- 21 Mart 2016
- 1.705
- 2.315
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek annelerine sormak lazım nasıl da rahat ederler bilmemki Allah kimseye yük etmesin kimseyi zor işler.Bu kaynanalae ogullarinin evliliginin tam ortasina gelip oturmaya niye bu kadar meraklilar ya.
Anne anne dediği kayınvalide.. kendi anne babası yokmuş konu sahibinin.. heralde ondan onları ailesi yerine koydu. .Altınları neden annenize verdiniz?
Babası yok mu?
Altınları verdiğiniz için kıllık yapıyor olabilir mi?
Kansızlıkla sizde kalması ciddi anlamda ne alaka? (Halsizlik bahane, gelin evi şahane gibi geldi bana)
yoaylarca beraber olmuyordunuz ve elin bundan rahatız olöadı ?!
bence bu kabullenecek bır durum degıl evı barkı olan elı ayagı tutan ınsanlar bır zahmet evlerınde oturmayı ogrensınler, kımse kımsenın yukunu cekmek zorunda degıl , sız sustugunuz ıcın ustunuze cıkıyorlar her ıstedıklerını yaptırıyorlar konu sahıbı ıcınde gecerlı bu durum ben mecburıyetler harıcı asla uzun surelı kalmayı kabul etmem .....size tavsıyem sızde kabul etmeyın gerekırse bosanın..Aynı sorun ben de de var canım ben de 4 aylık evliyim düğün günü eşimin babası vefat etti o günden beri kv hergün benim evimde akşamları işten gelir gelmez bende sabahları biz onda.Aşağıda kaynım oturuyor ama ona gitmiyor hep bende.Evlenmeden önce çok seviyodum ama şimdi her yaptığına gıcık oluyorum artık.Yaşlı da değil ve aşağımızda oturuyor.Bence kabullen yoksa sizde bizim gibi ilk 2 ayda boşanmayı düşünürsünüz..
Karşındaki anlayışlı değilki kim konuşursa konuşsun anlamaz diye düşünüyorumAnnenize söyleyin, kayınvalideniz ile net bir şekilde konuşsun. Daha bunlar yeni evli, ben bile çok sık gitmiyorum, şimdiki gençler zaten herşeyi çekip çeviriyor karışmaya gerek yok falan diye.
Merhabalar , buraya böyle bişey için yazmayacaktım ancak artık kendimi ttamıyorum.. biraz uzun olacak ama bana ne önerirseniz benim için o kadar değerli.eşimle ben severek evlendik.ancak nişanlılık döneminde işimizden dolayı ben onun yasadıgı sehre geldim birlikte yasadık. evlilik öncesi zaten ilişkiye giremiyorduk bende vajinismus vardı. evlilik için bekleyelim dedik ve erteledik. neyse uzatmıycam evlenmeden haftalar önce bende evlenirken kan testi isteniyor kansızlık çıktı. eşimde bunu annesine dillendirdi. işte eve gelince yorgun oluyor hep vs vs kansızlıktan. annesi de ben geliyim de madem size bakıyım demiş. eşimde bana bunu geldi sordu bende güzel bir dille sorunca geri cevirmedim ama kış boyu kalacaklarını bilmiyorum.kabul ettm.
daha sonra evlendik ben altınlarımı anneme verdim zaten vericektim öyle anlaştık. eşimle de.olayın rengi birden değişti. kışın gelelim eee sizde kalalım borclarımızı ödeyelim vs vs.oalyına döndü olay hani benim kansızlıgım idi.??şimdi allaha şükür iyiyim evime de çalışsam bile bakabiliyorum...vajinismusu yeni yendim , daha eşimle evleneli 3 ay bile olmadı, diyorlar gelicez . insan bi düşünür ya , bunlar daha yen iyeni alışıcak edecek bizim ne işimiz var görümcem de diyor şimdi sizin yasadıgınız yerden iş bulayım. çıldırıcam. herkesi seviyorum kimse üzülmesin istiyorum.ama eşimle özelim mözelim kalmayacak. eşimd e her defasında annmeler olsa bile yaparız diyor. ama olmaz ben yapamam. benim evliliğim başlamadan bitti mi yani bu nedir? herkesi severim saygı duyaım ancak herkes evinde olsun((
Anne anne dediği kayınvalide.. kendi anne babası yokmuş konu sahibinin.. heralde ondan onları ailesi yerine koydu. .
Ne guzel de tarif etmişsiniz ayni benim kv benim kaynim evleniyo borclari var diye gecen hafta esimi ariyo evimi kiraya vericem yani düşüncesi bizdede kalacak anlaşıyoruz çok seviyoruz ya sormak yok bende kimim kabul etmedim hatta daha dün esime bi kaç ivir zivirini bana yollicagini soylemis kullanmam icin degil saklamam icin evimde zaten yer yok heryerde eşya v ar dolaplar yatak altlari hani bana sormak yok musaitmi evin diye dediginiz gibi oglunun hizmetlisi olarak goruyolar allah islah etsin boyleleriniKarşındaki anlayışlı değilki kim konuşursa konuşsun anlamaz diye düşünüyorum
Ben kv bize gelip 1 aydan sonra gitmek bilmeyince hatta temelli kalmak istediğini söyleyince annemi çağırdım gel bize diye ...
Annem bi hafta kaldı ve sabah akşam kv ile konuşuyordu onlar yeni evli biz rahatsızlık verdik herkesin düzeni var ev ev üstüne olmaz diye !
Sonunda annem dayanamadı gitti kv hiiiç oralı olmadı çünkü anlamazdan görmezden geliyordu..
Ta ki hizmetini yapmayı bıraktım sabah keyfime göre geç kalkıyordum hizmetçiliği bıraktım o da usandı benden oğluna biletimi al gideyim artık dedi ve ağlaya ağlaya döndü yaa
Bu tip insanlardaki mantık şu;burası oğlumun evi dolayısıyla benimde evim ! gelinde kimmiş kim oluyormuş,oğlum bu eve bakıyor gelinde(hizmetçi ya tabi)bana bakmak zorunda saygıda kusursuz olmak zorunda !
Tavrını koy konu sahibi şimdiden tavrını koy ama eşinle aranı bozmadan güzellikle yap
Allah sizin yardımcınız olsunNe guzel de tarif etmişsiniz ayni benim kv benim kaynim evleniyo borclari var diye gecen hafta esimi ariyo evimi kiraya vericem yani düşüncesi bizdede kalacak anlaşıyoruz çok seviyoruz ya sormak yok bende kimim kabul etmedim hatta daha dün esime bi kaç ivir zivirini bana yollicagini soylemis kullanmam icin degil saklamam icin evimde zaten yer yok heryerde eşya v ar dolaplar yatak altlari hani bana sormak yok musaitmi evin diye dediginiz gibi oglunun hizmetlisi olarak goruyolar allah islah etsin boylelerini
valla ben artık böyle olucaksa olamz yani. dedigim gibi ben o zaman bekar evinde de yasardım yani. ama kansızlıgımı yendim.. bitti. evime de calıssam bile bakabiliyorum bnm vajinismus oldugumu yeni yendiğimi biliyorlar ama buna ragmen gelecekler. olmadıgını bildigi günlerde de .illa gelicme ben burdayım diyor yani. artık valla canıma kıyıcam!!! ama haketmyorum
Karşındaki anlayışlı değilki kim konuşursa konuşsun anlamaz diye düşünüyorum
Ben kv bize gelip 1 aydan sonra gitmek bilmeyince hatta temelli kalmak istediğini söyleyince annemi çağırdım gel bize diye ...
Annem bi hafta kaldı ve sabah akşam kv ile konuşuyordu onlar yeni evli biz rahatsızlık verdik herkesin düzeni var ev ev üstüne olmaz diye !
Sonunda annem dayanamadı gitti kv hiiiç oralı olmadı çünkü anlamazdan görmezden geliyordu..
Ta ki hizmetini yapmayı bıraktım sabah keyfime göre geç kalkıyordum hizmetçiliği bıraktım o da usandı benden oğluna biletimi al gideyim artık dedi ve ağlaya ağlaya döndü yaa
Bu tip insanlardaki mantık şu;burası oğlumun evi dolayısıyla benimde evim ! gelinde kimmiş kim oluyormuş,oğlum bu eve bakıyor gelinde(hizmetçi ya tabi)bana bakmak zorunda saygıda kusursuz olmak zorunda !
Tavrını koy konu sahibi şimdiden tavrını koy ama eşinle aranı bozmadan güzellikle yap
Amin inşallah simdide sizde kalacagimi kim soyledi diyomus esime daha nisanliyken bu evin bi odasi benim diye tutturan hatta daha tek kisilik yatak alan benim annemdi sanki ogluna kelime oyunu yapiyo ben anlamiyorum sanki hayir yani git kimin borcunu oduyosan onda kal biz herseyimizi kendimiz yaptik ona ragmen hiç huzur vermedin simdi kaynim icin dunya kadar kredi cekmis lafini bize yapiyoAllah sizin yardımcınız olsun
Böylelerine de akıl fikir versin
Bencil yaratıklar !