Kayın sorunsalı

Bizde hastalikta bile aranir birbirine gidip gelinir kaldi ki cocuk kaybı. Cok üzücü bi durum. Adet olunca kadin çekinir evet konusamsz. Aile anlar soramaz baba fln. Ama bu öyle bseydgl babanızın aramamasina gercekten cok sasirdim böyle üzücü anlarda insan daha çok ilgi alaka bekler
beklemedim. Bizde erkekler boyle durumlarda aramaz

Üff nedir beklediğin cevap anlamadım, verilen cevapların hiçbiri tatmin etmemiş belli ki duymak istediğin cevap başka.
Bence kaynın sana aşık, duygularının yanlış olduğunun farkında o yüzden seni görmezden geliyor .

Bana konu sahibinin farklı takıntısı varmış gibi geldi asıl. Kaynımın durumlarıma herkesten önce baktığına neden dikkat edeyim ki? Ya da düşük yaptım beni aramadı tribi nedir? Her şeyi geçtim durduk yere bir insan niye kaynımı sevmiyorum der. Bana hiç normal gelmedi iki taraf da.

Bana konu sahibinin farklı takıntısı varmış gibi geldi asıl. Kaynımın durumlarıma herkesten önce baktığına neden dikkat edeyim ki? Ya da düşük yaptım beni aramadı tribi nedir? Her şeyi geçtim durduk yere bir insan niye kaynımı sevmiyorum der. Bana hiç normal gelmedi iki taraf da.
Ben konuyu okurken kendi kaynımla herhangi bir sosyal platformdan takipleşmediğimizi fark ettim.
Aramız da gayet iyidir, sürekli görüşürüz sohbet muhabbet.. demek ki takip olayı aklımıza gelmemiş.
Hiç anlam veremedim bu konuya diyeceğim ama önceki birkaç konusunu da burda bahsedilince hatırladım, zaten normal hayatları yok.

Engellemek fazla deil mi sonuçta gebeyim belki gebeligim kotu geciyo nihayetinde herkesin bir dgl. Kardesinin karısıyım engelleyerek herseyi bi kerede kesti
Adam gebeliğiniz kötü geçse ne yapacak gerçekten? 🙄
Duyduğum en ilginç beklenti valla
Ben de hamileyim
Kaynımla evliliğimizde toplamda konuşmuşluğum yok
Engellese fark etmezdim bile
Çünkü hiç iletişim gereği olmadı

Siz adamı sevmiyorsunuz
Adam sizi sevmiyor
Engelleyince mutlu olmanız gerekmez mi?
Sonuçta artık görüşmek zorunda değilsiniz
Acaba siz eşiniz de mi kardeşiyle görüşmesin istiyorsunuz?
Eşinizi onun için mi dolduracaksınız?

Ayrıca düşük durumunda erkek biri kadını aradığını ben duymadım hiç
Hamilelikte bile erkekler çok arayıp tebrik etmez
Genelde eşleri eder
Ne bileyim sizin halanızın, teyzenizin eşleri arayıp tebrik etti mi sizi gerçekten?

Düşük yapınca kayın neden arasın ki. Çok anlamsız değil mi. Eşinizi arayıp geçmiş olsun demiş işte.
Benimde hamileliklerim çok bulantılı geçti. Hastane dahi yattım bu konuda. Birşey yemeden çıkıp yarım saat oturabilirdiniz. Kusma problemi olmazdı böylece. Gitmemek için bahane aramışsınız.

Bir de gerçekten hikayeme kim baktı diye tek tek bakıyor musunuz

Düşük yapınca kayın neden arasın ki. Çok anlamsız değil mi. Eşinizi arayıp geçmiş olsun demiş işte.
Benimde hamileliklerim çok bulantılı geçti. Hastane dahi yattım bu konuda. Birşey yemeden çıkıp yarım saat oturabilirdiniz. Kusma problemi olmazdı böylece. Gitmemek için bahane aramışsınız.

Bir de gerçekten hikayeme kim baktı diye tek tek bakıyor musunuz
Valla benim hamileliğimi kaynım nerdeyse 10. Haftada öğrendi
Zaten keseydi, kalp atışıydı bilmem ne derken ancak o aralarda kesinleşiyor hamilelik
Regli geçer geçmez haber veriyor demek ki bazı insanlar
Şaşırdım

Valla benim hamileliğimi kaynım nerdeyse 10. Haftada öğrendi
Zaten keseydi, kalp atışıydı bilmem ne derken ancak o aralarda kesinleşiyor hamilelik
Regli geçer geçmez haber veriyor demek ki bazı insanlar
Şaşırdım
Ben haberi varmıydı yokmuydu bilmiyorum bile. İlk gebeliğim de boş gebelikten kürtaj oldum. Kaynımla da aram çok iyidir. Beni aramadı diye dertlenmedim hiç. Kardeşini aradı konuştu yeterli. Erkekler böyle mevzuları konuşmayı sevmezler ki. Yüz yüze gelince belki geçmiş olsun denilebilir ama arayıp sormadı diye küsmek garip

Ben haberi varmıydı yokmuydu bilmiyorum bile. İlk gebeliğim de boş gebelikten kürtaj oldum. Kaynımla da aram çok iyidir. Beni aramadı diye dertlenmedim hiç. Kardeşini aradı konuştu yeterli. Erkekler böyle mevzuları konuşmayı sevmezler ki. Yüz yüze gelince belki geçmiş olsun denilebilir ama arayıp sormadı diye küsmek garip
Bi de inşallah konu sahibi de kaynını arayıp hamileliğini paylaşmıştır
Belki adam da ona alındı
Sonuçta eşinin abisi
Öğrenir öğrenmez ona da söylesinler isterdi 🙄

Yıllaaar yıllar önce ( 20-25 sene) kuzenimin sabah erkenden bizde olduğunu gören babam hayırdır bir şey mi var diye sorunca, yengemin doğuma gittiğini söyledik. Babam da büyük bir şok içinde o hamile miydi dedi😂😂😂😂 hala anlatıp güldüğümüz bir meseledir bu. Erkeklerin pek de umrunda değil böyle mevzular, tabi babamınki aşırı ama görmemiş demek ki adam😂

Engellemek fazla deil mi sonuçta gebeyim belki gebeligim kotu geciyo nihayetinde herkesin bir dgl. Kardesinin karısıyım engelleyerek herseyi bi kerede kesti

O da sizin kardeşinizin abisi. Siz bunu unutmuşsunuz karşı taraf neden hatırlasın? 10 gün benimle tek kelime etmeyen insanla ilişkimi babamın oğlu olsa keserim. Bulantı bahane siz görmek istemediğiniz için gitmediniz. Eşinize neyi söyleyeceksiniz onu da anlamadım. Ortada tek taraflı bir şey yok. Sevmiyormuşsunuz, anlaşamıyormuşsunuz işinize geleceğine acaba meseleyi nasıl büyütürüme uğraşıyorsunuz. Kaynım düşük yaptığımda arasın beklentisi aşırı saçma bu arada

O da sizin kardeşinizin abisi. Siz bunu unutmuşsunuz karşı taraf neden hatırlasın? 10 gün benimle tek kelime etmeyen insanla ilişkimi babamın oğlu olsa keserim. Bulantı bahane siz görmek istemediğiniz için gitmediniz. Eşinize neyi söyleyeceksiniz onu da anlamadım. Ortada tek taraflı bir şey yok. Sevmiyormuşsunuz, anlaşamıyormuşsunuz işinize geleceğine acaba meseleyi nasıl büyütürüme uğraşıyorsunuz. Kaynım düşük yaptığımda arasın beklentisi aşırı saçma bu arada
Benim anladığım böyle abartılarak eş doldurulacak
Böylece kayından tamamen kurtulunacak

Eşimle 7 yil çıktık evlendik şuan 2 yıllık evliyiz. Eşimin bi abisi iki kiz kardeşi var. Abisiyle başından beri yildizimiz barışmıyor birbirimizi idare ediyoruz nadiren ayni ortama giriyorduk kendisi başka bir sehirde hemşir. Geldiginde herkes önünde arkasında ilgili alakalı eşimde dahil. Bu en son geldiğinde 1 hafta 10 gün kaldı ne hosgeldine ne güle güleye gitmedim gebelikten dolayı kendimi iyi hissetmiyorum sürekli migdem bulaniyodu. Ki kendisinide sevmiyorum Allah biliyor ben ilk cocugumu düşürdüğümde kayın olarak arayio bi geçmişolsun demesini beklerdim sonucta ikk cocuktu ve sevincimizle üzüntümüzü bi arada yaşadık. Eşimle görüştü ama beni arayabilirdi düşman dglz aramzda bisey geçmedi. Neyse bugün bakiorum instagramdan beni engellemiş. Whatsap durumlarimada uzun zmndir bakmio nomu sildi sanırım niye bilmiyorum anlam veremedim sizce böyle birine nasıl davranılmalı. Eşime bu durumu söylemeli miyim
İçine elti kaçmış onun ya da görümce bilemedim bir şey kaçmış orası kesin

Normal degil mi? Çok bile durmuş.
7 yil olacak evliyim instagramda, whatsappta eşimin koskoca ailesinden sadece 2 kişi var.
O da sizi sevmiyor belli ki niye ekli dursun veya baksin ki durunlariniza?

Bu kadar da dunya etrafimda dönsün, herkes benimle ilgilensin kafasinda olmayin ya dunya sizin ettafinizda dönmüyor.

Eşimle 7 yil çıktık evlendik şuan 2 yıllık evliyiz. Eşimin bi abisi iki kiz kardeşi var. Abisiyle başından beri yildizimiz barışmıyor birbirimizi idare ediyoruz nadiren ayni ortama giriyorduk kendisi başka bir sehirde hemşir. Geldiginde herkes önünde arkasında ilgili alakalı eşimde dahil. Bu en son geldiğinde 1 hafta 10 gün kaldı ne hosgeldine ne güle güleye gitmedim gebelikten dolayı kendimi iyi hissetmiyorum sürekli migdem bulaniyodu. Ki kendisinide sevmiyorum Allah biliyor ben ilk cocugumu düşürdüğümde kayın olarak arayio bi geçmişolsun demesini beklerdim sonucta ikk cocuktu ve sevincimizle üzüntümüzü bi arada yaşadık. Eşimle görüştü ama beni arayabilirdi düşman dglz aramzda bisey geçmedi. Neyse bugün bakiorum instagramdan beni engellemiş. Whatsap durumlarimada uzun zmndir bakmio nomu sildi sanırım niye bilmiyorum anlam veremedim sizce böyle birine nasıl davranılmalı. Eşime bu durumu söylemeli miyim
Boşver hiç söyleme . Çok mu lazım olmasın muhabbeti . Ne kadar uzak o kadar iyi

Tripkolik erkek modeli. Hiç çekilmez:)
Görmezlikten gelin. Farkında olduğunuzu bile bilmesin. Zaten eminim farkedilmek istiyordur.

Keşke eşimin tüm akrabaları engellese 😆
Haber alınamasın mesela bizden.
Nereye gittiğimizi gezdiğimizi içtiğimiz kahveyi görmesinler mesela.
İşte bi hayal :KK53:
Kayın da en son dert edeceğim şey olurdu herhalde.

İki kayınbiraderim var telefonları bile öylesine kayıtlı. Ne ararlar ne sorarlar. Ben de aramam sormam. En fazla abilerine acil ulaşacaklarsa ararlar beni o da altı yedi yılda iki kere anca olmuştur. Beklentileriniz abartılı boşverin uzak dursun, takılmayın

Back
X