Kayın valide ile yaşayanlar ??

Bir yasa çıkmalı iki aile bir arada oturamaz diye.
Şu erkek annelerinin bekarken umursamadigi oğulları evlenince duble değere biniyor..
Gelin fikri onlara oh işimizi görecek birisi çıktı mantığındalar.
Böyle ömür geçmez hayatınızın en güzel yılları heba olur gider esinize rest çekin başta mirin kırın etsede eşekler gibi kabul edecektir etmeyecekse elinizi hiç bir şeye surmeyin hizmetçi tutsunlar.

Bir yasa çıkmalı iki aile bir arada oturamaz diye.
Şu erkek annelerinin bekarken umursamadigi oğulları evlenince duble değere biniyor..
Gelin fikri onlara oh işimizi görecek birisi çıktı mantığındalar.
Böyle ömür geçmez hayatınızın en güzel yılları heba olur gider esinize rest çekin başta mirin kırın etsede eşekler gibi kabul edecektir etmeyecekse elinizi hiç bir şeye surmeyin hizmetçi tutsunlar.

Şu anda bende öyleyim elimi pek biseye sürmüyorum oda oğluna sanki çok şey yapıyor havasında sinirimden odaya kapattım kendimi

Siz de hasta numarasi yapin.
Basim agriyor, karnim agriyor vs vs diye hic bir ise elinizi surmeyin. Odanizda takilin. Ya da giyinin kusanin gezmeye gidin. Takma kv falan. Hizmet de etme sakin.

Esinle de gerekirse kavga et . Yine de evini ayir.

Özel olmazsa nasıl yaptı ablanız
Esine soyledi artik ayrilmak istiyorum hic ozelimiz kalmadi. Hep bana karisiyorlar ben boyle bir hayat istemiyorum dedi. Kocasi da cok anaci babaciydi. Hep şu zaman bu zaman diye oyaladi. Ama ablamin sabri kalmamisti. Kv desi devamli ugrasiyordu ablamla.
Disari ciksa hemen kv desinin yuzu dusuyordu. Laf sokuyordu. Yaptigi islere karisiyordu.

Neyse bakti ki eniste evi ayirmayi hic dusunmuyor. Ablam anladi oyaladigini, topladi esyalarini gitti babamin evine. 6 ay orda kaldi. Eside arada bir gelip gidiyordu ikna etmek icin. Ablam da dedi ya bosaniriz ya ayri eve cikariz.

Eniste de cocugundan ve ablamdan ayri kaldigi zamanda anladi ablami. Inadini kiramayacagini. Bir ev buldu ve ablami aldi.

Kv desi ve kp'i o gunden beri ablama küs.
Bir de babama cok kizdilar ablami niye evinde tutmus da kocasinin evine gondermemis diye. Ne komedi dimi. Cunku babamda ev tutmadan ablami gondermeye niyetli degildi.

Velhasil ayrildilar. Birkac aydir kafayi dinlio. Ne mutlu ona.

Tabi birkac sene birliktelikte ablamin yaptiklari hep unutuldu. Kizi hizmetci gibi kullandilar. Gezmeye bile gitse 2 saatte geleceksin diye baski yapiolardi. Simdi ozgur.

Ben evlilikte cok ozgurum. 9.5 yillik evliligimde esim suraya gidemezsin bile demedi. Birde kv de dicek!!!! Ben kaldiramam valla.

19 20 deiller belkide okul okuyup tecil ettrip ama devam edemeyp gidemeyenler var askere
Evlenmek şart mı? Kaç yaşına kadar tecil ettirebilir ki zaten? Eğer bedelli falan beklemiyorsa askerlik olmadan evliliğe karşıyım. Ondan sonra kocam askerde ben kaynanamdayım diye konu açıyorlar. Gitsin gelsin ondan sonra evlen çok mu zor?
Ayrıca ben 19-20 derken erkeğin değil kızın yaşını kastetmiştim.

Ev ev ustunde olmaz 4 sene iyi dayanmissiniz .Esinize direk soyleyince kabul etmeyeceğini dusunuyorsaniz ufak ufak isleyin .Ayri bir evimiz olsa sana kapiyi açınca istedigim gibi sarilabilsem ,istedigim kiyafeti giysem rahat rahat vs ...

Ya ben kafayı yiyeceğim neden kabul ediyosunuz böyle bişeyi baştan? Hem de hem anası hem babası! Aklınızı mı oynattınız yahu? gidip eşine diyeceksinki böyleyken böyle benim bu evde huzurum kalmadı bu zamana kadar hep senin için sabrettim ama artık içim kaldırmıyor ayrı eve çıkmadan mutlu olmamın imkanı yok çocuk da yapmam bilesin. Ciddiyetini ispat etmen gerekirse toplan git annenin babanın evine peşinden geliyo mu gelmiyo mu gelmiyorsa zaten o adamdan bi yol olmaz boşan gitsin

Baştan böyle olacağını tahmin etmemiştim çok farklı bir bir kadın vardı karşımda
Şimdi çok farklı bir kadın var vicdan azabı bile çektim boşu boşuna onun yüzünden

Baştan iyi olsaydı bile kabul etmemeliydiniz. Yatılı okul gibi yaşayacağınızı düşünmeliydiniz sonuçta. Bence artık ayrılmak isteseniz de kibarlıkla ya da güzellikle zor olur. Kimse rahatını bozmak istemez neyin eksik, neyi beğenmedin derler.

Merhaba hanımlar
Kayınvalidesiyle birlikte yaşayıp evini ayıranlar var mı ?Nasıl yaptınız

Ben de 4 yıldır birlikteyim 60li yaşlarda oldukları için basta kayınvalidem eşime yalandan hasta numaraları yapıyor acitasyon yapıyor o yokken çok farklı davranıyor uzun olmasın diye anlatmıyorum. . .
Ayrılmak istiyorum ama nasıl ikna etmeliyim eşimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Biliyorsan banada söyle gerçi ben hep alttan alttan söylüyorum ima ediyrm bakalım

Hemde nasıl düşkün işimi zorlayan da bu
düskünse anasiyla yasaymis. ne diye evleniyor? nasil rahat ediyordunuz sormasi ayip? Evde kvde kayinbaba varken cinsel ilikise banyoya kalma vs....Ben cocuklarimdan bile cekmiyorum aman duymasinlar diye evde anne baba olsa hic yapmam...özel hayat sart

Bende 1 buçuk yıllık evliyim. Evlenmez olaydım tam seninanlattigin gibi bi kv var başımda ama ne beteri . Eli belinde gezer sürekli oran buram ağrıyor allahım bir de suratsız ki sorma. benim kv tek var esim tek erkek kp de vefat etmis . Eşim desen ana kuzusu anasının kçnda dolanır annem hasta annem yapamaz annem öyle annem böyle der durur annesi hep haklıdır hastadır filan . Yalandan yaptığı o kadar çok şey var ki düşünün çöp atmak nedir ya dışarı çıkarken bir kere çöpü at anne dedim o ağır ben taşıyamam dedi benim aptl eşim de annesine hak verir o hasta edemez der. Şimdi soracaksınız niye aptl diyorsun çünkü hamilelik dönemimde risklerim oldu hiç bir iş yapamadım. Tahmin edin bakım kadın gibi evde bütün işleri kim yaptı? Eşim. Hem gitti işte çalıştı hem geldi evde çalıştı çamaşırından bulaştığına çayından temizliğine hatta sofra toplamasına çamaşır asıp kaldırmasına kadar yaptı . Sizce annelik böyle bir şey mi resmen oğlunu kullanıyor bizim ki de bunu görmüyor. soyleyincede o benim annem yaparım ona edemiyor kadıncağız diyor . Birde benim kv denecek neyse kaç yaşında biliyor musunuz 49 yaşında . Allah sorsun ona Ama herşey kocada bitiyor senin kocan benim ki gibiyse vay haline değişmez. Ben ne yaptıysam olmadı. Kv de tek ekonomik özgürlüğü de yok bi geliri de yok kp veya bi kaynım da yok kalmış başıma allah bana sabır versin ölümle birlikte anca bizde sorun biter .Sen şanslısın senin ki öyle değil ayrılma sebebin çok imkanıda varsa ne yap ne et en kısa zamanda ayrıl. Çekilecek dert değil valla eziyet . Keşke bana şimdiki aklımı ve gecem 2 yılımı verseler. Bu hayattaki tek güzel şeyim 2 haftalık olan miniğim . Oda istemeden oldu bende esim de istemedik ne ağladım neler neler. Ama şimdi iyi ki olmuş diyorum bari kızımla oyalanırım bunlardan bunaldim çünkü

Görümcem de senin hayatının benzerini yaşıyor sabah 8 de kv ve kp Nin evine gelir akşam yemeğini yer evi toparlar öyle çıkar bir de eltisi tabi o da aynı yani 3 aile aynı yerde görümcemin 3 çocuğu var işi zor köy yerindeler işleri misafirleri hiç bitmez ama şikayette edemez çünkü anası babası ağzını sen istedin biz seni vermicektik diyip ağzını kapatıyorlar işin zor bacım eşini ikna et ayrı eve çık

Esine soyledi artik ayrilmak istiyorum hic ozelimiz kalmadi. Hep bana karisiyorlar ben boyle bir hayat istemiyorum dedi. Kocasi da cok anaci babaciydi. Hep şu zaman bu zaman diye oyaladi. Ama ablamin sabri kalmamisti. Kv desi devamli ugrasiyordu ablamla.
Disari ciksa hemen kv desinin yuzu dusuyordu. Laf sokuyordu. Yaptigi islere karisiyordu.

Neyse bakti ki eniste evi ayirmayi hic dusunmuyor. Ablam anladi oyaladigini, topladi esyalarini gitti babamin evine. 6 ay orda kaldi. Eside arada bir gelip gidiyordu ikna etmek icin. Ablam da dedi ya bosaniriz ya ayri eve cikariz.

Eniste de cocugundan ve ablamdan ayri kaldigi zamanda anladi ablami. Inadini kiramayacagini. Bir ev buldu ve ablami aldi.

Kv desi ve kp'i o gunden beri ablama küs.
Bir de babama cok kizdilar ablami niye evinde tutmus da kocasinin evine gondermemis diye. Ne komedi dimi. Cunku babamda ev tutmadan ablami gondermeye niyetli degildi.

Velhasil ayrildilar. Birkac aydir kafayi dinlio. Ne mutlu ona.

Tabi birkac sene birliktelikte ablamin yaptiklari hep unutuldu. Kizi hizmetci gibi kullandilar. Gezmeye bile gitse 2 saatte geleceksin diye baski yapiolardi. Simdi ozgur.

Ben evlilikte cok ozgurum. 9.5 yillik evliligimde esim suraya gidemezsin bile demedi. Birde kv de dicek!!!! Ben kaldiramam valla.
Benimkide telefonda konusam kim o nereye gidiyorsun çalıştığım hastaneden arıyorlar ses erkek olunca doktor olduğuna inanmıyor sanki aldatiyormusum gibi imalarda bulunuyor sürekli göz hapsindeyim

Görümcem de senin hayatının benzerini yaşıyor sabah 8 de kv ve kp Nin evine gelir akşam yemeğini yer evi toparlar öyle çıkar bir de eltisi tabi o da aynı yani 3 aile aynı yerde görümcemin 3 çocuğu var işi zor köy yerindeler işleri misafirleri hiç bitmez ama şikayette edemez çünkü anası babası ağzını sen istedin biz seni vermicektik diyip ağzını kapatıyorlar işin zor bacım eşini ikna et ayrı eve çık
Canım oda kötü Allah yardımcısı olsun
Benimkiler eve geri dönsem asla bırakmaz bir daha koca evine o yüzden onlara bişey söyleyemedim

Benimkiler eve geri dönsem asla bırakmaz bir daha koca evine o yüzden onlara bişey söyleyemedim
Eee ne güzel işte ilk önce eşinle konuş istemediğini söyle biraz ısrar et sonra git bak nasıl geliyor arkandan gelmezse de zaten gelmesin sen hizmetçi misin ?

eşin senin yanında değil ve seni duymuyorsa tekrar aklı basında konuş baktın olmuyor gerçekten zor de yani ayrılmak istediğinde bi çok tanıdığın var çocuk var diye herşeye katlanmak zorunda kalan yanlış tabi çocuk için katlanmak ama bir sürü olumsuzlugun faturası o minik günahsızlar çekiyor sonucta

Bende 1 buçuk yıllık evliyim. Evlenmez olaydım tam seninanlattigin gibi bi kv var başımda ama ne beteri . Eli belinde gezer sürekli oran buram ağrıyor allahım bir de suratsız ki sorma. benim kv tek var esim tek erkek kp de vefat etmis . Eşim desen ana kuzusu anasının kçnda dolanır annem hasta annem yapamaz annem öyle annem böyle der durur annesi hep haklıdır hastadır filan . Yalandan yaptığı o kadar çok şey var ki düşünün çöp atmak nedir ya dışarı çıkarken bir kere çöpü at anne dedim o ağır ben taşıyamam dedi benim aptl eşim de annesine hak verir o hasta edemez der. Şimdi soracaksınız niye aptl diyorsun çünkü hamilelik dönemimde risklerim oldu hiç bir iş yapamadım. Tahmin edin bakım kadın gibi evde bütün işleri kim yaptı? Eşim. Hem gitti işte çalıştı hem geldi evde çalıştı çamaşırından bulaştığına çayından temizliğine hatta sofra toplamasına çamaşır asıp kaldırmasına kadar yaptı . Sizce annelik böyle bir şey mi resmen oğlunu kullanıyor bizim ki de bunu görmüyor. soyleyincede o benim annem yaparım ona edemiyor kadıncağız diyor . Birde benim kv denecek neyse kaç yaşında biliyor musunuz 49 yaşında . Allah sorsun ona Ama herşey kocada bitiyor senin kocan benim ki gibiyse vay haline değişmez. Ben ne yaptıysam olmadı. Kv de tek ekonomik özgürlüğü de yok bi geliri de yok kp veya bi kaynım da yok kalmış başıma allah bana sabır versin ölümle birlikte anca bizde sorun biter .Sen şanslısın senin ki öyle değil ayrılma sebebin çok imkanıda varsa ne yap ne et en kısa zamanda ayrıl. Çekilecek dert değil valla eziyet . Keşke bana şimdiki aklımı ve gecem 2 yılımı verseler. Bu hayattaki tek güzel şeyim 2 haftalık olan miniğim . Oda istemeden oldu bende esim de istemedik ne ağladım neler neler. Ama şimdi iyi ki olmuş diyorum bari kızımla oyalanırım bunlardan bunaldim çünkü
Allah sabir versin. 49 yasinda haminneye cevirmis kendini. Oyunculukta oskar alirlar bu kvler.

Back
X