herseyin iyisini kızları bilir..onlar herseyin iyiisine layıktır...biri soz soylese hemen savunmaya geçerler...onlar ne alsa yakışır..acaba aynı seyi gelinleri içinde dusunurlermi..sorsanız toplumumuz oglancıdır ..ama bence bu zamanda herkez kızcı olmuş..olsunda...ben kayınvalidemden genel itibarıyla memnun biriyim...tek hatam benide kızları gibi görmesini istedim ama olmuyor...inanın ben onu annem gibi goruyorum..en azından davranış yönünden..sizce cok seymi bu..kayınvalideler illaki kızlarıyla gelini bir tutmazmı..
herseyin iyisini kızları bilir..onlar herseyin iyiisine layıktır...biri soz soylese hemen savunmaya geçerler...onlar ne alsa yakışır..acaba aynı seyi gelinleri içinde dusunurlermi..sorsanız toplumumuz oglancıdır ..ama bence bu zamanda herkez kızcı olmuş..olsunda...ben kayınvalidemden genel itibarıyla memnun biriyim...tek hatam benide kızları gibi görmesini istedim ama olmuyor...inanın ben onu annem gibi goruyorum..en azından davranış yönünden..sizce cok seymi bu..kayınvalideler illaki kızlarıyla gelini bir tutmazmı..
çok şey istemiyorsun ama malesef bu güne kadar kayınvalidelerin anlayışı böyle gelmiş böyle de gider.he tabi herkes böyle olacak diye bir şey yok arada çok iyi olanlar da çıkıyor ama onlar da bize denk gelmiyorcnm sen gene de kendi üstüne düşeni yap vicdanın rahat olsun en azından.ilerde de keşke dememek için annenmiş gibi davran isterse o sana kızı gibi davranmasın.elbet kızları da evlenecek (ya da evli bilmiyorum) onların da kayınvalideleri olacak onlar da aynı muameleyi kendi eşlerinin annelerinden görecek.
Kızıyla bir tutan da vardır tutmayan da vardır nasıl ki kayınvalideme anne diyemiyorum beni bunca yıl büyütmüş anneme haksızlık gibi geliyor diyen de senin gibi anne gibi gören de olduğu gibi.
hmm rabbim hayırlı eltiler versin
kızlar yenı buldum bu topigi guzel konu buldugumu dusunuyorum benım gorumcem yok ama gorumce gıbı 1 tane kaynım var sınır oluyorum ona kaynan zaten lanet bırının tekı sevımsız sey allah bızlere yanı gelınlere sabır versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?