Kayın sorunsalı

Bu işe de hastayım gerçekten
Beğenenlere de tek tek soruyor musunuz neden beğendin diye?

Eşine çıtlat diyerek iki kardeşin arasının açılmasına vesile olacağınız için beğenmedim
Çünkü adamın bir suçu yok aslında
Tek taraflı değil en azından
O zaman kaynı da kardeşine çıtlatsın eşin beni ziyarete gelmedi diye
Herkes birbirini şikayet etsin
Eşine çıtşak dediğim bu durumdan bahset engellediğinden falan 🤦‍♀️

Eşine çıtşak dediğim bu durumdan bahset engellediğinden falan 🤦‍♀️
Ya en nihayetinde amaç beğenmedime basmaksa gidin en baştan ilk mesaja basın geçelim işte
Yalandan açıklama filan istiyorsunuz
Sonuç yine beğenmedime basacaksınız
Valla açıklamama yazık 😂

Ya en nihayetinde amaç beğenmedime basmaksa gidin en baştan ilk mesaja basın geçelim işte
Yalandan açıklama filan istiyorsunuz
Sonuç yine beğenmedime basacaksınız
Valla açıklamama yazık 😂
Açıkcası kendimi yormak istemiyorum iyi günler ben münakaşa etmek istemiyorum kendi fikirleriniz ve size iyi günler dilerim

Eşimle 7 yil çıktık evlendik şuan 2 yıllık evliyiz. Eşimin bi abisi iki kiz kardeşi var. Abisiyle başından beri yildizimiz barışmıyor birbirimizi idare ediyoruz nadiren ayni ortama giriyorduk kendisi başka bir sehirde hemşir. Geldiginde herkes önünde arkasında ilgili alakalı eşimde dahil. Bu en son geldiğinde 1 hafta 10 gün kaldı ne hosgeldine ne güle güleye gitmedim gebelikten dolayı kendimi iyi hissetmiyorum sürekli migdem bulaniyodu. Ki kendisinide sevmiyorum Allah biliyor ben ilk cocugumu düşürdüğümde kayın olarak arayio bi geçmişolsun demesini beklerdim sonucta ikk cocuktu ve sevincimizle üzüntümüzü bi arada yaşadık. Eşimle görüştü ama beni arayabilirdi düşman dglz aramzda bisey geçmedi. Neyse bugün bakiorum instagramdan beni engellemiş. Whatsap durumlarimada uzun zmndir bakmio nomu sildi sanırım niye bilmiyorum anlam veremedim sizce böyle birine nasıl davranılmalı. Eşime bu durumu söylemeli miyim
Hamilelik başına vurmuş sanırım bunu nie dert ediyorsun ki ayrıca sorun sende adamda değil kocadan beklentini ondan bekleme!
Elti olsa neyse görümce de neyse kayın ne alaka
Uzun yoldan gelen o hamileligini baha edip gitmeyen sensin en azından arasaydin

Ben sana artık ciddi üzülmeye başladım hemşerim. Bak kaynına bak kaynanana, bak görümceye. Bak dayılara yengelere. İnsanların sana olan davranışları, kocanın sana verdiği değerin miktarı doğrultusunda şekilleniyor; hala anlamadın mı?

Ben sana artık ciddi üzülmeye başladım hemşerim. Bak kaynına bak kaynanana, bak görümceye. Bak dayılara yengelere. İnsanların sana olan davranışları, kocanın sana verdiği değerin miktarı doğrultusunda şekilleniyor; hala anlamadın mı?
Anlasa bu konu açılır mıydı? :D

Haklısınız olay bukadar basit aslında.
konu sahibi kocasındaki değersizliğini kabullenmek istemediği için ona buna sarıyor. Kocası ona hiç değer vermiyor o ise dünya onun etrafında dönecek diye triplere giriyor

Kadın kadını erkek erkeği arayacak durumu değil bu,usül adap gibi düşünün.Eşimin kardeşi geçen ay varikosel ameliyatı oldu mesela,onu değil eltiyi aradım geçmiş diye.Ne diyim arayıp adama p.pin nasıl oldu mu diyim🤷‍♀️
Ahahahahahah, evet aynen öyle. Düşük yaptı diye kayın aramaz, tuhaf kaçar. Karaciğerinden parça aldırsa arardı belki.

Sizin onu bu kadar takmanizda ilginc kimsemi kalmadi yada niye takiyorsunuzki biz takacaksak oo cok kisi var bunu skrun haline getirip hemi deburdan paylasiyoruz bunun ne sorunsali olabilir ki o kim ki dis kapinin dis mandali ne önemi var oda böyle cok mu önemli.

Ne dememizi bekliyor ki kayın sana asik mi ondan mi yapiyor yildiziniz barismiyor iste herkes iyi anlasmak zorundami karakter meselesi kimse kimseden hoslanmak zorunda degil.Seni sevmesin ya önemi yok olmasinda eşine bak yeterli anneside seni sevmeye bilir kimse kimseyi sevmek zorunda degil bosver

Yıllaaar yıllar önce ( 20-25 sene) kuzenimin sabah erkenden bizde olduğunu gören babam hayırdır bir şey mi var diye sorunca, yengemin doğuma gittiğini söyledik. Babam da büyük bir şok içinde o hamile miydi dedi😂😂😂😂 hala anlatıp güldüğümüz bir meseledir bu. Erkeklerin pek de umrunda değil böyle mevzular, tabi babamınki aşırı ama görmemiş demek ki adam😂
Babanız ne kadar ilgisiz ise bu konularla 😂😂

Back
X