KAYIN-Aile'yi hayatımızdan çıkarmak mümkün mü?

Eşim de benim ailemle konuşmuyo görmek istemiyo çünkü biz ailesiyle birlikte yaşıyorduk çok sorun yaşadık ben bunalıma girdim ve benim ailem beni o evden çekti aldı. Ailem beni ondan aldı diye o da benim ailemle konuşmuyo halbuki onlar eşimi çok seviyodu sadece ailesi yüzünden bunlar oldu eşimden değil ailesinden aldılar aslında ve evi ayırmasını istediler o kadar. Ama gel de anlat işte, kendisi benim ailemle konuşmak istemediğinde ben ona saygı duyuyorum da o beni onun ailesiyle yüz göz olmaya mecbur tutuyo. Sen benim ailemi istemezken ben onları neden isteyeyim dediğimde de yine hır gür çıkıyo evde anlatamıyorum ki !

Benim hayata bakış açıma göre 2 tarafında ailesini silmek olmaz.
Mesafeli davranılır,saygı çerçevesinde görüşülür ,ama aileler silinmemeli hiç bir zaman.
Fakat sizin durumunuzda,eşiniz sizin ailenizle görüşmemeyi kendinde hak görüyorsa,tabii ki sizinde böyle bir hakkınız olmalı.
Böyle bir durumda olsam bende asla görüşmezdim.

Bu kadar nefret ediyorsan çözüm yoluna , uzlaşma yoluna git diyemiycemm..

Demek seni canından bezdirmişler nefretlik olduğuna göre..

Eşinin seni onlarla görüşmeye zorlamasını kabul etme sakın, yani o kadar da değil..hep kadınlar mı fedakarlık yapmak zorunda bu evliliklerin yürümesi için?

o nasıl senin ailenle görüşmeme hakkını kullanıyorsa senin de böyle bir hakkın var unutma..

o istediği zaman annesiyle babasıyla görüşsün ama sen ve onun ailesi artık nefretlik olduysanız bunu eşinin anlaması lazım..anlatmak için sürekli söyle..

...gelin nerde?..dediklerin zaman..ben ne dicem onlara?.. ne demek ya?
Bu kadar sorundan sonra sizle görüşmek istemiyor anne, ben de onun ailesiyle görüşmüyorum nasıl olsa boşver.. desin..aynen bu cümleyi söyle ona..

Anlatıyorum ama anlamıyor işte... Orda kalan eşyalarım var ben gitmezsem eşim onları almaz, onları da getirmek için son kez gidebilirim ama bir daha çok zor beni ikna edemez tiksiniyorum onlardan ve eşim de bunu biliyor ama hala benimle inatlaşıyor işte :/

Burası senin egonu tatmin etmek için oluşturulmuş bi yer değil ! İnsanlar burda kimseye açamadığı sorunlarını paylaşıyor, dertleşiyor, Sen ve senin gibi yoksunlar da gelip insanlarla alay etme hakkını kendinde buluyor. Bu ne cüret?!

Sen ya erkeksin, ya da kişiliği henüz yerine oturmamış bir ergen. Umarım biran önce banlanırsın. Lütfen hangi sirkten kaçtıysan sahiplerine geri dön olur mu? Biz burda senin gibi maymunlara gülmüyoruz çünkü.

Seni KAYIN-Ailenin sevmemesi kadar daha doğal ne olabilir?

Senin Eşin kocakafalı mı ? Seni kırıp üzüp incitiyolar ve hala ailesini savunuyor ozaman oraya da gidip seni savunması gerekmiyormu ne acaip insanlar varyaa... Ailesini gidip uyaramıyormu madem ailesinden korkan cinsti neden evlendi evlenmeseydi gidip güngörmemiş insan görmemiş bi kadın bulup onunla evleneydi senden ne istediler ?

Ah canım benim..

Bu sorunun cevabını bulan yok henüz..:Madem anasının sözünden çıkamıycaktı neden evlendi ?

anasının dizinin dibinde oturmaya devam etseydi..:21:

Anlatıyorum ama anlamıyor işte... Orda kalan eşyalarım var ben gitmezsem eşim onları almaz, onları da getirmek için son kez gidebilirim ama bir daha çok zor beni ikna edemez tiksiniyorum onlardan ve eşim de bunu biliyor ama hala benimle inatlaşıyor işte :/

valla ne diyim işin zor..

bu erkekleri anlamak mümkün değil..

Halbuki mantıklı düşünse belki kendisinin demesi lazım..tamam sizler görüşmeyin artık istemiyorum, iki tarafın huzuru için böyle olsun...demeleri lazım bazen bu erkeklerin..

Benim de kayınpederim dünyalar şekeri bi adam o beni çok sever ama evde hep karısının sözü geçtiği için sesini çıkaramazdı Bana ne zaman iyi davransa adama da eziyet ediyolardı kaynana ve görümceler. Bizde tam tersi olmuş yani bu durum.

Hayirlisi olsun insallah genelde cocuk olduktan sonra aradaki buzlar erir derler hep ozaman cok kiymetin bilinirmis bilmem ne kadar dogru ama benim suan hamile oldugumu duymuslar o kayinpederim inanmasi güc birsekilde torun olacakmis olmasina da onlar beni sevmiyorlar göstermezler bile torunumuzu bize demis bikac yerde kayin validem de zamaninda az cektirseydin belki simdi böyle olmazdi gibi söylenip duruyormus devamli ama yanyana gelsek tekrar nasil olur durum bilinmez umarim düzelir bu konu bir an önce bi cözüm bulursunuz

Eşim de benim ailemle konuşmuyo görmek istemiyo çünkü biz ailesiyle birlikte yaşıyorduk çok sorun yaşadık ben bunalıma girdim ve benim ailem beni o evden çekti aldı. Ailem beni ondan aldı diye o da benim ailemle konuşmuyo halbuki onlar eşimi çok seviyodu sadece ailesi yüzünden bunlar oldu eşimden değil ailesinden aldılar aslında ve evi ayırmasını istediler o kadar. Ama gel de anlat işte, kendisi benim ailemle konuşmak istemediğinde ben ona saygı duyuyorum da o beni onun ailesiyle yüz göz olmaya mecbur tutuyo. Sen benim ailemi istemezken ben onları neden isteyeyim dediğimde de yine hır gür çıkıyo evde anlatamıyorum ki !

Bencil erkek modeli..
Benim arkadaşımın eşi de öyle biliyor musun?
Kendi kayın validesine hiç gitmez ama arkadaşım her şekilde bakmaki ilgilenmek, önce eşinin ailesini düşünmek zorunda çünkü ele gelen o!
:ssz:

Aynı duyguları paylaşıyoruz sanırım :( Ben onlarla kavgalıyım aslında. Biz beraber oturuyorduk beni o kadar çok üzdüler ki ailem gelip beni o evden aldı. Tabi ailem oraya geldiğinde kavga çıkmıştı ben içimde ne varsa hepsini söyledim çekip gittim o evden. Eşimle evimizi ayırdık daha 3 hafta oldu. Bu sürede onları yine görmek zorunda kaldım. ama artık içim almıyor tahammül edemiyorum

aynı şeyleri yaşadım 3 ay oldu evden çıkalı halada görüşmedim eşime de söyledim evinde huzur istiyorsan görüşmem ben onlarla kafamız rahat kalır.zamanı gelince görüşürüz ama bana karışma ben ne zamn istersem dedim.öyle gidiyoruz şu an.Allah uzak etsin onları benden nefretin ne demek olduğunu öğrendim...erkeklerin aklı başına zor geliyor bütün problem o aslında ailelerine bir nevi stockholm sendromu psikolojisi ile bağımlılar:)) onlar dövse de sövse de kötü de söylese benim ailem benim iyiliğim için yapıyordur.bu ne mantık ya olan biz gelinlere oluyor.senin yapacağın telk şey eşinle konuşmak ona söyle onlarla görüşmeye devam etmem iyiye gitmiyor bana biraz zaman tanı sinirlerim yatışsın kırgınlığım geçsin en azından falan de...belki anlar kolay gelsin ne diyeym :ssz::ssz::ssz:

Bencil erkek modeli..
Benim arkadaşımın eşi de öyle biliyor musun?
Kendi kayın validesine hiç gitmez ama arkadaşım her şekilde bakmaki ilgilenmek, önce eşinin ailesini düşünmek zorunda çünkü ele gelen o!
:ssz:

Valla süpermiş...

Şu forumda okuduğum en mantıklı yazı. "Ele gelen o" bundan daha iyi izah edilemezdi. Müthiş bir yaklaşım...

Onlar hiç bişey yapmamama rağmen beni sevmiyor, bense bana yaşattıklarından dolayı onlardan nefret ediyorum.

Eşimi de enayi gibi kullanıyorlar, ben durumu farkettirmeye çalıştıkça benimle ailesi yüzünden kavga ediyor laf söylettirmiyor onlara...

Kısacası eşimin ailesi ve ben karşılıklı olarak birbirimizden hoşlanmıyoruz ve ben onların yüzünü 1 dakika görmeye bile tahammül edemiyorum artık.

Onlar hayatımda olmasın istiyorum, bunun için illa ki boşanmak mı lazım. Yoksa onlar biricik oğullarıyla istedikleri gibi görüşsünler ben yokmuş gibi mi davranayım?

İstemiyorum ya istemiyorumm nefret ediyorum hepsinden de Ömür boyu istesem de istemesem de onları görmeye mecbur muyum söyler misiniz
Ben olsam aman ne katlancan kı derım ama annaneme sordum da bana dıcegı seyınbılıorm

Sen sen ol kıbarlıgını elden bırakma gun gelır allah ınsan basına bır sey verır ıyı veya kotu yaptıklarından onlar utansın der kıııııı onlar senın buyugun sorun ne olursa olsun su bır gercek et tırnaktan ayrılmaz

Gorussun gorussunler yanı sewmeslersede sewmesınler sen gelın olarak yapan gerekenı yap onlar ılerde utansın belkı bugun bole ama yarın ne getırcegı bellı olmaz

Onlar hiç bişey yapmamama rağmen beni sevmiyor, bense bana yaşattıklarından dolayı onlardan nefret ediyorum.

Eşimi de enayi gibi kullanıyorlar, ben durumu farkettirmeye çalıştıkça benimle ailesi yüzünden kavga ediyor laf söylettirmiyor onlara...

Kısacası eşimin ailesi ve ben karşılıklı olarak birbirimizden hoşlanmıyoruz ve ben onların yüzünü 1 dakika görmeye bile tahammül edemiyorum artık.

Onlar hayatımda olmasın istiyorum, bunun için illa ki boşanmak mı lazım. Yoksa onlar biricik oğullarıyla istedikleri gibi görüşsünler ben yokmuş gibi mi davranayım?

İstemiyorum ya istemiyorumm nefret ediyorum hepsinden de Ömür boyu istesem de istemesem de onları görmeye mecbur muyum söyler misiniz

Benim tavsiyem eşinizi karşınıza alın, suclayıcı olmayan bir dille kalp kırıklıgınızı dile getirin.
benim kayınpederim bana sırf onlarla aynı milletten değilim diye ş.llık, k..şar gibi lafları söylemişti, kocama aptal aptal mesajlar çekmişti " hemen o k..arıdan ayrılıyorsun yamanacak yer arıyor" diye...
eşimin halası bana köyden şehre indim de kocamla evlenince adam oldum muamelesi yapmıştı hem de benim evimde...
ne oldu anlatayım : eşimle konustum, onu yanımda zorla tutmadıgımı kimsenin bana hakaret etme hakkı olmadıgını kırıldıgımı ve omrum boyunca asla ve katha ne babasını ne de halasını sevmeyecegimi söyledim.
hatta halasının hakaretlerinden sonra aglama krizine girmiştim kimse benim karakterime, onuruma laf edemez diye, o haftasonu kocam halasına gidip beni tanımadan etmeden yargıladıgı için gitti konuştu. sonucta defalarca oturmaya cagırdılar, ettiler hiç gitmedim gitmeyi de düşünmüyorum ha evime gelenin basımın üstünde de yeri var saygısızlık etmem ama kişiliğimi de ezdirmem. babası şimdi yaptıklarına pişman, kayınvalidem de arkamda durdu bu süreçte simdi terbiyesizliğinden pişman
eşiniz arkanızda ise hiç sıkıntı yapmayın, dik durun emin olun onlar cark edicekler.

eşinin ailesi ile aranızda ne yaşandı bilmiyorum ama mümkün olduğunca asla gitmem görüşmem deme az görüş mesafeli ol ama bağını koparma derim ben erkeğin bu şekilde arada kaldığı evliliklerin çok sağlıklı yürümediğini düşünüyorum kırgınlığın kızgınlığın çoksa bir müddet görüşme eşine de söyle ama asla görüşmem deme biraz zamana bırak belki onlarda yaptıklarından pişman olurlar:31:

Back
X