Merhabaa. Dertlesecek ve yasadiklarimi anlatacak kimsem olmadigi icin bugun uye oldum. 21 yasindayim ve bir yillik evliyim.universitede 3.sinifa gecmisken esimin ailesi okulumu dondurttu hatta onlara gore kaydimi almam gerekiodu ama ben dondurdum esim devam edersin dedi. Amaclari cocuk dogurmammis o yuzden okulumu dondrtmuslar hamile gitmeyeyim die benim haberim bile yok.Esimin ailesi 65 yaslarinda buyuzden bana surekli torun baskisi yapiyorlar . Bide altli ustlu oturuyoruz onlarla.yukarda anne babasi ve kizlari altta biz.(bu tamamen basli basina bi sorun ).esim ise gidince yada yalniz bulduklarinda hemenyukari cagirip karsilarina oturtup cocuk sruyolar. Biz istemiyoruz esimle ama gecen annesi bana bu yasta bi torunu cok goren insanlara hakkimi helal etmem dedi. Kendi ailem benimle gorusmedikleri icin baska kimsem yok gidecek yerimde. Babasi bu caresizligimi bildigi halde beni kapinin onune koymak,defterimi durmekle tehtit edio. Esimi cok cook seviyorum ama buna dayanamiyorum.gun icinde olan olaylari anlatmaya kalktigimda hemen kiziyor ailesini kotuluyorrmusum olarak algiliyor ve susturuyor,kiziyor bana. Sucu bnde buluyor. Ben cikariyormusum surekli sorunlari. Ama yinede okul konusunda beni destekliyor hatta ailesine bile savunuyor okuyacak die.
Uzerimde cok baski var nasil davranacagimi bilmiyorum cok kizgin ve kirginim..