Kayın valideler ve Kızları..

suefsan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.417
2.326
208
herseyin iyisini kızları bilir..onlar herseyin iyiisine layıktır...biri soz soylese hemen savunmaya geçerler...onlar ne alsa yakışır..acaba aynı seyi gelinleri içinde dusunurlermi..sorsanız toplumumuz oglancıdır ..ama bence bu zamanda herkez kızcı olmuş..olsunda...ben kayınvalidemden genel itibarıyla memnun biriyim...tek hatam benide kızları gibi görmesini istedim ama olmuyor...inanın ben onu annem gibi goruyorum..en azından davranış yönünden..sizce cok seymi bu..kayınvalideler illaki kızlarıyla gelini bir tutmazmı..

Tutan var! Babaannem.annemi kizlarindan daha üstün tutuyor..ne yemek yaptirir ne bulasik yikatir, ne temizlik yaptirir, yemek yedikten sonra tabagini bile babaannem kaldirir.kizlarina yaptirir herseyi. Annem yinede saygida kusirsuzluk etmez yeri geldiginde bu tüm.saydiklarimi yapar.

Sen yavrunla baskasinin yavrusunu bir tutarmiydin? Doganin kanunu bu gülüm. Herkesin cani kendine. Toplumumuz oglancidir kvlrde oglancidir ama oglunu seviyor die senide el üstünde tutmaz cunku onun anlayisina göre oglunu elinden almissindir.

Bi hikaye vardi kadin hem kızını hem oglunu evermis. Komşusu gelmiş ee demisbnasil gelinin damadin. Ay sormaaa demiş bir gelinim var dusman basina. Oglumu kole etmis kendine sabah kahvalti hazirlamaz üstüne oglum hazirlar yatagina götürür. Bütün gun yatar ymk yapmaz akşam oglumu disarda yemege goturtur. Demisde demis. Sonra peki damatnasil demis komsu. Ayy sormaa bi iyi damadim var bi iyi. Kizimin kolesi olmus. Sabah kahvaltisini hazirlar yatagina götürür.sen bisey yapma hayatim der kizim tum gun elini souk sudan sicak suya sokmaz aksamda disarda yemege götürür demis.

Anlican hayat bolee :-D

Bu arada görümcem yok kv bana hep kızım olsan anca bu kadar severim dior kizim dior canm dior ama degil kizi oglutla bile yarismaz bana olan sevgisi.yinede is bsa geldimi oglumda oglum. :-D ben hakliyim misal biliyor haklisin diyor bana ogluda orda misal o zaman ozur dilesin oglun diorum ama yaziktir kizim dio:-D

ahhh canım sende bendensin ya...bende annem gibi görüyodum ama artık gormuyorum canım sende görme bence...sen gelınsın cünkü..kv kızı gelın deıl yada sankı gelın olmayacak.....
benımde tek ıstedıgım kızları gıbı olmaktı ama olmuyo canım ya...maleseffff

çok şey istemiyorsun ama malesef bu güne kadar kayınvalidelerin anlayışı böyle gelmiş böyle de gider.he tabi herkes böyle olacak diye bir şey yok arada çok iyi olanlar da çıkıyor ama onlar da bize denk gelmiyor cnm sen gene de kendi üstüne düşeni yap vicdanın rahat olsun en azından.ilerde de keşke dememek için annenmiş gibi davran isterse o sana kızı gibi davranmasın.elbet kızları da evlenecek (ya da evli bilmiyorum) onların da kayınvalideleri olacak onlar da aynı muameleyi kendi eşlerinin annelerinden görecek.

Kızıyla bir tutan da vardır tutmayan da vardır nasıl ki kayınvalideme anne diyemiyorum beni bunca yıl büyütmüş anneme haksızlık gibi geliyor diyen de senin gibi anne gibi gören de olduğu gibi.

Kızıyla bir tutan da vardır tutmayan da vardır nasıl ki kayınvalideme anne diyemiyorum beni bunca yıl büyütmüş anneme haksızlık gibi geliyor diyen de senin gibi anne gibi gören de olduğu gibi.

evet kayınvalideye anne demek onu anne gibi görmek çok zor bi şey olmalı.evli değilim ama bende düşünürüm nasıl davranırım ona nasıl anne derim diye.bu defa anne demeyince ya da ona anne gibi davranmayınca saygısız terbiyesiz gelinler oluyoruz hep biz suçlanıyoruz.onlar büyük onlar kayınvalide haksız da olsa haklı gibi görünürler biz nasıl olsa el'iz onlar için.

bende hem kayınvalıde hemde gorumce var hangısıyle ugrasacagımı sasırdım.gorumcemde daha unıversıteye gıdecek ama cocukmu desem bılerekmı yapıyo desem anlamadım ama benım yanımda kocama cıplak kadın resımlerı gosterıyo agzı duzgun degıl bel asagı konusuyo ınsan abısıyle oyle konusabılırmı ya sınır olmaya basladım

Ben bir tutanini görmedim. Bende ilk zamanlar hatta 6 yıl oldu hala arada bir anne gibi görmeye calisiyorum ama bakıyorum olmuyor. Ozaman madem ben gelin gibi görülüyorum onuda kv gibi gormem gerekiyor. Çünkü diğer türlüsü beklentim artıyor. He gelinin aldığını herkes beğenir kv beğenmez bilinki kıskançlık tavan yapmış kV de de 😆

Son düzenleme:
kızlar yenı buldum bu topigi guzel konu buldugumu dusunuyorum benım gorumcem yok ama gorumce gıbı 1 tane kaynım var sınır oluyorum ona kaynan zaten lanet bırının tekı sevımsız sey allah bızlere yanı gelınlere sabır versın

biz hep el kızıyız onlar için en iyi kayın valide bile böyle görüyor..

bende kv mi annem gibi gördüm yıllarca. ama olmuyor. kızlarını oğullarını öncelikli görüyor her zaman. kızının çocuğuna değer veriyor. hediyeler alıyor. bakıyor büyütüyor. benim çocuklarıma 1 hafta bile bakmak istemiyor. ben neler alırım kv ye. çok iyi davranırım . ama maalesef kızı gibi olamıyorum.(kızım der ama bilmiyorum lafta)

eşimide çocuklarıma değer vermiyor. bende artık beklenti içine girmiyorum. çünkü beklenti üzüyor insanı. en azından gidince el üstünde tutuyor. koşturuyor. oğluna bana siz mutlu olun bizi aramsanızda gelmesenizde olur diyor. (zaten yılda en fazla dört kere gidiyoruz)
herkes yerinde sağ olsun napalımm

ama eşimin kardeşlerinden nefret ediyorum

ay evet bende de var. bu kayınlara da ne oluyor anlamıyorum. erkek gibi otur köşende. karı gibi her işe burunlarını sokuyorlar. valla ben kaynımıda görümce yerine sayıyorum. çünkü karı gibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…