Kayın densizi sinir bozucu insan

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
551
53
Arkadaşlar az önce kahvaltı yapıyorduk eşim ve çocuğumla kaynım burdan geçiyormuş bize uğradı oda bizle kahvaltı etti neyse biz daha 4 yıllık evliyiz 1 çocuğumuz var eşim 36 ben 26 yaşındayım.. Neyse kaynımın eşi hamile 5.çocuğa şuan doğurdu doğuracak bu aralar sofranın başında demezmi sizde bi çocuk yapın yoksa büyümez bu çocuk iki safa bakarak dedi normalde de dengesiz kendini çok bilmiş sanıyor bu lafı demesine sinir oldum önemli olan çocuk değil ona iyi bir gelecek vermek ve hayırlısını istemek dedim eşim iyi niyetli tamam ama ben onlara hiç çulumu yırttırmam ezdirmem o kişilikte bi insanım niye saf dedi çok gıcığma gitti

Kendisi bu devirde 5.çocuğu yaparken çok mu zeki zannediyormuş kendini?
Madem o sizin yatak odanıza karışıyor sizde bebek doğduğunda eşine bir doğum kontrol hapı hediye edin sonra "belli ki varlığından haberiniz yok ihihihi." diyip gülün.

Şu devirde beş çocuk yapan da millete akıl dağıtmasa keşke ya

Kibarca güzel demişsiniz devam ederse daha sert cevaplar verin. Kocanız böyle bi zihniyetle yetiştiyse he deyip geçmeye alışmıştır siz verin cevabınızı. Hadsiz adam.

Acaba öyle bir tabir mi var da öyle konuştu ..Belki kendince espiri yapmak istedi.

Tabi kendinizi korumanız ve çocukla ilgili görüşünüz çok doğru.

Nerede yaşıyorlar?

Hayır çocuk yapmamıza ne karışıyor güya çocuk yalnız büyüyormuş sadece bizi iki safı görüyormuş

Onlar ailece dengesiz bi değişik gözleri yüksekte ne yaptığını bilmeyen ama çok bilgili gibi davranan kişiler

Hayır çocuk yapmamıza ne karışıyor güya çocuk yalnız büyüyormuş sadece bizi iki safı görüyormuş

amannn

bunu çoğu kişi diyor bu ülkede

ahhh yazık yavrum, ana baba dışında kimseyi bilmiyor

bir kardeşi bile yok vs vs

adamın tıyneti ortada, 5 çocuk diyorsunuz

ne umursuyorsunuz onu

bir de eğer çocuğunuz biraz nazlı, yemek seçici vs ise siz de ana baba ay onu ye bunu ye vs modunda iseniz demiştir

umursamayın

lakin bu cümleleri hemen çocuk yapmamıza ne karışıyor olarak algılamayın yani onunki boş öneri işte

her evlenene çocuk ne zaman diye soruluyor klasik konuşma

Onlar ailece dengesiz bi değişik gözleri yüksekte ne yaptığını bilmeyen ama çok bilgili gibi davranan kişiler
5 çocuk yapmalarından nasıl birileri oldukları belli. Siz yine de bir doğum kontrol hapı takdim edin, belli ki hayatlarında hiç görmemişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…