- 24 Ağustos 2020
- 3.084
- 7.825
- 108
Dayısının eşi istemediği halde zorla orada kalan biri vardı omuBu üye o mu?
Bu kez konusuna dayı evi yazmadığı için kaçırmışım
Üye isimlerini hiç aklımda tutamıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dayısının eşi istemediği halde zorla orada kalan biri vardı omuBu üye o mu?
Bu kez konusuna dayı evi yazmadığı için kaçırmışım
Üye isimlerini hiç aklımda tutamıyorum![]()
beklemedim. Bizde erkekler boyle durumlarda aramazBizde hastalikta bile aranir birbirine gidip gelinir kaldi ki cocuk kaybı. Cok üzücü bi durum. Adet olunca kadin çekinir evet konusamsz. Aile anlar soramaz baba fln. Ama bu öyle bseydgl babanızın aramamasina gercekten cok sasirdim böyle üzücü anlarda insan daha çok ilgi alaka bekler
Üff nedir beklediğin cevap anlamadım, verilen cevapların hiçbiri tatmin etmemiş belli ki duymak istediğin cevap başka.
Bence kaynın sana aşık, duygularının yanlış olduğunun farkında o yüzden seni görmezden geliyor .
Ben konuyu okurken kendi kaynımla herhangi bir sosyal platformdan takipleşmediğimizi fark ettim.Bana konu sahibinin farklı takıntısı varmış gibi geldi asıl. Kaynımın durumlarıma herkesten önce baktığına neden dikkat edeyim ki? Ya da düşük yaptım beni aramadı tribi nedir? Her şeyi geçtim durduk yere bir insan niye kaynımı sevmiyorum der. Bana hiç normal gelmedi iki taraf da.
Evet oymuşDayısının eşi istemediği halde zorla orada kalan biri vardı omu![]()
Adam gebeliğiniz kötü geçse ne yapacak gerçekten?Engellemek fazla deil mi sonuçta gebeyim belki gebeligim kotu geciyo nihayetinde herkesin bir dgl. Kardesinin karısıyım engelleyerek herseyi bi kerede kesti
Valla benim hamileliğimi kaynım nerdeyse 10. Haftada öğrendiDüşük yapınca kayın neden arasın ki. Çok anlamsız değil mi. Eşinizi arayıp geçmiş olsun demiş işte.
Benimde hamileliklerim çok bulantılı geçti. Hastane dahi yattım bu konuda. Birşey yemeden çıkıp yarım saat oturabilirdiniz. Kusma problemi olmazdı böylece. Gitmemek için bahane aramışsınız.
Bir de gerçekten hikayeme kim baktı diye tek tek bakıyor musunuz
Ben haberi varmıydı yokmuydu bilmiyorum bile. İlk gebeliğim de boş gebelikten kürtaj oldum. Kaynımla da aram çok iyidir. Beni aramadı diye dertlenmedim hiç. Kardeşini aradı konuştu yeterli. Erkekler böyle mevzuları konuşmayı sevmezler ki. Yüz yüze gelince belki geçmiş olsun denilebilir ama arayıp sormadı diye küsmek garipValla benim hamileliğimi kaynım nerdeyse 10. Haftada öğrendi
Zaten keseydi, kalp atışıydı bilmem ne derken ancak o aralarda kesinleşiyor hamilelik
Regli geçer geçmez haber veriyor demek ki bazı insanlar
Şaşırdım
Bi de inşallah konu sahibi de kaynını arayıp hamileliğini paylaşmıştırBen haberi varmıydı yokmuydu bilmiyorum bile. İlk gebeliğim de boş gebelikten kürtaj oldum. Kaynımla da aram çok iyidir. Beni aramadı diye dertlenmedim hiç. Kardeşini aradı konuştu yeterli. Erkekler böyle mevzuları konuşmayı sevmezler ki. Yüz yüze gelince belki geçmiş olsun denilebilir ama arayıp sormadı diye küsmek garip
Yıllaaar yıllar önce ( 20-25 sene) kuzenimin sabah erkenden bizde olduğunu gören babam hayırdır bir şey mi var diye sorunca, yengemin doğuma gittiğini söyledik. Babam da büyük bir şok içinde o hamile miydi dediBen haberi varmıydı yokmuydu bilmiyorum bile. İlk gebeliğim de boş gebelikten kürtaj oldum. Kaynımla da aram çok iyidir. Beni aramadı diye dertlenmedim hiç. Kardeşini aradı konuştu yeterli. Erkekler böyle mevzuları konuşmayı sevmezler ki. Yüz yüze gelince belki geçmiş olsun denilebilir ama arayıp sormadı diye küsmek garip
Engellemek fazla deil mi sonuçta gebeyim belki gebeligim kotu geciyo nihayetinde herkesin bir dgl. Kardesinin karısıyım engelleyerek herseyi bi kerede kesti
Benim anladığım böyle abartılarak eş doldurulacakO da sizin kardeşinizin abisi. Siz bunu unutmuşsunuz karşı taraf neden hatırlasın? 10 gün benimle tek kelime etmeyen insanla ilişkimi babamın oğlu olsa keserim. Bulantı bahane siz görmek istemediğiniz için gitmediniz. Eşinize neyi söyleyeceksiniz onu da anlamadım. Ortada tek taraflı bir şey yok. Sevmiyormuşsunuz, anlaşamıyormuşsunuz işinize geleceğine acaba meseleyi nasıl büyütürüme uğraşıyorsunuz. Kaynım düşük yaptığımda arasın beklentisi aşırı saçma bu arada
İçine elti kaçmış onun ya da görümce bilemedim bir şey kaçmış orası kesinEşimle 7 yil çıktık evlendik şuan 2 yıllık evliyiz. Eşimin bi abisi iki kiz kardeşi var. Abisiyle başından beri yildizimiz barışmıyor birbirimizi idare ediyoruz nadiren ayni ortama giriyorduk kendisi başka bir sehirde hemşir. Geldiginde herkes önünde arkasında ilgili alakalı eşimde dahil. Bu en son geldiğinde 1 hafta 10 gün kaldı ne hosgeldine ne güle güleye gitmedim gebelikten dolayı kendimi iyi hissetmiyorum sürekli migdem bulaniyodu. Ki kendisinide sevmiyorum Allah biliyor ben ilk cocugumu düşürdüğümde kayın olarak arayio bi geçmişolsun demesini beklerdim sonucta ikk cocuktu ve sevincimizle üzüntümüzü bi arada yaşadık. Eşimle görüştü ama beni arayabilirdi düşman dglz aramzda bisey geçmedi. Neyse bugün bakiorum instagramdan beni engellemiş. Whatsap durumlarimada uzun zmndir bakmio nomu sildi sanırım niye bilmiyorum anlam veremedim sizce böyle birine nasıl davranılmalı. Eşime bu durumu söylemeli miyim
Benim anladığım böyle abartılarak eş doldurulacak
Böylece kayından tamamen kurtulunacak
Boşver hiç söyleme . Çok mu lazım olmasın muhabbeti . Ne kadar uzak o kadar iyiEşimle 7 yil çıktık evlendik şuan 2 yıllık evliyiz. Eşimin bi abisi iki kiz kardeşi var. Abisiyle başından beri yildizimiz barışmıyor birbirimizi idare ediyoruz nadiren ayni ortama giriyorduk kendisi başka bir sehirde hemşir. Geldiginde herkes önünde arkasında ilgili alakalı eşimde dahil. Bu en son geldiğinde 1 hafta 10 gün kaldı ne hosgeldine ne güle güleye gitmedim gebelikten dolayı kendimi iyi hissetmiyorum sürekli migdem bulaniyodu. Ki kendisinide sevmiyorum Allah biliyor ben ilk cocugumu düşürdüğümde kayın olarak arayio bi geçmişolsun demesini beklerdim sonucta ikk cocuktu ve sevincimizle üzüntümüzü bi arada yaşadık. Eşimle görüştü ama beni arayabilirdi düşman dglz aramzda bisey geçmedi. Neyse bugün bakiorum instagramdan beni engellemiş. Whatsap durumlarimada uzun zmndir bakmio nomu sildi sanırım niye bilmiyorum anlam veremedim sizce böyle birine nasıl davranılmalı. Eşime bu durumu söylemeli miyim