• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayın validem ve bende kalma isteği

allys

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
197
147
23
Merhabalar , buraya böyle bişey için yazmayacaktım ancak artık kendimi ttamıyorum.. biraz uzun olacak ama bana ne önerirseniz benim için o kadar değerli.eşimle ben severek evlendik.ancak nişanlılık döneminde işimizden dolayı ben onun yasadıgı sehre geldim birlikte yasadık. evlilik öncesi zaten ilişkiye giremiyorduk bende vajinismus vardı. evlilik için bekleyelim dedik ve erteledik. neyse uzatmıycam evlenmeden haftalar önce bende evlenirken kan testi isteniyor kansızlık çıktı. eşimde bunu annesine dillendirdi. işte eve gelince yorgun oluyor hep vs vs kansızlıktan. annesi de ben geliyim de madem size bakıyım demiş. eşimde bana bunu geldi sordu bende güzel bir dille sorunca geri cevirmedim ama kış boyu kalacaklarını bilmiyorum.kabul ettm.
daha sonra evlendik ben altınlarımı anneme verdim zaten vericektim öyle anlaştık. eşimle de.olayın rengi birden değişti. kışın gelelim eee sizde kalalım borclarımızı ödeyelim vs vs.oalyına döndü olay hani benim kansızlıgım idi.??şimdi allaha şükür iyiyim evime de çalışsam bile bakabiliyorum...vajinismusu yeni yendim , daha eşimle evleneli 3 ay bile olmadı, diyorlar gelicez . insan bi düşünür ya , bunlar daha yen iyeni alışıcak edecek bizim ne işimiz var görümcem de diyor şimdi sizin yasadıgınız yerden iş bulayım. çıldırıcam. herkesi seviyorum kimse üzülmesin istiyorum.ama eşimle özelim mözelim kalmayacak. eşimd e her defasında annmeler olsa bile yaparız diyor. ama olmaz ben yapamam. benim evliliğim başlamadan bitti mi yani bu nedir? herkesi severim saygı duyaım ancak herkes evinde olsun :(((

Herkesin evi kendisine.
Ev üstüne ev olmaz zaten.
Dediğiniz gibi özeliniz kalmaz, bir de görümce var işin içinde.
Eşiniz ile düzgün bir dil ile konuşun ve durumu anlatın.
Bunu kabul etmediğinizi ve rahatsız olacağınızı, yeni evli olduğunuzu ve birbirinizi anlamanız gerektiğini anlatın.

eşimi de kaybetmek korkuyorum cok sinirli ve eminim bana evlendin hemen değiştin diyecek ama alaksı yok. ben yine ailesini seviyorum ,ama herşeye hee diyen birisi oldugumdan bunlar oluyor çok çıkmazdayım. kendi evimde resmen ben misafir haline gelicem ya.

Merhabalar , buraya böyle bişey için yazmayacaktım ancak artık kendimi ttamıyorum.. biraz uzun olacak ama bana ne önerirseniz benim için o kadar değerli.eşimle ben severek evlendik.ancak nişanlılık döneminde işimizden dolayı ben onun yasadıgı sehre geldim birlikte yasadık. evlilik öncesi zaten ilişkiye giremiyorduk bende vajinismus vardı. evlilik için bekleyelim dedik ve erteledik. neyse uzatmıycam evlenmeden haftalar önce bende evlenirken kan testi isteniyor kansızlık çıktı. eşimde bunu annesine dillendirdi. işte eve gelince yorgun oluyor hep vs vs kansızlıktan. annesi de ben geliyim de madem size bakıyım demiş. eşimde bana bunu geldi sordu bende güzel bir dille sorunca geri cevirmedim ama kış boyu kalacaklarını bilmiyorum.kabul ettm.
daha sonra evlendik ben altınlarımı anneme verdim zaten vericektim öyle anlaştık. eşimle de.olayın rengi birden değişti. kışın gelelim eee sizde kalalım borclarımızı ödeyelim vs vs.oalyına döndü olay hani benim kansızlıgım idi.??şimdi allaha şükür iyiyim evime de çalışsam bile bakabiliyorum...vajinismusu yeni yendim , daha eşimle evleneli 3 ay bile olmadı, diyorlar gelicez . insan bi düşünür ya , bunlar daha yen iyeni alışıcak edecek bizim ne işimiz var görümcem de diyor şimdi sizin yasadıgınız yerden iş bulayım. çıldırıcam. herkesi seviyorum kimse üzülmesin istiyorum.ama eşimle özelim mözelim kalmayacak. eşimd e her defasında annmeler olsa bile yaparız diyor. ama olmaz ben yapamam. benim evliliğim başlamadan bitti mi yani bu nedir? herkesi severim saygı duyaım ancak herkes evinde olsun :KK43:((
Aynı sorun ben de de var canım ben de 4 aylık evliyim düğün günü eşimin babası vefat etti o günden beri kv hergün benim evimde akşamları işten gelir gelmez bende sabahları biz onda.Aşağıda kaynım oturuyor ama ona gitmiyor hep bende.Evlenmeden önce çok seviyodum ama şimdi her yaptığına gıcık oluyorum artık.Yaşlı da değil ve aşağımızda oturuyor.Bence kabullen yoksa sizde bizim gibi ilk 2 ayda boşanmayı düşünürsünüz..

valla kusura bakma ama ben eşimi de kaybetmek istemiyorum. aynen bende eşimin ailesini seviyordum bana cok iyilerdi ama annemi artık bu dusuncesizliğinden dolayı sogudum bide şimdi kardeşi de kalmak istiyor benm ağzımı yokluyorlar. ayıp ya of!!!

valla kusura bakma ama ben eşimi de kaybetmek istemiyorum. aynen bende eşimin ailesini seviyordum bana cok iyilerdi ama annemi artık bu dusuncesizliğinden dolayı sogudum bide şimdi kardeşi de kalmak istiyor benm ağzımı yokluyorlar. ayıp ya of!!!
Bende eşimi kaybetmek istemediğimden kabullendim zaten bu durumu.Çünkü hergün annesi yüzünden kavga ediyorduk.Bir süre sonra sen benim annemi istemiyor musun demeler başladı.

BEN KONUSMAYA KARAR VERDM GÜZEL BİR DİLLE ÇIKIŞMADAN. SENİN DE ANNEN BENM DE ANNEM ANCAK AYNI EVDE MELEK DE OLSA OLMAZ YANİ DİYECEGİM. bunu yapmazsam ben evlilikten soğuyacagım.ence böyle daha mı iyi? ben kırılmıyım diye o zaman kardeşi annesi babası gelsin. oh benm özelim nolucak...o zaman ben neden evlendim bekar evinde de yasardım yani.

BEN KONUSMAYA KARAR VERDM GÜZEL BİR DİLLE ÇIKIŞMADAN. SENİN DE ANNEN BENM DE ANNEM ANCAK AYNI EVDE MELEK DE OLSA OLMAZ YANİ DİYECEGİM. bunu yapmazsam ben evlilikten soğuyacagım.ence böyle daha mı iyi? ben kırılmıyım diye o zaman kardeşi annesi babası gelsin. oh benm özelim nolucak...o zaman ben neden evlendim bekar evinde de yasardım yani.
Umarım seninki anlayışlıdır.Moralini bozmak istemem ama her ılımlı konuşmanın sonu kavgayla bitiyordu.Umarım seninki hallolur.Mutluluklar...

Bende eşimi kaybetmek istemediğimden kabullendim zaten bu durumu.Çünkü hergün annesi yüzünden kavga ediyorduk.Bir süre sonra sen benim annemi istemiyor musun demeler başladı.

ben sana bişey diyim mi beni saf gördüler başka bişey değil ben onları annem gibi sevdim samimi oldum samimiyetin cezası da bana bu oldu.

Evde cıplak gezmek isticem ben belki diye başlayın bence istemediginizi
denemeye calısacagım konusmayı ama cok umutsuzum.
işteyim çalışıyorum annesi de evet dedim ama birde şimdi kardeşi çıktı. ya sevmyiorum değil herkesi seviyorum da olmaz ama ya. :( kızlar ben cok umutsuzum

valla ben artık böyle olucaksa olamz yani. dedigim gibi ben o zaman bekar evinde de yasardım yani. ama kansızlıgımı yendim.. bitti. evime de calıssam bile bakabiliyorum bnm vajinismus oldugumu yeni yendiğimi biliyorlar ama buna ragmen gelecekler. olmadıgını bildigi günlerde de .illa gelicme ben burdayım diyor yani. artık valla canıma kıyıcam!!! ama haketmyorum

ben sana bişey diyim mi beni saf gördüler başka bişey değil ben onları annem gibi sevdim samimi oldum samimiyetin cezası da bana bu oldu.
Ben de iyi niyetimden kaybettim.Tek başıma yük aldım.Eltim ikinci baharını yaşıyor resmen başında kimse yok.Hiç bir şekilde yalnız kalamıyoruz.Akşam 10 da iniyor ben zaten uyukluyorum o saatte.Anlayış olmadımı zor.Ki anlayış olsaydı öyle bir teklifte bile bulunmazlardı..

Ayrıca eğer gelirlerse ilişkiye giremeyeceğini falan söyle yani ben de evde biri varken asla yapamam.

Ben de iyi niyetimden kaybettim.Tek başıma yük aldım.Eltim ikinci baharını yaşıyor resmen başında kimse yok.Hiç bir şekilde yalnız kalamıyoruz.Akşam 10 da iniyor ben zaten uyukluyorum o saatte.Anlayış olmadımı zor.Ki anlayış olsaydı öyle bir teklifte bile bulunmazlardı..
kesinlikle , çok iyi oldum onun ailesinde herkese karsı benm ailem yok diye hepsine saygıda kusur etmedim hiçbir zaman ama etmedim diye de beni al bak saf sandılar inan bilmiyorum. napacagımı bilmiyorum ama eşim yurtdısından geldiğinde artık gözümü kararttım konusmaya calısıcam. daha once bir kac denememde başarısız oldum bana sen ne demk istiyorsun dedi de , kapattım.ama yoookk. son nokta bnm için kardeşi oldu maalsef.ağzımı resmen yokluyorlar ya sizde kalsak şakayla karısık bende orda calıssam. ayıp diyorum baska bişey demiyorum. bunları haketmiyorum. herkes kendi evini bilse, amenna . ama ev ev üstüne gerçekten kurulmuyor ve büyükler de bunu maalsef düşünmüyorlar ama resmen bu bosanma sebebi

Ayrıca eğer gelirlerse ilişkiye giremeyeceğini falan söyle yani ben de evde biri varken asla yapamam.
ZATEN MERAK ETME YAPMAYACAGIM .yapmam da onu da geçtim yapamam zaten ben utanırım yani. olmaz. ve bunun için kavga da edebiliriz sorun değil.anlasınlar biz kavga edersek... bende olayı anlatırım yapmıyorum ya anne ondan kavga ediyoruz derim. belki anlarlar.

Çok kötü bir durum allah sabır versin.

Senin işin çok zor. Ne yaparsan yap aynı evi kabul etme. Ömrü billah kurtuluşun olmaz.

eşimi de kaybetmek korkuyorum cok sinirli ve eminim bana evlendin hemen değiştin diyecek ama alaksı yok. ben yine ailesini seviyorum ,ama herşeye hee diyen birisi oldugumdan bunlar oluyor çok çıkmazdayım. kendi evimde resmen ben misafir haline gelicem ya.
Gelsinler ama guzel bir dille misafirligin kisasi makbul dersin

Back
X