Kayın densizi sinir bozucu insan

Birinci Çocuğu yaparken yada yapmaya çalışırken zaten çevreden "bir çocuk yapsana" diye konuşanların stresini ayrı çekiyoruz.
Biri yapmışsınız şimdi 2. Yi yapsana diye direten zihniyet yoksunu insanlardan uzak durun. Sanki kendisi bakacak.
O insanlar Huzursuzluktan başka birşey vermezler.

Şu devirde beş çocuk yapan da millete akıl dağıtmasa keşke ya🤦🏻‍♀️

Kibarca güzel demişsiniz devam ederse daha sert cevaplar verin. Kocanız böyle bi zihniyetle yetiştiyse he deyip geçmeye alışmıştır siz verin cevabınızı. Hadsiz adam.
Eşim densizlik kesinlikle yapmıyor o kadar farklılar ki anlatamam

Arkadaşlar az önce kahvaltı yapıyorduk eşim ve çocuğumla kaynım burdan geçiyormuş bize uğradı oda bizle kahvaltı etti neyse biz daha 4 yıllık evliyiz 1 çocuğumuz var eşim 36 ben 26 yaşındayım.. Neyse kaynımın eşi hamile 5.çocuğa şuan doğurdu doğuracak bu aralar sofranın başında demezmi sizde bi çocuk yapın yoksa büyümez bu çocuk iki safa bakarak dedi normalde de dengesiz kendini çok bilmiş sanıyor bu lafı demesine sinir oldum önemli olan çocuk değil ona iyi bir gelecek vermek ve hayırlısını istemek dedim eşim iyi niyetli tamam ama ben onlara hiç çulumu yırttırmam ezdirmem o kişilikte bi insanım niye saf dedi çok gıcığma gitti
Desene 5. çocukla kendini üstün zekalı olduğunu sanıyor 😅 ben biraz yırtığım ya bazen çok sinir olunca lafımı sözümü bilmem pat diye çıkar ağzımdan hiç de pişman olmam ve ben aynen şunu derdim;
-Akıl dediğin kafada bulunuyor saflık ölçme derecesini başka organda arama.

amannn

bunu çoğu kişi diyor bu ülkede

ahhh yazık yavrum, ana baba dışında kimseyi bilmiyor

bir kardeşi bile yok vs vs

adamın tıyneti ortada, 5 çocuk diyorsunuz

ne umursuyorsunuz onu

bir de eğer çocuğunuz biraz nazlı, yemek seçici vs ise siz de ana baba ay onu ye bunu ye vs modunda iseniz demiştir

umursamayın

lakin bu cümleleri hemen çocuk yapmamıza ne karışıyor olarak algılamayın yani onunki boş öneri işte

her evlenene çocuk ne zaman diye soruluyor klasik konuşma
Saçmaladı tamamen bu konulara girerek sonuçta ona soracak değiliz

Desene 5. çocukla kendini üstün zekalı olduğunu sanıyor 😅 ben biraz yırtığım ya bazen çok sinir olunca lafımı sözümü bilmem pat diye çıkar ağzımdan hiç de pişman olmam ve ben aynen şunu derdim;
-Akıl dediğin kafada bulunuyor saflık ölçme derecesini başka organda arama.
👍👍👍

Birinci Çocuğu yaparken yada yapmaya çalışırken zaten çevreden "bir çocuk yapsana" diye konuşanların stresini ayrı çekiyoruz.
Biri yapmışsınız şimdi 2. Yi yapsana diye direten zihniyet yoksunu insanlardan uzak durun. Sanki kendisi bakacak.
O insanlar Huzursuzluktan başka birşey vermezler.
Aynen sadece konuştuklarını kendilerini yüksek zekalı sanıyorlar

Acaba öyle bir tabir mi var da öyle konuştu ..Belki kendince espiri yapmak istedi.

Tabi kendinizi korumanız ve çocukla ilgili görüşünüz çok doğru.
Böyle bir espri var ise bile denmeyecek ortam ve dememesi gereken insan ayıp denen bişey var

Arkadaşlar az önce kahvaltı yapıyorduk eşim ve çocuğumla kaynım burdan geçiyormuş bize uğradı oda bizle kahvaltı etti neyse biz daha 4 yıllık evliyiz 1 çocuğumuz var eşim 36 ben 26 yaşındayım.. Neyse kaynımın eşi hamile 5.çocuğa şuan doğurdu doğuracak bu aralar sofranın başında demezmi sizde bi çocuk yapın yoksa büyümez bu çocuk iki safa bakarak dedi normalde de dengesiz kendini çok bilmiş sanıyor bu lafı demesine sinir oldum önemli olan çocuk değil ona iyi bir gelecek vermek ve hayırlısını istemek dedim eşim iyi niyetli tamam ama ben onlara hiç çulumu yırttırmam ezdirmem o kişilikte bi insanım niye saf dedi çok gıcığma gitti
😂 bu kadar alıngan olmayın yaa belki şaka maksatlı demiştir saf safoz saftirik falan arada bizler şakalaşırız öyle belki o da o maksatla demiştir.. Yoksa ona ne ki sizin çoğunuzdan.. Ben olsam ona alınmaz ve de kızmazdım takmayın kafanıza boşverin o da öyle bir insan demek ki..kötü niyetli bir insansa tabi siz daha iyi bilirsiniz ben kendimce bir yorum yaptım.., 😊

😂 bu kadar alıngan olmayın yaa belki şaka maksatlı demiştir saf safoz saftirik falan arada bizler şakalaşırız öyle belki o da o maksatla demiştir.. Yoksa ona ne ki sizin çoğunuzdan.. Ben olsam ona alınmaz ve de kızmazdım takmayın kafanıza boşverin o da öyle bir insan demek ki..kötü niyetli bir insansa tabi siz daha iyi bilirsiniz ben kendimce bir yorum yaptım.., 😊
Şaka zaten biliyorum çocuk tek büyüyor sadece evde pandemiden dolayı dışarı pek çıkmıyoruz oda yanına kardeşi olsun iki safa bakarak büyümesin sadece sizi görüyor anlamında

Şaka zaten biliyorum çocuk tek büyüyor sadece evde pandemiden dolayı dışarı pek çıkmıyoruz oda yanına kardeşi olsun iki safa bakarak büyümesin sadece sizi görüyor anlamında
Sanane deseydiniz.. Kendinizi sinir etmeknyerine onu sinir etseydiniz keşke.

Saf derken ? diye sorsaydınız

Şu devirde 5 çocuk yapan bir adamdan akıl alacak kadar saf değiliz deseydiniz. 😅 Takılmayın gerçekten. He he öyle diyip hayatınıza devam edin.

Maasallah sude bayağı gerizekalı salakmissinizki 5.yapma ihtiyacı duymussunuz deseydun🤣

Back
X