememiştir.

Yok artık! Sizin malınızı sizden kaynınıza hibe etmenizi mi istiyorlar? :KK53: Aaaaa!:KK57:
İnşallah eşiniz baş üstüne abi dememiştir.
Yok hayatta demez çok sinirlendi çünkü, borç mu istiyorlar dedim yok hibe etmemizi bekliyorlar diyor. Açık açık öyle demiş

Bunların laftan anlayacağını da sanmıyorum ama görünen o ki çok çok uzak durmam lazım. Akla mantığa sığmıyor bu nasıl yüzsüzlük bizden araba isteyen abisi düğünde gram taktı ya hu . Arsızlık bu artık
Eşin bekarken çok para yedirmiş demek, alışmışlar. Şimdi senin maaş eklendi, beklentileri arşa çıkmıştır. İşin zor ama geri adım atma sakın. Kaynınla eltine çalışacak değilsin.

Eşin bekarken çok para yedirmiş demek, alışmışlar. Şimdi senin maaş eklendi, beklentileri arşa çıkmıştır. İşin zor ama geri adım atma sakın. Kaynınla eltine çalışacak değilsin.
Kesinlikle, eşimin maaşı daha yüksek benden onun bile iması yapıldı bir iki kez

Benim eşimde damat kınası yaptı iki ayrı şehirde yapıldı kına düğüm nikah ama kaynanam da kayınpederimde bir kuruş almadılar damat kınası belli şehirlerin adetidir her yerde yapılmaz sizin kayın ailenizin memleketini tahmin ediyorum buralarda herşey çocuklara bırakılır en azından benim kayınailem böyle yaptılar

Ben eşiniz evlendi diye mutlu değiller, çünkü artık abisine para veremeyecek. Önceden vermiş galiba ki istiyorlar.
Şimdi de karambole gelir belki diye şanslarını deniyorlar.
Elini hiç çekmemiş üstlerinden az da olsa hep göndermiş şimdi de öyle devam edecek sanıyorlar

Bunu da yüzleri hiç kızarmadan istiyorlar aklım almıyor, babam dedi diyormuş eşim yarın arayıp soracak babasına, başka altın takıldı mı onu da soracak.
Şey deseydi ya eşiniz, olur paşam evi de üstüne yapayım mı? :KK53: Siz sizin altınlarla araba aldıklarını düşünüyorsunuz, şimdi bir de model yükseltmek için altınızdaki arabayı istiyorlar. Ahahahah :D
Müthiş ya!

Şey deseydi ya eşiniz, olur paşam evi de üstüne yapayım mı? :KK53: Siz sizin altınlarla araba aldıklarını düşünüyorsunuz, şimdi bir de model yükseltmek için altınızdaki arabayı istiyorlar. Ahahahah :D
Müthiş ya!
Muhtemelen altınlardan hiç şüphelenmedik sanıyorlar, iyice çıkalım tepelerine dediler.
Yarın soracak eşim babasına bu kadar yüzsüzlük fazla artık.

Muhtemelen altınlardan hiç şüphelenmedik sanıyorlar, iyice çıkalım tepelerine dediler.
Yarın soracak eşim babasına bu kadar yüzsüzlük fazla artık.
Valla iyi cüret ediyorlar, ne diyeyim.
Yeni evlenmiş çiftin borcu harcı olur falan da demiyorlar, bir de araba istiyorlar. Eşiniz aslında deseydi, abi yeni evlendim borcun harcın vardır, bir ihtiyacın var mı diye soracağına bir de arabamı mı istiyorsun diye.

Back
X