Hayır çocuk yapmamıza ne karışıyor güya çocuk yalnız büyüyormuş sadece bizi iki safı görüyormuşHahaha
Ay çok güldüm sinir olduğunuz şeye.
Bunlar küçük meseleler bence.
Kafa yapınız uyuşmuyor belli.
Saf bazen salak anlamında bazen aşırı iyi niyetli, dünyadan habersiz anlamındadır.
Bu kadar takmayın bence. :)
Keşke o an aklıma gelseydiSen de biz iki saf olarak meydanı senin gibi yüksek zekalı sananlara bıraktık, deseydin.
Onlar ailece dengesiz bi değişik gözleri yüksekte ne yaptığını bilmeyen ama çok bilgili gibi davranan kişilerKendisi bu devirde 5.çocuğu yaparken çok mu zeki zannediyormuş kendini?
Madem o sizin yatak odanıza karışıyor sizde bebek doğduğunda eşine bir doğum kontrol hapı hediye edin sonra "belli ki varlığından haberiniz yok ihihihi." diyip gülün.
Bende doğurmak değil gelecek vermek önemli dedimsenin 5 çocuğun nasıl büyüyor öyleyse deseydin
hadsizmiş gerçekten
Hayır çocuk yapmamıza ne karışıyor güya çocuk yalnız büyüyormuş sadece bizi iki safı görüyormuş
Nasıl sinir oldum5 cocuga acidim zaten cocugu anne baba degil kardesler buyutur zekaye gel
5 çocuk yapmalarından nasıl birileri oldukları belli. Siz yine de bir doğum kontrol hapı takdim edin, belli ki hayatlarında hiç görmemişler.Onlar ailece dengesiz bi değişik gözleri yüksekte ne yaptığını bilmeyen ama çok bilgili gibi davranan kişiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?