• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayin pederden ve kayinvalideden cocuk yap baskisi ve tehti

Seninle tehdit ederek evlenen adamın daha önce sırf yardım için 1 aylığına biriyle evlendiğine inanıyor musun, neymiş kız bişeyler yapmış buda yardım etmiş, ne malum kıza kendinin birsey yapmayıp sonra da zorla evlenmediği, kızın ancak 1 ay dayanıp bundan ayrılmadığı ne malum, sen ciddi safsın

Bence eşiniz sizin gibi genç ve fazla söz dinleyen birisini bulmuş bırakmak istemiyor ailesini de seni de idare ediyor,yani sizi sevmiyor.

Sizi ise anlamıyorum eğitimli ve kendi ayakları üzerinde duran bir bayan olup ÖZGÜR olabilecekken böyle birisinin kölesi olmayı kader olarak görüyorsunuz.

Kader değil sizin seçiminiz ve hayatınızı yine siz değiştirebilirsiniz

Seninle tehdit ederek evlenen adamın daha önce sırf yardım için 1 aylığına biriyle evlendiğine inanıyor musun, neymiş kız bişeyler yapmış buda yardım etmiş, ne malum kıza kendinin birsey yapmayıp sonra da zorla evlenmediği, kızın ancak 1 ay dayanıp bundan ayrılmadığı ne malum, sen ciddi safsın
Biraz var saflik aynen ama kotu dusunmek istemedim hayatimda yeteri kadar kotu sey varken

Yazdıklarını okudukça üzüldüm.Daha genceciksin eşin 38 yaşındaymış.Eşin de küçük sanmıştım,herhalde o yüzden babasının yanında demiştim ama değilmiş.
Sen bence ailenin elini ayağını öp,onlarla barış.Bana kalsa evi terket,boşan derim.Bu şekilde ömür geçmez.Ömür diyorum bak 1 sene 2 sene değil.Hiç eşimi seviyorum deme.Nasılsa bu gidişle 1-2 sene sonra eşinden nefret edeceksin.
Çoluk çocuk olmadan,okula ilgini kaybetmeden evine dön,eğitimini tamamla.

Bence eşiniz sizin gibi genç ve fazla söz dinleyen birisini bulmuş bırakmak istemiyor ailesini de seni de idare ediyor,yani sizi sevmiyor.

Sizi ise anlamıyorum eğitimli ve kendi ayakları üzerinde duran bir bayan olup ÖZGÜR olabilecekken böyle birisinin kölesi olmayı kader olarak görüyorsunuz.

Kader değil sizin seçiminiz ve hayatınızı yine siz değiştirebilirsiniz
Napmaliyim peki sbenden nefret eden doven oluyor olsam bile gormeye gelmeyecek olan sozde aile ! memi doneyim daha once yaptim zaten bunu. Evi terk mi edeyim ya sonra banklarda mi yatayim sonra zaten ordan ne olacagi malum. Ordan demesi kolay benim gidecek hivbir yerim altarnetifim yok tek carem okumk ve para kazanmak.

Napmaliyim peki sbenden nefret eden doven oluyor olsam bile gormeye gelmeyecek olan sozde aile ! memi doneyim daha once yaptim zaten bunu. Evi terk mi edeyim ya sonra banklarda mi yatayim sonra zaten ordan ne olacagi malum. Ordan demesi kolay benim gidecek hivbir yerim altarnetifim yok tek carem okumk ve para kazanmak.
Bu okulu bitirip hem kendi ailemi hmde bu aileyi utandiracam. Nasil olsa param olunca daha once yorumlarda dedikleri gibi restimi cekebilcem baska yere tasinabilcem . Su anda yapilabilecek en mantikli sey bu geliyor bna

Oncelikle çocuk ha diyince olmuyor benim görüşüm bence haklılar onların da torun sevmesi gerekiyo çocuktan zarar gelmez ilerde çok pişman olursun keşke daha önceden yapsaydim diye şimdi istemiyorsun ama ilerde istediğin zaman ya olmazsa ?

okumak ve para kazanmak
bahsettiğim bu zaten sonra kendi ayaklarınız üzerinde durunca da ayrılırsınız, evet aileniz yanınızda olsaydı daha iyi olurdu ama çocuk yapmayıp okuyarak da kendi kaderinizi değiştirebilirsiniz.Bu evliliğin sizi mutlu etmeyeceği açık o yüzden baskılara biraz daha direnip eğitiminize devam etmeniz ve sonra ise ayrılmanız gerektiğini düşünüyorum

Oncelikle çocuk ha diyince olmuyor benim görüşüm bence haklılar onların da torun sevmesi gerekiyo çocuktan zarar gelmez ilerde çok pişman olursun keşke daha önceden yapsaydim diye şimdi istemiyorsun ama ilerde istediğin zaman ya olmazsa ?
Bu mantikla ilerde ya olmazsa die herkes cocuk yapsin o zman .bu mantik yanlis geldi bna eger ilerde olmazsada rabbimin taktiri buymus derim bu kadar

Bu mantikla ilerde ya olmazsa die herkes cocuk yapsin o zman .bu mantik yanlis geldi bna eger ilerde olmazsada rabbimin taktiri buymus derim bu kadar
Niçin evlilik yapıyorsun gezip tozup eğlenmek için mi ? Tabiki de coluk çocuğa karışmak için kusura bakma tatlım ben karşıyım evlenipte çocuk istemiyorum diyenlere o zaman evlenmiceksin arkadaşım :anneadayı::KK46::KK20:

Biyerden bakinca yasli insanlar torun sevmek istiolar ne zman olcekleri belli degil falan die acima insanlik duygularo falan sonrda vazgeciom banane ya tek ogullari yokki kizi dogursun onlar olmeden torun sevecek die bn 21 yasimda cocukken cocuk mu yapayim diom zatwn kimin erken olecegi belli olmaz bu psikolojiyle pek uzun yasamam zaten sarisin olan saclarom stresten tek tek agardi zaten bu yasta sacimi boyamak zorunda kalacam yakinda. Icimde bole bi savas var iste

Niçin evlilik yapıyorsun gezip tozup eğlenmek için mi ? Tabiki de coluk çocuğa karışmak için kusura bakma tatlım ben karşıyım evlenipte çocuk istemiyorum diyenlere o zaman evlenmiceksin arkadaşım :anneadayı::KK46::KK20:
Istemiyorum demediki konu sahibi.daha 21 okul bitmemis ev desen kendine ait yok kovasinin işi bile babasiLa bu sarlarda cocuk yapilmaz. Hem kine ne benun yatak odamdan ayip bile kv zirt pirt baski yaomasi

Sonrada kadinlar neden 2 plana atiliyor neden makine gibi goruluyor hatta sonrada neden olduruluyor dmi ama ?

Istemiyorum demediki konu sahibi.daha 21 okul bitmemis ev desen kendine ait yok kovasinin işi bile babasiLa bu sarlarda cocuk yapilmaz. Hem kine ne benun yatak odamdan ayip bile kv zirt pirt baski yaomasi
Bana bide yalandan hic hoslanmam bak silerim falann dio , ellerini havaya kaldirip bole elustunde tuttugum gbi pat diye yere atmasinida bilirim falan dior korunuyormusunuz die sorunca dogru cevabi vermezsem die

Ya
Sonrada kadinlar neden 2 plana atiliyor neden makine gibi goruluyor hatta sonrada neden olduruluyor dmi ama ?
Neden böyle düşünüyorsun ki ? Sen kendini makina gibi mi goruyorsn

Valla kusura bakma simdi okudum 38 yasindaymis cok buyuk yas farki var cocuk isemiyor diyirsun eşin işi ayrqi olmadigu icin.kusura bakma ama 40 yaşina gelmiş daha evi yok babasin dükkaninda calisiyor illerdede hic birsey degismez.bence aklin varsa cocuk olmadan boşan

Bana bide yalandan hic hoslanmam bak silerim falann dio , ellerini havaya kaldirip bole elustunde tuttugum gbi pat diye yere atmasinida bilirim falan dior korunuyormusunuz die sorunca dogru cevabi vermezsem die
Ya kv dene ne korunup korunmamamdan ayip özel mahrem diye birsey var . Senin kocanda iş yok sende hatta etmisin 38 yasindaki adamla evlenmekle.okulunu bitir kendi yasinda gore birini bulsaydin derdi neydi...

Back
X