herseyin iyisini kızları bilir..onlar herseyin iyiisine layıktır...biri soz soylese hemen savunmaya geçerler...onlar ne alsa yakışır..acaba aynı seyi gelinleri içinde dusunurlermi..sorsanız toplumumuz oglancıdır ..ama bence bu zamanda herkez kızcı olmuş..olsunda...ben kayınvalidemden genel itibarıyla memnun biriyim...tek hatam benide kızları gibi görmesini istedim ama olmuyor...inanın ben onu annem gibi goruyorum..en azından davranış yönünden..sizce cok seymi bu..kayınvalideler illaki kızlarıyla gelini bir tutmazmı..
al bendende okadar aynı karı gıbı dedıkodu var laf tasıma var bıde ustelık bekar allahım sen koru bızıay evet bende de var. bu kayınlara da ne oluyor anlamıyorum. erkek gibi otur köşende. karı gibi her işe burunlarını sokuyorlar. valla ben kaynımıda görümce yerine sayıyorum. çünkü karı gibidir
al bendende okadar aynı karı gıbı dedıkodu var laf tasıma var bıde ustelık bekar allahım sen koru bızı
ay evet bende de var. bu kayınlara da ne oluyor anlamıyorum. erkek gibi otur köşende. karı gibi her işe burunlarını sokuyorlar. valla ben kaynımıda görümce yerine sayıyorum. çünkü karı gibidir
al bendende okadar aynı karı gıbı dedıkodu var laf tasıma var bıde ustelık bekar allahım sen koru bızı
Neden öyle görmek istiyorsunuz bende bunu anlamıyorum. Yani o sadece eşinizi doğurdu neden sizin anneniz olsun ki? Bence onlara çok fazla anlam yükleniyor, kaynanalardan beklenti çok fazla. Yani benim için eşimi doğuran kadındır yani. Yok efendim annemmiş kızıymışım.
Yahu elin kadını neden benim annem olsun? Şimdi kocanla birliktesin diye görüşüyor konuşuyor seninle boşansan suratına bakmaz. Oğlu haksız olsa bile döner sen affet der sana. Kendi kızı olsa der mi? Demez. E bu beklenti neden?
Annem olsun ben onun kızı olayım? Yahu ne gerek var senin annen yok mu? Benim amcam kadar bile bana yakın olamaz eşimin ailesi. Olanlara da çok şaşırıyorum. Aynı şey eşim içinde geçerli. Yahu benim annem neden onun annesi olsun? Ne gerek var? Valla ben çok uçuk düşünüyorum ama bırak annemi, o bi 'kadın'dır benim gözümde. Yeri gelir belli şeyleri eşim beni ezdirmedikçe görmezden gelirim, bayram seyran ararım o. Bitti. Anne kız falan ooooooo :)
ama gerçekte öyle olmuyo işte bi kere en basitinden anne demek zorundasın.. madem anne diyoruz o da kızı gibi davransın. o bizim için bir anne, biz onun için kız değilmiyiz ne saçma.
Biz "anne" demek zorundayız ama onlar "kızım" demek zorunda değiller ne saçma. Yeğenlerine bile kızım diyen kadın gelinlerine kızım diyemiyor ama "anne" dememizi bekliyor, hemde dışarıya bile, bak bak başkasından duyayım bir "kaynanam" dediğini şakayla karışık tehdit eşliğinde. Ben içten "anne" demiyorum sende içten gelmeyerek bile olsa "kızım" de "gelinnn" deme ne olur !!!
ayy ne fenaymışş hem güldüm hem halime üzüldümSen yavrunla baskasinin yavrusunu bir tutarmiydin? Doganin kanunu bu gülüm. Herkesin cani kendine. Toplumumuz oglancidir kvlrde oglancidir ama oglunu seviyor die senide el üstünde tutmaz cunku onun anlayisina göre oglunu elinden almissindir.
Bi hikaye vardi kadin hem kızını hem oglunu evermis. Komşusu gelmiş ee demisbnasil gelinin damadin. Ay sormaaa demiş bir gelinim var dusman basina. Oglumu kole etmis kendine sabah kahvalti hazirlamaz üstüne oglum hazirlar yatagina götürür. Bütün gun yatar ymk yapmaz akşam oglumu disarda yemege goturtur. Demisde demis. Sonra peki damatnasil demis komsu. Ayy sormaa bi iyi damadim var bi iyi. Kizimin kolesi olmus. Sabah kahvaltisini hazirlar yatagina götürür.sen bisey yapma hayatim der kizim tum gun elini souk sudan sicak suya sokmaz aksamda disarda yemege götürür demis.
Anlican hayat bolee :-D
off bende ikiside varriyiiki görümcem , eltim yok
ayy ne fenaymışş hem güldüm hem halime üzüldüm
off bende ikiside varr
hadi görümceyi anlarım kendi canı kanı kızını benden ayırsa doğanın kanunu derim
ama eltiyle kıyaslanmak bir başka yaa ne eltiye ne o kv ye hayatta ısınamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?